Mikä on paras laina?

suosituin laina

VarmaLaina.fi palvelu kilpailuttaa hakijan jättämän lainahakemuksen yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Usein lainanhakija saa lainatarjouksia monelta eri lainantarjoajalta vertailtavakseen. Saamme toisinaan kysymyksiä, mitkä ovat suosituimmat lainat, kun välttämättä lainatarjousten välillä ei ole suuria eroja ja lainanhakija haluaisi valita lainan, joka on ollut suosittu ja hyväksi todettu. Itselle sopivin ja suosituin laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla, mutta varmasti muiden asiakkaiden kokemuksista on tukea päätöksenteossa. 

 

Kysen mukaan palvelumme paras laina on löytynyt seuraavista palveluista:

Nordea pankin vakuudeton joustoluotto on ollut jo pidemmän aikaa palvelun suosituin laina. Tämä johtuu varmasti lainan helppokäyttöisyydestä ja siitä, että jokainen tuntee Nordea pankin. Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni, joten lainanhakija voi olla vakuuttunut, että myönnetyn lainan takana toimii vakavarainen pankki.

Lainaan saa joustavan maksuajan 1 – 5,5 vuoden ajaksi. Laina-aikana lainaa voi maksaa tarvittaessa ennen aikaisesti haluamansa summan verran tai luoton voi maksaa pois kerralla, kun lainaa ei enää tarvitse nostaa.

Nordea joustoluotto on valittu yleensä silloin, kun rahoituksen on tarvinnut harkittuihin menoihin tai toteutettaviin suunnitelmiin. Lainaan on mahdollista ottaa kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana ja lainan myöntämisen ehtona ei ole henkilötakaus. Joustoluottoa voidaan hakijalle myöntää 2000 – 50.000 euroa ja rahat maksetaan lainansaajan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on moitteettomasti hoidetut luottotiedot. Hakijan ei tarvitse olla entuudestaan Nordea pankin asiakas.

 

POP Pankki tarjoaa kuluttajille monentyyppisiä rahoitusratkaisuja, joista palvelumme kautta otettu tuote on vakuudeton kulutusluotto. Lainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia 2000 – 20.000 euroa ja laina-ajaksi määritellään 1 – 10 vuotta lainasumman mukaan. Lainaa maksetaan kerran kuukaudessa takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Ikäraja POP Pankki lainan hakemiseen on 18 vuotta. Hakijan ei tarvitse olla POP Pankin asiakkaana saadakseen lainatarjouksen heiltä. POP Pankin kautta asiakas voi myös yhdistää jo olemassa lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

 

Bank Norwegian on ollut jo pitkään netin suosituimpiin lukeutuva palvelu. Bank Norwegian on Norjassa vuonna 2017 perustettu pankki, jonka toiminta keskittyy vakuudettomien lainojen myöntämiseen nettihakemuksella. Suomessa palvelu toimii ainoastaan verkossa, mikä ei vaikuta mm. asiakaspalvelun toimivuuteen tai lainan myöntämiseen. Päinvastoin, kun lainaprosessi on keskitetty ainoastaan sähköiseen muotoon, toimii kaikki tehokkaasti ja mutkattomasti.

Vakuudetonta kulutusluottoa Bank Norwegian myöntää 1000 – 60.000 euroa, minkä asiakas voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainalla voi tehdä suurempia ostoksia tai sillä voi esimerkiksi maksaa vanhat velat kokonaan pois.

Ikäraja palvelun käyttöön on 23 vuotta ja lainaa voi hakea henkilö, joka on Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö.

 

Aktia on ollut VarmaLaina.fi kilpailutuksessa mukana vasta muutaman kuukauden, mutta on hetkessä saanut hyvä vastaanoton. Asiaa auttaa Aktian tunnettavuus ja luotettavuus finanssialalla. Aktia palvelee asiakkaitaan monipuolisesti digitaalisten kanavien kautta, eikä lainanhakijan tarvitse olla entuudestaan Aktian asiakas kilpailuttaakseen lainahakemuksensa myös heillä.

Aktia pankista asiakkaalle voidaan myöntää vakuudellista tai vakuudetonta lainaa. Vakuudeton käyttölaina on suuruudeltaan 2500 – 20.000 euroa, joka soveltuu monenlaiseen harkittuun hankintaan. Käyttölainaa varten asiakas ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta, joka nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti ja lainan voi saada käyttöön jo seuraavana päivänä lainan hakemisesta.

Hakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, jolla on suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä osoite Suomessa. Hakijalla tulee lisäksi olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Tiedot perustuvat Google analytics tietoihin.

 

Kilpailuta lainahakemuksesi VarmaLaina.fi palvelun kautta

Kilpailuttamalla lainahakemuksen VarmaLaina.fi kautta, se välitetään sähköisesti yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Kilpailutuksessa on mukana mm. yllä mainitut neljä suosituinta pankkia, mutta lisäksi monta luotettavaa lainantarjoajaa. Kaikki pankit Suomesta eivät ole lähteneet mukaan, mutta useita tunnettuja pankkeja listauksesta löytyy. Lainatarjouksista saat linkin sähköpostiisi, minkä kautta pääset tutustumaan henkilökohtaisiin lainatarjouksiin tarkemmin. Ota lainapäätöksen tueksi myös selkeä lainavertailu.

VarmaLaina.fi
Logo