Lainaa 55000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 55000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 55000

Oletko hakemassa lainaa 55000 euroa?

Jätä lainan kilpailuttaminen kokonaan meidän huoleksemme.

Me kilpailutamme pankit puolestasi ja toimitamme lainatarjoukset sinulle vertailtavaksesi.

VarmaLaina.fi palvelun käyttäminen on sinulle maksutonta ja riskitöntä.


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lue nämä ennen kuin haet lainaa 55000 euroa

•  Näinkin suurta lainaa harkittaessa, on tärkeää muistaa kilpailuttaa laina, sekä ottaa huomioon kaikki tarvittavat asiat ennen sen hakemista. Kun tarvitset lainaa heti 55000 euroa, mieti ensin pystytkö maksamaan lainan kuukausierät ajallaan takaisin. 

 

•  Kuukausierän suuruuden pystyt vaihtamaan muuttamalla lainan takaisinmaksuaikaa. Mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä pienemmän kuukausierän saat. VarmaLaina.fi palvelun kautta haetuille lainoille on mahdollista valita laina-ajaksi jopa 20 vuotta. Lainna kuukausierään vaikuttaa merkittävästi myös lainan nimeliskorko. Palvelumme tarjoama lainalaskuri on erinomainen apuväline lainan kulujen ja korkojen hahmottamiseen.

 

•  Jos sinun on mahdollista hakea lainaa esimerkiksi oman aviopuolison tai muun läheisen kanssa, on se aina suositeltavaa. Lainapalvelut myöntävät suurempia lainoja helpommin silloin, kun hakijoita on kaksi. Molemmilla teistä tulisi olla säännölliset tulot.

 

•  Kaikki meidän yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tärkein asia, mikä aina varmistetaan, on hakijan takaisinmaksukyky. Mikäli se ei ole riiitävä, ei lainaa voida myöntää. Tästä syystä suosittelemmekin lainan hakemista kahdestaan, koska silloin myös teidän takaisinmaksukyky paranee huomattavasti.

 

•  Lainapalveluiden välillä voi olla suuriakin eroja lainojen koroissa ja kuluissa. Kun olet hakemassa lainaa 55000 euroa, on tämä asia syytä ottaa huomioon ettet turhaan maksa lainastasi liikoja. Siksi suosittelemme kilpailuttamaan lainasi VarmaLaina.fi palvelun kautta.

 

•  Lainan kilpailuttaminen on todella yksinkertaista. Täytät vain yhden hakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Tämän jälkeen sinun on mahdollista vapaasti valita näistä haluamasi. Voit myös hylätä tarvittaessa kaikki, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

 

•  VarmaLaina.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka avulla on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelumme käyttö on asiakkaille aina täysin maksutonta.

Kuka voi hakea lainaa 55000 euroa VarmaLaina.fi palvelusta?

Me pystymme kilpailuttamaan kaikkien pankkien asiakkaiden lainoja.

Vaatimukset palvelumme käyttäjille ovat:

  • Olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Sinulla on säännölliset tulot

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Tiesin, että laina tulisi aina kilpailuttaa, mutta en tiennyt läheskään kaikkia lainapalveluita joista voisin edes tarjouksen pyytää. Onneksi löysin Varmalainan palvelun, jonka käyttäminenkin oli täysin maksutonta.

Eero 47v, Imatra

Säästin lainojeni kustannuksissa aika huimiakin summia kuukaudessa, kun kilpailutin lainani uudestaan Varmalainan kautta. En tiennytkään kuinka paljon edullisempi laina oli mahdollista löytää edellisen tilalle.

Kirsi 43v, Rovaniemi

Erittäin asiantuntevaa palvelua, sekä selkeä lainan kilpailuttaminen. Palvelun käyttö on helppoa ja suosittelen sitä varmasti kaikille, joilla sattuu olemaan lainan tarvetta.

Niko 37v, Helsinki

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi