Resurs Bank - Hae pankkilainaa 50.000 € asti

Kilpailuta Resurs Bank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Resurs Bank ja 30+ muuta lainapalvelua

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Resurs Bank esittelyssä

Resurs Bank on pankki, joka kuuluu Resurs-konserniin. Resurs Bank on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 1977 ja pankkitoimiluvan he saivat vuonna 2001. Resurs-konserni toimii Pohjoismaissa laaja-alaisesti. Konsernilla on yli miljoona asiakasta neljässä Pohjoismaassa ja reilusti yli kymmenen vuotta kokemusta rahoitusalasta. Resurs-konserni noteerattiin pörssissä Nasdaq Stockholm -listalla Resurs Holding -nimellä vuonna 2016. Kyseessä on siis varsin vakavarainen pankki.

Pankki tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja kuluttajille sekä yritysasiakkaille. Resurs Bank pankin kautta voi hakea henkilöasiakkaat vakuudetonta lainaa 1000 – 50.000 euroa, johon voi saada maksuaikaa 1 – 12 vuotta.

Resurs Bank on yksi niistä yli 30 lainapalvelusta, jotka voit kilpailuttaa VarmaLaina.fi palvelun kautta. On hyvä myös muistaa, että tarvittaessa Resurs Bank auttaa myös olemassa olevin lainojen yhdistämisessä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ja katso millaisella korolla sinä voit saada lainaa heti käyttöösi. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle maksutonta. Usein edullinen laina löytyy juuri kilpailuttamalla ja lainatarjouksia vertailemalla.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Resurs Bank pankkilaina:

 • Lainaa voi hakea 1000 – 50.000 euroa
 • Voit hakea pankkilainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Maksuaika on 1 -12 vuotta
 • Lainatarjoukset saat nopeasti vertailtavaksesi
 • Hae täysin uusi laina tai kilpailuta vanha laina uudelleen
 • Voit myös yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi

 

Hakuehdot Resurs Bank lainalle

Resurs Bankista voi saada lainaa, mikäli hakija täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • On täyttänyt 24 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot ja riittävä maksukyky
  (Yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Resurs Bank tekee aina riskianalyysin hakijan antamien tietojen avulla. Tämän perusteella he päättävät, antavatko lainatarjouksen hakijalle vai eivät.

Lainatarjousta tehdessään pankki tarkistaa hakijan tiedot ja, jos luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä on se selvä este lainan myöntämiselle. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset ja riittävät tulot työ – tai eläketuloista (säännöllisillä tuloilla tarkoitetaan yli 800 € bruttotuloja alle 3 100 euron lainoissa ja vähintään 1 300 bruttotuloja yli 3 100 euron lainoissa). Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja se määräytyy Resurs Bankin tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Muista aina huolehtia hakemasi lainan takaisinmaksusta. Laina tulee maksaa takaisin ajallaan voimassa olevan maksusuunnitelman mukaisesti. Maksusuunnitelmat voivat vaihdella eri lainapalveluiden välillä ja tästä syystä takaisinmaksun tiedot kannattaakin aina tarkistaa saadusta lainatarjouksesta.

Lainatarjouksesta näet, kuinka hakemaasi lainaa tulee maksaa takaisin. Mikäli takaisinmaksussa on ongelmia, lainapalveluiden asiakaspalvelut auttavat mielellään. Lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä saat itse määrittää lainallesi takaisinmaksuajan, jonka perusteella lainan kuukausierä täsmentyy. Tarvittaessa pankki tai sinä lainanhakijana, voit pyytää muutosta laina-aikaan, jos kuukausierä tuntuu liian suurelta ja pieneltä. Pankista riippuen lainan takaisinmaksuaikaa voi olla mahdollista muuttaa.

 

Resurs Bank kulutusluotto

Resurs Bank lainaa voidaan rahoituspalvelun kautta myöntää 1000 – 50 000 euroa. Laina-aika on 1 – 12 vuotta. Vakuudettoman kulutusluoton saa jokainen käyttää haluamallaan tavalla pienempään tai suurempaan hankintaan.

Tyypillisesti vakuudeton kulutusluotto otetaan auton hankintaan, huonekalujen ostamiseen tai häiden järjestämiseen. Kulutusluotto sopii hyvin myös kodin remonttilainaksi tai vanhojen lainojen yhdistämiseen.

 

Lainojen yhdistäminen

Laskuja ei koskaan kannata jättää maksatta, koska silloin maksumuistutukset sekä mahdolliset muut toimet voivat tuoda lisäkustannuksia ja näin kertyy vain ylimääräistä maksettavaa. Suurempien kulutusluottojen tai pikalainojen maksamisen kanssa voi myös joutua ikäviin maksuvaikeuksiin. Resurs Bank 1000 – 50 000 euron lainan voi hyödyntää myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on vanhaa lainaa maksamatta kaksi tai useampi, kannattaa pikavipit kilpailuttaa palvelun kautta uudelleen. Palvelun kautta asiakkaan on mahdollista hakea yhdistelylainaa korvaamaan aikaisemmin otetut kulutusluotot, osamaksut, pikavipit sekä muut lainat.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloutta ja tuo pidemmällä aikavälillä huomattavaa säästöä. Kilpailuttamisen kautta voit saada useita lainatarjouksia, joista osa voi olla vanhaa lainaasi edullisempi. Hyväksyttyäsi lainatarjousten, voit aloittaa lainojen yhdistämisen maksamalla kaikki vanhat kokonaisuudessaan pois.

 

Näin kilpailutat lainan:

 • Jätä maksuton lainahakemus meidän kilpailutettavaksi.
 • Lainahakemuksesi välitetään hetkessä Resurs Bankille sekä 30+ lainantarjoajalle.
 • Lainan kilpailuttamisen kautta saat vertailtavaksi lainatarjouksia.
 • Hyväksy joku tarjouksista tai hylkää kaikki.
 • Lainan kilpailuttaminen on aina riskitöntä ja maksutonta.

Huom. Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa riskianalyysinsa perusteella. Vaikka et täyttäisi kaikkia Resurs Bankin asettamia hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan.

Jos hakuehtosi täyttyvät muussa lainapalvelussa, he antavat sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksensa.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainaa maksetaan aina lainasopimuksessa sovitun takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Resurs Bankin 1000 – 50 000 euron kulutusluotolle asiakas saa maksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 12 vuotta. Lainan lyhennys tehdään kerran kuukaudessa. Tarkan arvion lainasi kuukausierästä saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Jos lainan takaisinmaksun kanssa ilmenee ongelmia, ota viipymättä yhteyttä lainanmyöntäjää.

 

Lisätietoja Resurs Bankista

Resurs Bankin tarjoamaan lainaan on mahdollista ottaa maksuvakuutus. Tutustu kyseiseen maksuvakuutukseen ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja hyödynnä etu, jos sinusta tuntuu että sillä voisit turvata tulevaisuuden.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Jätä palveluun yksi lainahakemus, niin hakemuksesi kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Lainatarjouksen määrä riippuu oleellisesti hakijan luottotiedoista, haetusta lainasummasta ja maksuajasta. Oli tarjousten lukumäärä mikä tahansa, ovat lainatarjouksen aina henkilökohtaisia ja perustuvat hakijan maksukykyyn.

 

Resurs Bank yhteystiedot

Resurs Bank AB

PL 3900

00002 Helsinki

Suomi – Finland

Y-tunnus: 2110471-4

Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Resurs Bankista

Kenelle Resurs Bank myöntää lainaa?

Hakijalta vaaditaan vähintään 24 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, riittävää maksukykyä ja puhtaita luottotietoja. Lopullisen lainapäätöksen he tekevät hakijan antamien tietojen perusteella.

Kuinka suurta lainaa Resurs Bank tarjoaa?

Heitä haettavat lainasummat ovat 1000-50.000 euroa. Hakijan maksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hän voi saada. Myös yhteishakijan kanssa hakiessa on mahdollista saada helpommin suurempaa lainaa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa hakiessa sille on mahdollista valita maksuajaksi 1-12 vuotta. Maksuajalla voi vaikuttaa suoraan lainan tulevaan kuukausierään. Valitse aina sellainen kuukausierä, jonka pystyt maksamaan ajallaan ja ongelmitta takaisin.

Mikä on Resurs Bankin lainatuote?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluotto. Koska heidän ei tarvitse tarkistella hakijan vakuuksia tai takaajia, voivat he käsitellä saamansa lainahakemukset erittäin nopeasti. Alustavan lainapäätöksen saakin lähes välittömästi.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo