Mistä yhdistelylaina kannattaa hakea?

Mistä yhdistelyina kannattaa hakea?

Useiden erillisten maksusopimusten sijaan on järkevämpää yhdistää lainat yhdeksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistämiseen löytyy netistä useita erilaisia palveluita, mutta mistä yhdistelylaina kannattaa hakea? Onko olemassa oikeita ja vääriä paikkoja, joissa lainat voi yhdistää? Eikö tärkeintä ole kuitenkin se, että pääsee eroon lukuisista päällekkäisistä lainanhoitokuluista? Lue artikkeli, niin kerromme lisää. 

 

Sillä on väliä missä lainat yhdistää

Netissä on lukuisia palveluita jotka mainostavat palveluaan lainojen yhdistämiseen erikoistuneena palveluna. Osa näistä palveluista tarjoaa kuitenkin varsin korkeakorkoista yhdistelylainaa, joten kannattaa olla tarkkana siitä, mistä palvelusta lainatarjouksen hyväksyy.

Takuusäätiön mukaan yhdistelylainan hakeminen pankista tai jostain muusta rahoitusyhtiöstä on yksi vaihtoehto. Näistä kahdesta me kuitenkin suosittelemme ensisijaisesti pankkia ja rahoituslaitokset tulevat ehdolle vasta sitten, jos pankeista ei apua saa.

 

Lainojen yhdistämiseen löytyy kolme toisistaan poikkeavaa vaihtoehtoa

Kun olet päättänyt korjata omaa talouttasi ja hakea yhdistelylainaa, olet jo ottanut ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan.

Nyt sinun tarvitsee päättää se, millä tavalla haluat yhdistää lainasi.

Tähän sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Yhdistelylainan hakeminen pankista tai rahoitusyhtiöstä
  2. Oman kunnan sosiaalinen luotto
  3. Takuusäätiön takaus pankkilainalle

 

1. Yhdistelylainan hakeminen pankista

Yleensä yhdistettävät lainat on haettu jostain muualta kuin pankista. Yleensä ne ovat pieniä pikavippejä tai joustoluottoja, jotka on haettu netissä toimivista lainapalveluista.

Tämän vuoksi yhdistelylainan hakeminen näistä samoista palveluista ei välttämättä ole hyvä idea, joten sen vuoksi suosittelemme käyttämään ensisijaisesti pankkilainaa lainojen yhdistämiseen.

Me voimme helpottaa pankkien kilpailuttamista. Kilpailuta laina käyttämällä meidän maksutonta lainan kilpailutuspalveluamme. Meiltä saat yhdellä ainoalla hakemuksella monen tunnetun pankin yhdistelylainatarjoukset.

 

2. Oman kunnan sosiaalinen luotto

Jotkut kunnat suomessa tarjoavat asukkailleen mahdollisuutta hakea sosiaalista luottoa lainojen ja muiden velkojen yhdistämiseen. Lainasummat vaihtelevat suuresti kunnittain, mutta ne ovat yleensä väliltä 4000 – 20.000 euroa. Sosiaalinen luotto on hyvä, tai oikeastaan ainut valinta luottotietonsa menettäneille, sillä siinä ei maksuhäiriömerkintäkään ole esteenä luoton saamiselle.

Voit kysyä mahdollisuutta sosiaalisen luoton saamiseen oman kuntasi infosta.

 

3. Takaus Takuusäätiöltä

Sinulla on myös mahdollisuus saada Takuusäätiön takaus pankkilainalle. Takuusäätiön takauksen avulla myös luottotietonsa menettäneet voivat saada lainaa pankista. Lainaan ei myöskään vaadita muita takaajia tai vakuuksia, jos siihen on jo hankittu Takuusäätiön takaus.

Takuusäätiön takauksen voi saada korkeintaan 34000 euron lainalle.

VarmaLaina.fi
Logo