Lainaa eläkeläiselle
Lainaa eläkeläiselle – lainatarjoukset vertailtavaksi jo saman päivän aikana

Lainaa voi tarvita myös eläkkeellä. Eläkkeellä on paremmin aikaa muun muassa remontoida kotia vastaamaan paremmin iän vaatimia muutoksia. Kodin tulee olla esteetön kulkea, turvallinen ja käytännöllinen. Eläkeläinen saattaa tarvita lainaa remonttiin, uusiin kodinkoneisiin, auton hankintaan tai vaikka matkusteluun. Eläkeiän kynnyksellä on myös oikea hetki miettiä onko jotain lainoja syytä yhdistää selkeämpään kokonaisuuteen. Tämä on hyvä tehdä, jos epäilee maksavansa nykyisistä lainoista liian korkeaa korkoa ja haluaa päästä eroon monen lainan aiheuttamista lainanhoitokustannuksista.

Eläkeläiset hakevat suurempiin ostoksiin yleensä kulutusluottoa, mutta hyvänä kakkosena tulee joustava ja jatkuva joustoluotto. Kulutusluotto on laina, joka maksetaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille heti kertaluontoisesti. Joustoluottoon taas lainanmyöntäjä määrittää tietyn luottorajan, jonka puitteissa lainansaaja voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluoton etuna on, että lainan kulut ja korko maksetaan siitä summasta, jonka asiakas nostaa tililleen, eikä siitä summasta johon luottoraja myönnetään, ellei asiakas sitten nosta koko luottorajaa heti käyttöönsä. Monet päätyvät valitsemaan joustoluoton silloin, kun ei tarkalleen tiedetä kuinka paljon lainaa tulee tarvitsemaan tai lainaa halutaan nostaa pienemmissä erissä aina tarpeen tullen.

VarmaLaina.fi auttaa eläkeläistä löytämään hänelle sopivan lainan. VarmaLaina tuntee pankkien käytännöt ja osaa näin ollen etsiä hakijalle sopivat lainatarjoukset. Hakijan tehtäväksi jää vain yhden lainahakemuksen täyttäminen ja tulleiden tarjousten tarkempi lainavertailu.

 

Täytä yksi hakemus ja saat seuraavat edut:

  • Lainahakemus kilpailutetaan aina puolestasi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä
  • Kilpailutuksessa on mukana suuria tunnettuja pankkeja sekä luotettavia lainantarjoajia
  • Kilpailuttaminen on paras tapa löytää lainamarkkinoiden edullisin laina
  • Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja nopeaa
  • Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa
  • Et ota mitään riskiä lainatarjousten vastaanottamisessa – vasta allekirjoitettu lainasopimus on sitova päätös.
Myönnetäänkö lainaa eläkeläiselle?

Kyllä.

Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on hieman toisistaan poikkeavat hakukriteerit, mutta kun haet lainaa VarmaLainan kautta sinun ei tarvitse miettiä niitä sen tarkemmin. VarmaLaina pyytää lainatarjoukset puolestasi jokaiselta lainantarjoajalta ja tarjoukset välitetään sinulle vertailtavaksi niistä pankeista, jotka voivat sinulle lainatarjouksen antaa.

Yleisesti ottaen kriteerit ovat seuraavat:

  • Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.
  • Hakijalle tulee olla säännölliset tulot eläke- tai palkkatuloista.
  • Hakijalle ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa.

 

Onko netistä vaikea hakea lainaa?

Ei ole, täytä etusivulla maksuton lainahakemus ja hakemus välitetään kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Jokainen lainantarjoaja käsittelee henkilökohtaisesti hakemuksen ja selvittää oman riskianalyysinsa perusteella voivatko myöntää sinulle lainaa.

Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan saat rauhassa tutustua tulleisiin tarjouksiin. Jos joku lainatarjouksista miellyttää, voit hyväksyä lainan. Keskimäärin hyväksytty laina on sinun käytössäsi 1 – 2 arkipäivän kuluttua.

 

Lue lisää aiheesta:

Mitä vaihtoehtoja on olemassa, jos mielii eläkkeelle etuajassa?

Joustava laina
Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi