Bigbank - Hae pankkilainaa jopa 50.000 €

Kilpailuta Bigbank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Bigbank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Bigbank esittelyssä

Bigbank on kansainvälinen lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki, joka on toiminut alalla jo yli 25 vuotta. Yritys on alkujaan perustettu vuonna 1992 Virossa. Tällä hetkellä pankki toimii jo useammassa maassa; Latviassa, Liettuassa, Hollannissa, Ruotsissa, Saksassa sekä Itävallassa. Palvelun lainatuote on perinteinen kulutusluotto, joita he myöntävät 1000 – 50.000 euron väliltä. Lainan takaisinmaksuaika on  väliltä 2 – 10 vuotta. Bigbankin palvelut ovat lainanhakijoiden käytössä vuorokauden jokaisena tuntina sähköisen järjestelmän ansiosta, mikä tekee lainan hakemisesta ja käsittelystä nopeaa. Lainaa voi hakea maksuttomalla verkkohakemuksella juuri silloin, kun itsellä on siihen sopivasti aikaa ja hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjous välitetään nopeasti luettavaksi.

Kun pyydät lainatarjoukset VarmaLaina- palvelun kautta kilpailutamme lainan puolestasi Bigbankilla sekä noin 25 muulla luotonantajalla. Lainatarjousten pyytäminen on täysin maksutonta, eikä se sido mihinkään sopimukseen. Lainahakemuksen täyttämisen ja lainatarjousten vastaanottamisen jälkeen sinulla on hyvin aikaa tutustua saamiinsa lainatarjouksiin ja päättää hyväksyykö mitään tarjouksista, vai hylkääkö ne kaikki. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahalaitos tietää, että mielenkiinnostasi kilpailee myös moni muu. Tämä antaa sinulle hyvät mahdollisuuden saada kilpailukykyisiä lainatarjouksia vertailtavakseen. Hyväksytyn ja myönnetyn lainan saat käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Bigbank laina:

 • Ikäraja on 22 vuotta
 • Lainaa voi hakea 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika on 2 – 10 vuotta
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Bigbank on kulutusluottoihin erikoistunut pankki
 • Puolison kanssa voit hakea lainaa enemmän kuin yksin, jopa 50 000 euroon saakka
 • Yhdistä pienet lainat helposti yhdeksi yhdistelylainaksi
 • Hae laina mihin tahansa tarkoitukseen
 • Me kilpailutamme Bigbankin ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi.

 

Hakuehdot Bigbank lainalle

Bigbank voi myöntää lainaa heti, mikäli lainanhakija täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikäraja on 22 vuotta
 • Lainanhakijan on oltava Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö
 • Lainanhakijan nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Yli 25.000 euron lainoihin vaaditaan yhteishakija

Jos tarvitset suurempaa lainaa, suosittelemme hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukyky, jonka avulla he voivat saada lainan myös huomattavasti edullisemmalla korolla.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kotisohvaltasi käsin. Tarvitset lainasopimuksen allekirjoittamiseen vain henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Muista aina varmistaa oma maksukykysi ennen lainan hakemista. Saamastasi lainatarjouksesta näet tulevien lyhennyserien suuruuden, sekä muut lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvät tiedot. Tutustu aina tarkasti saamiisi lainatarjouksiin ja allekirjoita lainatarjous vasta, kun olet varma että se on sinulle sopiva, eikä takaisinmaksun kanssa tule ongelmia.

Lainaa tulee ottaa vain sen verran kuin tarvitsee. Maksuttoman lainalaskurin avulla lainanottajan on helppo laskea ennen lainahakemuksen täyttämistä miten tarvittava lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuluihin ja kuukausierään. Muista myös maksaa laskut niiden eräpäiviin mennessä, jotta vältyt ylimääräisiltä lisäkustannuksilta. Jos tarvitset apua lainaan liittyvissä asioissa sen hakemisen jälkeen, auttaa Bigbankin ammattitaitoinen henkilökunta sinua mielellään.

 

Bigbank kulutusluotto

Bigbank kulutusluottoa voidaan myöntää yli 22 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lainaa voi hakea 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon saakka. Ilman henkilötakausta voidaan myöntää lainaa 25000 euroon saakka ja yli 25 000 euron lainalle hakija tarvitsee yhteisvastuullisen hakijan. Yhteisvastuullisella hakijalla tarkoitetaan, että lainan takaisinmaksusta on vastuussa tasapuolisesti molemmat osapuolet. Yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso, ystävä tai sukulainen. Lainahakemuksen yhteydessä rinnakkaishakijan tiedot tulee olla kunnossa ja hänen tulee täyttää samat lainanhakuvaatimukset kuin päähakija. Esimerkiksi lainaa ilman luottotietoja ei voi saada, vaikka toisella lainanhakijoista luottotiedot olisivat kunnossa.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen Bigbank kulutusluotto maksetaan tilille kertaluontoisesti. Lainan saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Hakijalta kuitenkin aina toivotaan vastuullista lainan ottamista. Lainaa ei kannata koskaan ottaa liikaa omiin maksukykyynsä nähden.

 

Bigbank remonttilaina

Bigbank vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea remonttikulujen kattamiseen. Remonttilainaa voi hakea muun muassa kylpyhuoneremonttiin tai keittiön uusimiseen. Rahoituksella voi myös toteuttaa asunnossa suuremman pintaremontin tai terassin laajentamisen. Myös vapaa-ajan asunnossa voi tehdä remontin BigBankin tarjoamalla kulutusluotolla. Lainaa voi saada yksin 1000 eurosta alkaen, mutta jos tarvitset esimerkiksi lainan suurempan projektin toteuttamiseen, voit hakea lainaa 4000 – 25 000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 50 000 euroon saakka.

 

BigBank yhdistelylaina

Bigbank lainan voi käyttää hyvin myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on useampi laina maksamatta, kokeile yhdistää ne lainojen kilpailutuspalvelun kautta edullisempaan lainakokonaisuuteen.

Lainojen yhdistämisen jälkeen monet ovat säästäneet merkittävän summan, kun monen lainan päällekkäiset lainanhoitokustannukset ovat vähentyneet vain yhteen. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää taloudenhallintaa, kun monen lainan sijaan tarvitsee muistaa vain yksi lainanlyhennyspäivä. Bigbank lainapalvelun kautta voit yhdistää millaiset lainat tahansa ja hakea lainaa 50000 euroon saakka.

Yleensä hakijat yhdistävät useat pienet lainansa tai muutaman suuremman kulutusluoton yhteen edullisempaan lainaan. Palvelun kautta on mahdollista yhdistää myös osamaksut, pikavipit sekä luottokortit osaksi uutta lainaa. Lue lisää aiheesta blogissa, mistä lainaa velkojen maksuun.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja tarkat tiedot hakija löytää lainatarjouksesta. Lainatarjoukset saat ainoastaan täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen. Lainahakemus välitetään VarmaLaina- palvelun kautta Bigbank pankille sekä 30 muulle luotonantajalle. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tarkistaa hakijan maksukyvyn ja luottoluokituksen. Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei ole vielä lopullinen lainapäätös, vaan alustava lainatarjous.

Lainatarjouksissa kannattaa vertailla lainan todellista vuosikorkoa sekä lainan muita ehtoja. Jokainen lainatarjous ja- päätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa. Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

Sopivan lainan löytymisen jälkeen voit hyväksyä tarjouksen. Ellei mikään lainatarjouksista ole sopiva, on sinulla täysi oikeus perua kaikki tarjoukset. Lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Lainasopimuksen sähköinen allekirjoittaminen käy kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan takaisin takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

Kaikki palvelumme luotonantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

 

Bigbank yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike

Y-tunnus: 2292157-2

Sähköposti: info@bigbank.fi

Bigbankin sivuilta löytyy myös yhteydenottolomake

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bigbankista

Kenelle Bigbank myöntää lainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot. Bigbank voi myös tarkistaa hakijan maksukyvyn pyytämällä tältä esim. tositteita palkka-tai eläketuloista.

Kuinka suurta lainaa Bigbank myöntää?

Lainasummat ovat 1000-50.000 euroa. Suurempaa lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen helpottuu.

Missä ajassa laina tulee maksaa takaisin?

Maksuaikaa voi valita 2-10 vuotta. Valitse sellainen maksuaika, jossa on sinun maksukyvylle sopiva kuukausierä.

Millaista lainaa Bigbank myöntää?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa. Se maksetaan kerralla hakijan tilille nopeasti sen jälkeen, kun hakija on allekirjoittanut lainasopimuksen.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo