Instabank - Hae lainaa ilman vakuuksia

Kilpailuta Instabank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Instabank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Esittelyssä Instabank – pankkilainaa ilman vakuuksia

Instabank on Norjassa perustettu pankki, joka laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2018. Instabank on nykyaikainen nettipankki, joka tarjoaa kuluttajille vakuudettomia kulutusluottoja jopa 50 000 euroon saakka sekä säästämiseen ja lainojen yhdistämiseen liittyviä palveluja. Digitaalisesti nettipankkina toimiva palvelu mahdollistaa helppokäyttöisen lainahakemuksen täyttämisen ja lainahakemuksen nopean käsittelyn. Laina voidaan maksaa lainansaajan tilille jopa saman päivän aikana.

Instabank ASA:lla on Norjan Finanstilsynetin toimilupa harjoittaa pankkitoimintaa. Yrityksen osakkeet on listattu Norjan arvopaperimarkkinoiden NOTC-listalle tunnisteella INSTA. Pankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500 – 50.000 euroa.

Takaisinmaksu Instabankissa on erilainen kuin monella muulla lainantarjoajalla, sillä asiakas voi itse valita joustavan tai kiinteän maksuajan. Maksuaikaa lainalle voi saada jopa 15 vuotta lainasummasta riippuen.

VarmaLaina.fi palvelun kautta Instabankin kilpailuttaminen onnistuu kätevästi. Täyttämällä lainahakemuksen VarmaLaina.fi palvelussa, se välitetään heti jopa 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Instabank sekä monet muut lainantarjoajat tekevät tämän jälkeen lainanhakijalle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen, jos se heidän kriteereiden mukaan on mahdollista.

Lainan kilpailuttamisen avulla sinun on helppoa ja nopeaa hahmottaa, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa lainaa edullisimmalla lainan korolla. Todellinen vuosikorko tarjottavalle lainalle on aina henkilökohtainen ja se määräytyy lainasumman ja laina-ajan mukaan. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä muut kulut.

Näin kilpailuta Instabankin ja 25 muuta lainantarjoajaa:

 • Valitse lainasumma ja laina-aika
 • Täytä hakemus tiedoillasi
 • Lähetä hakemus
 • Hyväksy haluamasi lainatarjous
 • Laina maksetaan tilillesi

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään. VarmaLainassa lainan kilpailuttaminen on maksutonta, nopeaa ja täysin riskitöntä.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

 

Tiedot palvelusta lyhyesti:

 • Pankkilainaa ilman vakuuksia 500 – 50.000 euroa
 • Voit valita joustavan tai kiinteän maksuajan
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Instabankin ikäraja on 23 vuotta
 • Lainatarjoukset lähes välittömästi
 • Voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan tai yhdistää useita lainoja
 • Instabank toimii Norjan finanssi- ja rahoitusvalvonnan alaisuudessa

 

Vakuudetonta lainaa Instabankilta

Instabankin tarjoaman laina on yksityislaina eli vakuudeton kulutusluotto. Lainaa voidaan myöntää 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia. Lainan takaisinmaksuaika on 3 – 15 vuotta, jonka voit maksaa kiinteillä kuukausierillä tai suunnittelemalla lainan takaisinmaksun oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kulutusluotto soveltuu hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lainan voi käyttää esimeriksi kodin remontointiin, auton ostamiseen tai johonkin suurempaan kertahankintaan. Lainalla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja. Nykyiset lainasi voivat olla muun muassa luottokorttivelkoja, osamaksuja tai muita pienempiä lainoja. Monen erillisen lainan maksaminen on taloudellisesti haasteellista ja aiheuttaa päällekkäisiä lainanhoitokuluja. Yhdistämällä lainat pääsee moninkertaisista korkokuluista eroon ja taloustilanne selkeytyy.

 

Instabank lainan kustannukset

 • Lainahakemuksen tekeminen ja lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta.
 • Nimelliskorko lainalle on 7,99 – 19,99 %.
 • Todellinen vuosikorko lainalle on aina henkilökohtainen ja se määräytyy lainasumman ja laina-ajan mukaan

 

Hakuehdot Instabank lainalle

Instabank voi myöntää pankkilainaa hakijoille, joilla on:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • Moitteettomasti hoidetut raha-asiat, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili
 • Vuosittaiset bruttotulot vähintään 25.000 euroa

Instabank päättää aina hakijan antamien tietojen perusteella, voivatko he myöntää lainaa hakijalle. Mikäli he voivat myöntää lainan, laskevat he hakijalle aina henkilökohtaisen lainatarjouksen. Kun kilpailuta lainan VarmaLaina – palvelun kautta saatat saada lainatarjouksia myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertaa lainoja todellisen vuosikoron perusteella sekä lainaehtojen mukaan. Usein lainavertailun avulla löytyy edullisin laina omaan käyttöön.

Palvelumme lainalaskuri auttaa sinua lainan kulujen vertailussa, jos sinun on vaikea arvioida, paljonko sinun kannattaa hakea lainaa. Syöttämällä lainalaskuriin tarvittavan lainasumman sekä laina-ajan, laskee laskuri heti arvion lainan kuukausierästä sekä lainan kokonaiskustannuksista. Ehtoja voi muuttaa tarvittaessa lainalaskuriin. Laskelmien perusteella on helpompi lähteä hakemaan lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

 

Instabank laina – takaisinmaksaminen

Kun haettu laina on maksettu hakijan tilille, tulee se maksaa takaisin ajallaan maksusuunnitelman mukaisesti. Tarkan maksusuunnitelman näet Instabankin toimittamasta lainatarjouksesta. Lue tarjouksessa olevat tiedot aina tarkasti, ennen kuin allekirjoitat tarjouksen. Instabank on verkossa toimiva nettipankki, joten lainahakemuksen täyttäminen sekä lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti pankkitunnusten avulla. Tämä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti, joten saat lainan heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Maksamatta jätettyyn lainaan kertyy aina lisäkuluja maksumuistutusten ja perinnän kautta. Mikäli sinulle tulee ongelmia lainan takaisinmaksussa, ota aina yhteys lainapalveluun ja sovi heidän kanssaan lainan maksusta.

 

Instabank säästötili

Instabank säästötili on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat avata itselleen säästötilin jonka avulla voivat kerryttää varallisuuttaan. Tilille voi laittaa haluamansa summan oman rahallisen tilanteen mukaan. Säästötilin avulla voit säästää jotain yhtä suurempaa hankintaa varten tai voit nostaa tililtä rahaa käyttöösi aina tarvittaessa. Instabank säästötilille talletetulle summalle kertyy korkoa Instabank hinnaston mukaisesta ja tuotto-osuus maksetaan tilin omistajalle vuosittain automaattisesti.

 

Instabank kokemuksia

Lainanhakijat toisinaan kyselevät mihin Instabank lainan tai minkä tahansa muun lainan saa käyttää ja kuinka tarkasti lainan käyttökohdetta kysellään? Suurin osa lainantarjoajista ei kysy laisinkaan mihin hakija käyttää hänelle myönnetyn lainan. Yleisesti ottaen suurempi kulutusluotto on haettu auton ostoon, suurempaan remonttiin/ostokseen tai lomareissun toteuttamiseen.

Instabank haluaa tarjota asiakkailleen helposti ymmärrettäviä ja moneen tarkoitukseen joustavasti soveltuvia lainaratkaisuja. Digitalisaation kehittymisen myötä on kuluttajien ollut yhä helpompi hakea lainaa netistä ja tähän tarpeeseen Instabank on vastannut omalla selkeällä lainatuotteellaan. Palvelu panostaa määrätietoisesti rahoituspalvelujen saatavauuteen sekä mutkattomaan asiakaspalveluun. Verkosta haettava laina sopii arjen rahoittajaksi monessa eri tilanteessa ja ajatuksena lainanhaussa on, että koska arki itsessään voi tuoda eteen haasteita, ei lainanhaku saa enää tuoda lisää haasteita. Tästä syystä lainahakemuksesta on pyritty tekemään helppotajuinen ja nopeasti täytettävä maksuton hakemus. Instabankilla ajatellaan asiakaslähtöisesti ja he pyrkivät tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

Instabank yhteystiedot:

Instabank ASA

Drammensveien 175

0277 Oslo, Norja

 

Instabank asiakaspalvelu

Instabank Suomi

Sähköposti: asiakaspalvelu@instabank.fi

Puhelin: +358 75 3266 170 (arkisin kello 10-16)

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Instabank palvelusta

Kenelle Instabank myöntää lainaa?

Hakijalta vaaditaan vähintään seuraavat asiat: vähintään 23-vuotias, Suomen kansalainen, puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävän hyvä maksukyky. Instabank tekee lopullisen lainapäätöksen omien arvioidensa perusteella, kun he tarkistavat hakijan lähettämän hakemuksen tiedot.

Kuinka suurta lainaa voin hakea?

Instabankin tarjoamat lainasummat ovat 500-50.000 euroa. Suuremmat lainasummat sopivat erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen.

Miten Instabankin laina maksetaan takaisin?

Asiakas itse saa päättää valitseeko lainalle joustavan vai kiinteän maksuajan. Tutustu lisää Instabank palveluun sivuillamme ja päätä itse, kumpi maksutapa on sopivampi sinulle.

Millaista lainaa Instabank myöntää?

He myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia. Vakuudettomissa lainoissa käsittelyajat ovat todella lyhyet ja saatkin alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo