Lainaa 55000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 55000 euroa

•  Näinkin suurta lainaa harkittaessa, on tärkeää muistaa kilpailuttaa laina, sekä ottaa huomioon kaikki tarvittavat asiat ennen sen hakemista. Kun tarvitset lainaa nopeasti 55000 euroa, mieti ensin pystytkö maksamaan lainan kuukausierät ajallaan. 

•  Kuukausierän suuruuden pystyt vaihtamaan muuttamalla lainan takaisinmaksuaikaa. Mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä pienemmän kuukausierän saat. VarmaLaina.fi kautta haetuille lainoille on mahdollista valita laina-ajaksi jopa 15 vuotta.

•  Jos sinun on mahdollista hakea lainaa esimerkiksi oman aviopuolison tai muun läheisen kanssa, on se aina suositeltavaa. Lainapalvelut myöntävät suurempia lainoja helpommin silloin, kun hakijoita on kaksi. Molemmilla teistä tulisi olla säännölliset tulot.

•  Kaikki meidän yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tärkein asia, mikä aina varmistetaan, on hakijan takaisinmaksukyky. Mikäli se ei ole riiitävä, ei lainaa voida myöntää. Tästä syystä suosittelemmekin lainan hakemista kahdestaan, koska silloin myös teidän takaisinmaksukyky paranee huomattavasti.

•  Lainapalveluiden välillä voi olla suuriakin eroja lainojen koroissa ja kuluissa. Kun olet hakemassa lainaa 55000 euroa, on tämä asia syytä ottaa huomioon, ettet turhaan maksa lainastasi liikoja. Siksi suosittelemme kilpailuttamaan lainasi Varmalaina.fi palvelun kautta.

•  Lainan kilpailuttaminen on todella yksinkertaista. Täytät vain yhden hakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Tämän jälkeen sinun on mahdollista vapaasti valita näistä haluamasi. Voit myös hylätä tarvittaessa kaikki, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

•  Varmalaina.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka avulla on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 25 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelumme käyttö on asiakkaille aina täysin maksutonta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Tiesin, että laina tulisi aina kilpailuttaa, mutta en tiennyt läheskään kaikkia lainapalveluita joista voisin edes tarjouksen pyytää. Onneksi löysin Varmalainan palvelun, jonka käyttäminenkin oli täysin maksutonta.

Eero

47v, Imatra

Säästin lainojeni kustannuksissa aika huimiakin summia kuukaudessa, kun kilpailutin lainani uudestaan Varmalainan kautta. En tiennytkään kuinka paljon edullisempi laina oli mahdollista löytää edellisen tilalle!

Kirsi

43v, Rovaniemi

Erittäin asiantuntevaa palvelua, sekä selkeä lainan kilpailuttaminen. Palvelun käyttö on helppoa ja suosittelen sitä varmasti kaikille, joilla sattuu olemaan lainan tarvetta.

Niko

37v, Helsinki

VarmaLaina.fi - Google plus

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 50,5 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.