Pikavippien yhdistäminen

Pikavippien yhdistäminen

Yhdistä pikavipit tästä

Pikavippi tai mikä tahansa muu laina on hyvä ratkaisu rahoitustarpeeseen, kun omat rahat eivät yksin riitä. Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa talouttaan ja miettiä, onko nykyisten lainojen korkotaso ajan tasalla ja voisiko useat pienet lainat yhdistää yhdeksi selkeämmäksi ja edullisemmaksi kokonaisuudeksi. 

Pikavippien ja muiden lainojen yhdistäminen tulee usein ajankohtaiseksi, kun henkilöllä on kaksi tai useampi laina hoidettavanaan. Pikavippien yhdistäminen tuo pidemmällä ajalla selvää säästöä, koska jokaisesta otetusta lainasta joutuu maksamaan kulut ja korkomaksut erikseen. Monen pienen lainan yhdistäminen yhteen suurempaan, mutta edullisempaan yhdistelylainaan on lähes poikkeuksetta taloudellisesti järkevää.

 

Korkokattolaki selkeytti vakuudettomien kuluttajaluottojen hinnoittelua

Pikavippien yhdistäminen on viimeisten kolmen vuoden aikana selkeästi vilkastunut. Syynä tähän on korkokattolaki, jonka johdosta vakuudettomien lainojen nimellinen vuosikorko muuttui kuluttajalle edullisempaan suuntaan ja samalla asetettiin laki tiukentamaan myös lainan muita kuluja. Korkokattolain nojalla lainan nimellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 20 % ja lainan muut kulut vuodessa yhteensä korkeintaan 150 euroa. Laki koskee 1.9.2019 jälkeen otettuja lainoja, mutta ennen lakimuutosta otetun lainan voi myös kilpailuttaa uudelleen. Lainanottajalla on aina oikeus kilpailuttaa lainansa uudelleen ja vaihtaa lainansa edullisempaan niin halutessaan. Lainan uudelleen kilpailuttamisen koskee kaikki lainoja, kuten pikavippejä, kulutusluottoja, pankkilainaa ja joustoluottoja.

Ennen lakimuutosta pikavippien lainakorko oli 50 % tuntumassa ja lainan muut kulut lainapalvelun itsensä määriteltävissä. Lakimuutoksen jälkeen markkinoilta poistui ns. kalliit lainat, joten lainan uudelleen kilpailuttaminen ja pikavippien yhdistäminen on ollut nyt ajankohtaista. Automaattisesti lainan kulut ja nimelliskorko ei muutu vastaamaan nykyistä korkokattoa, vaan asiakkaan tulee hakea lainaa uudelleen valitsemastaan lainapalvelusta tai kilpailuttaa laina usean lainantarjoajan välillä ja valita sitä kautta itselleen uusi yhdistelylaina, jossa lainan korko vastaa nykyistä lainsäädäntöä.

 

Pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa heti

Älä turhaan maksa monen lainan päällekkäisiä kuluja ja lainakorkoa, jos voit tehdä asialle jotain. Lainojen yhdistäminen on syytä aloittaa heti, kun siihen on sopivasta aikaa. Lainojen yhdistämisessä sekä lainan kilpailuttamisessa apunasi toimii maksuton VarmaLaina.fi palvelumme, joka kilpailuttaa lainahakemuksen jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken muutamassa minuutissa. Jokainen lainanmyöntäjä, joka pystyy tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi yhdistelylainaa, jättää oman lainatarjouksensa vertailtavaksesi.

Toimi näin:

  • Laske paljonko sinulla on velkaa yhteensä
  • Lisää summa lainahakemukseen
  • Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä
  • Saat lainatarjoukset vertailtavaksesi
  • Valitse edullisin yhdistelylaina
  • Maksa pienet korkeakorkoiset lainat kokonaan pois

Pikavippien yhdistämisen jälkeen sinulla on maksettavana yksi suurempi laina. Lainojen yhdistäminen selkeyttää näin taloudenhallintaasi, kun muistettavana on vain yksi lainan eräpäivä. Yhdistämällä lainat pääset eroon päällekkäisistä lainanhoitokuluista ja säästät pidemmällä ajalla merkittävästi. Rahallista säästöä on vaikea arvioida, koska jokainen yhdistelylaina on hieman erilainen ja yhdistelylainaa hakee jokainen hyvin eri lainasummalle, mutta palvelumme kautta lainojen yhdistämisen jälkeen keskimääräinen säästö on ollut noin 1000 euroa asiakasta kohden.

Voit halutessasi laskea arvion säästöstäsi maksuttomalla lainalaskurilla. Lainalaskuriin syötetään haettu lainasumma, maksuaika, nimelliskorko sekä lainan hoitokulut. Lainalaskuri laskee suuntaa antavan arvion yhdistelylainalle. Lainalaskurilla on  kuitenkin vaikea arvioida lainan kuluja ja korkoa tarkasti, joten henkilökohtaisen lainalaskelman saat täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen kilpailutettavaksi palveluumme. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei ole koskaan sitova päätös lainan ottamisesta. Voit siis pyytää maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista tai riskiä.

Pikavippien yhdistäminen poistaa päällekkäiset lainanhoitokulut

Yhdistelylainaa jopa 60.000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

Lainat jotka voit yhdistää voivat olla esimerkiksi joustoluotto, kulutusluotto, osamaksu, pikavippi tai luottokorttivelka. Lainojen ei siis tarvitse olla pelkästään pikavippejä. Yhdistelylainaa voi hakea 100 eurosta aina jopa 60000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa uudelle yhdistelylainalle voit saada 1 – 20 vuotta.

Jos otat yhden suuremman lainan pidemmällä maksuajalla, voit mahdollisesti saada lainallesi pienemmän kuukausierän. Näin rahaa jää jatkossa enemmän muuhun elämiseen. Yhdistelylainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

Vaihda pikavipit kulutusluottoon

Pikavippi on usein hyvä ratkaisu nopeaan lainatarpeeseen, mutta yleensä mitä pienemmästä lainasta on kyse, sen kalliimmat ovat lainan korkokulut. Lainaa ei kannata koskaan ottaa suurempaa summaa kuin, mitä tarvitsee ja pienen lainan pystyy maksamaan nopeasti takaisin. Lainaa kannattaa aina ottaa vain sen verran kuin on tarve ja pyrkiä maksamaan lainan takaisin nopealla aikataululla.

Jos sinulla on vaikeuksia hahmottaa kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa ja millainen laina-aika sopii sinun talouteesi, suosittelemme ottamaan ennen lainan hakemista avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskurin avulla saa selkeämmän kuvan millainen lainasumma ja maksuaika on juuri sinulle.

Pikavippi voi monesti tuntua parhaimmalta ratkaisulta, jos lainaa tarvitsee vain pienen summan, vähäksi aikaa, mutta jos pikavippejä on syystä tai toisesta kertynyt maksettavaksi useita, kannattaa miettiä pikavippien yhdistämistä. Pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa siitä, että kilpailuttaa yhden suuremman kulutusluoton ja vaihtaa pikavipit edullisempaan kulutusluottoon. Kulutusluotto on usein edullisempi kuin pikavippi ja, jos sinulla sattuu olemaan vielä useampi pikavippi, joudut maksamaan jokaisesta lainasta erikseen lainanhoitokulut. Yhdistämällä pikavipit yhteen selkeämpään kokonaisuuteen pääset eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä kulu- ja korkomaksuista.

 

Miten pikavippien yhdistäminen onnistuu?

Laske alkuun paljonko sinulla on lainoja maksamatta.

Tässä kohtaa kannattaa olla tarkkana ja laskea lainat sentilleen yhteen, koska on tärkeää ettei sinulla jää pikavippejä lainojen yhdistämisen jälkeen yhtään maksamatta.

Jäljellä olevat lainasummat saa selville laskusta, omien sivujen kautta tai kysymällä lainasumman lainantarjoajan asiakaspalvelusta. Tarkan lainasumman selville saamisen jälkeen voit aloittaa lainan kilpailuttamisen.

Ota laskelmiesi jälkeen avuksesi maksuttoman Varmalaina -palvelu, joka kilpailuttaa nykyiset lainasi useiden pankkien ja rahalaitosten kesken viipymättä.

Saat hetkessä parhaat lainatarjousta vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan lainan, jolla saat yhdistää pikalainasi yhteen.

Pikavippien yhdistäminen näkyy melko nopeasti lainansa yhdistäneen henkilön kukkarossa – säästö voi tulla vuodessa jopa useita satoja euroja.

 

Aloita pikavippien ja muiden lainojesi yhdistäminen jo tänään niin sinulla on hyvät mahdollisuudet saada säästöä. 

VarmaLaina.fi
Logo