Lainaa eläkeläiselle – säännöllisillä eläketuloilla lainaa ilman vakuuksia
Lainaa eläkeläiselle

Lainaa eläkeläiselle ilman vakuuksia

Lainalle voi olla tarvetta myös eläkkeellä. Eläkeläinen saattaa tarvita lainaa hyvin monenlaiseen eri tarkoitukseen. Tällaisia saattavat olla muun muassa kodin remontoiminen, kodinkoneiden hankinta, lääkärikulut, matkustaminen tai jokin muu suurempi menoerä, johon pelkkä eläketulo ei riitä. Eläkeiän kynnyksellä on myös oikea hetki miettiä, onko jotain lainoja syytä yhdistää selkeämpään kokonaisuuteen. Tämä on hyvä tehdä, jos epäilee maksavansa nykyisistä lainoista liian korkeaa korkoa ja haluaa päästä eroon monen lainan aiheuttamista lainanhoitokustannuksista. Eläketulot eivät useinkaan ole kovin suuret, joten säästöä on hyvä saada useista eri lähteistä.

Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää jopa 60 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Eläke ei ole este lainansaamiselle, vaan pankit ja rahoituslaitokset voivat myöntää eläkeläiselle lainaa, jos lainanhakijan tiedot ja maksukyky ovat riittävät. Eläketuloja tärkeämpää on, että lainanhakijalla on hyvin hoidetut raha-asiat eli hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä sekä hänellä on riittävät ja säännölliset tulot.

Lainaa eläkeläiselle: 

 • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
 • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
 • Ilman takaajia tai vakuuksia
 • Kilpailukykyisellä lainan korolla

Kilpailuta laina VarmaLainan kautta 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainan kilpailutuspalvelu kilpailuttaa lainan lainantarjoajien kesken, jotka myöntävät lainaa eläkeläiselle. Sinun ei itse tarvitse miettiä ja etsiä lainantarjoajaa, jossa lainaehtosi täyttyvät, vaan lainavertailupalvelu tekee asian puolestasi. Laina kilpailutetaan jopa muutamassa minuutissa ja saat valmiit lainatarjoukset heti vertailtavaksesi.

 

Halvin laina eläkeläiselle – Valitse sopiva laina käyttötarkoituksen mukaan

Eläkeläiset hakevat suurempiin ostoksiin yleensä kulutusluottoa, mutta hyvänä kakkosena tulee joustava ja jatkuva joustoluotto. Kulutusluotto on laina, joka maksetaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille heti kertaluontoisesti. Joustoluottoon lainanmyöntäjä määrittää tietyn luottorajan, jonka puitteissa eläkeläinen voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluoton etuna on, että lainan kulut ja korko maksetaan siitä summasta, jonka asiakas nostaa tililleen, eikä siitä summasta johon luottoraja myönnetään, ellei asiakas sitten nosta koko luottorajaa heti käyttöönsä. Monet päätyvät valitsemaan joustoluoton silloin, kun eivät tarkalleen tiedetä, kuinka paljon lainaa tulee tarvitsemaan tai lainaa halutaan nostaa pienemmissä erissä aina tarpeen tullen.

VarmaLaina.fi auttaa eläkeläistä löytämään hänelle sopivan lainan. VarmaLaina tuntee pankkien käytännöt ja osaa näin ollen etsiä lainanhakijalle sopivat lainatarjoukset. Hakijan tehtäväksi jää vain yhden lainahakemuksen täyttäminen ja tulleiden tarjousten tarkempi lainavertailu. Hyvin usein eläkeläinen löytää itselleen sopivan, edullisen lainan kilpailuttamisen avulla. VarmaLaina kilpailuttaa lainan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä Lainatarjouksia vertailemalla löytyy usein halvin laina eläkeläiselle.

Täytä yksi hakemus ja saat seuraavat edut:

 • Lainahakemus kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä
 • Kilpailutuksessa on mukana suuria tunnettuja pankkeja sekä luotettavia lainantarjoajia
 • Kilpailuttaminen on paras tapa löytää lainamarkkinoiden edullisin laina
 • Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja nopeaa
 • Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa
 • Et ota mitään riskiä lainatarjousten vastaanottamisessa – vasta allekirjoitettu lainasopimus on sitova päätös.
Lainaa eläkeläiselle alkaen 1000 euroa

Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on hieman toisistaan poikkeavat hakukriteerit, mutta kun haet lainaa VarmaLainan kautta sinun ei tarvitse miettiä niitä sen tarkemmin. VarmaLaina pyytää lainatarjoukset puolestasi jokaiselta lainantarjoajalta ja tarjoukset välitetään sinulle vertailtavaksi niistä pankeista, jotka voivat sinulle lainatarjouksen antaa. Lainahakemuksen täyttäminen, lähettäminen tai kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään sopimukseen, joten voit turvallisin mielin kilpailuttaa lainan.

Laina kilpailutetaan jopa 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainantarjoajat voivat myöntää lainaa eläkeläiselle 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla, jos hakijan hakukriteerit täyttyvät.

Yleisesti ottaen kriteerit ovat seuraavat:

 • Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky
 • Hakijalle tulee olla säännölliset tulot eläke- tai palkkatuloista
 • Hakijalle ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa

Suurin osa pankeista ja rahalaitoksista ovat rajanneet lainanhakijalle ikärajaksi noin 70 vuotta.

Kilpailuttamisen pankit ja rahoituslaitokset jättävät oman henkilökohtaisen lainatarjouksensa sinulle katsottavaksi. Lainatarjouksia vertailemalla näet, millä korolla pankit sinulle tarjoavat lainaa ja voitko saada lainaa eläketuloillasi. Yksiselitteisesti eläke ei ole este lainansaantiin, mutta jos tulosi ovat liian pienet lainasummaan nähden tai sinulla on luottotiedoissa merkintä, et voi saada lainaa.

Maksuttoman lainahakemuksen avulla selvität asian kuitenkin ilman riskiä, koska lainan kilpailuttaminen VarmaLaina-palvelussa on sinulle täysin ilmaista.

 

Lainaa eläkeläiselle moneen eri tarkoitukseen

Eläkeläinen voi käyttää lainan hyvin moneen eri tarkoitukseen. Eläkkeellä ollessa on aikaa matkustaa, remontoida kotia tai hankkia parempi auto. Toisinaan eläkkeen lisäksi ulkopuolista rahoitusta saatetaan tarvita sairaala – tai hammaslääkärikulujen kattamiseen, laskujen maksamiseen tai muuhun yllättävään menoon.

Lainaa eläkeläisen tulee kuitenkin ottaa harkitusti, jotta eläketulot riittävät lainanlyhennyksiin. Lainalaskurin avulla on helppoa laskea ennen lainanottoa, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainankokonaiskustannuksiin. Valitsemalla lainaa sopivan takaisinmaksuajan, voi saada lainaa pienellä kuukausierällä jolloin rahaa jää muuhunkin käyttöön.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainaamisesta eläkeläiselle:

Voiko eläkeläinen saada lainaa?

Eläkeläinen voi saada lainaa, jos hakuehdot täyttyvät. Eläke ei ole yksinomaan este lainansaannille.

Mitkä ehdot tulee täyttyä, että voi saada lainaa eläkkeellä?

Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää, jos hakijalla on säännölliset eläketulot. Lainanhakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.

Mikä on halvin laina eläkeläiselle?

Halvin laina eläkeläiselle löytyy kilpailuttamalla laina useiden lainantarjoajien kesken. Kilpailuta laina VarmaLaina-palvelun kautta, niin tiedät millä korolla sinulle voidaan lainaa myöntää ollessasi eläkkeellä.

 

Lue lisää aiheesta:

Mitä vaihtoehtoja on olemassa, jos mielii eläkkeelle etuajassa?
VarmaLaina.fi
Logo