Bondora - Lainaa heti jopa 10.000 €

Kilpailuta Bondora ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Bondora ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Esittelyssä Bondora – lainaa ilman vakuuksia

Bondora on vertaislainaamiseen erikoistunut lainapalvelu, joka on toiminut vuodesta 2009. Bondoralla on Suomessa sivuliike, joka kuuluu aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. He ovat palvelleet jo vuosien ajan asiakasta erilaisissa rahoitustarpeissa. Bondora käyttää lainanhaussa edistynyttä teknologiaa – lainanhaku tapahtuu nettihakemuksella, jonka käsittely on tehokasta ja nopeaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että säästät huomattavasti aikaasi, kun lähetät lainahakemuksen sähköisesti ilman paperityötä tai odottelua.

Palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500 – 10.000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 3 kuukaudesta jopa 5 vuoteen asti eikä lainalle tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Bondora kannattaa kilpailuttaa VarmaLaina.fi palvelun kautta, koska silloin tavoitat yhdellä hakemuksella lisäksi myös yli 30 muuta lainantarjoajaa. Kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja lainatarjoukset saat alle kahdessa minuutissa.

Näin kilpailutat Bondoran ja muut lainantarjoajat:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
 2. Täytä lainahakemus tiedoillasi
 3. Lähetä hakemus
 4. Laina kilpailutetaan heti useiden lainantarjoajien kesken
 5. Tutustu lainatarjouksiin ja valitse itsellesi paras laina
 6. Laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Bondora laina:

 • Voit hakea lainaa heti 500 – 10.000 euroa
 • Maksuaika on 3 – 60 kuukautta
 • Ikäraja on 21 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Bomdora on vertaislainoihin erikoistunut yritys
 • Lainaa saat luotettavasti ja nopeasti
 • Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat siirretään tilille heti

 

Bondora lainan kustannukset

 • Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta
 • Tarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään
 • Todellinen vuosikorko lasketaan aina hakijakohtaisesti ja se määräytyy hakijan antamien tietojen sekä haetun lainasumman mukaan
 • Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä muut kulut

Henkilökohtaisista lainatarjouksista näet, millä korolla ja lainaehdoilla sinulle voidaan myöntää lainaa. Lainatarjouksiin vaikuttaa hakijan maksukyky, nykyiset velat, työsuhde sekä mahdolliset vakuudet. Täytä maksuton lainahakemus tiedoillasi ja pyydä lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 

Kuka voi hakea lainaa Bondora palvelusta?

Jotta voit saada lainaa Bondorasta, tulee sinun:

 • Olla vähintään 21-vuotias
 • Olla Suomen kansalainen
 • Omistaa suomalainen pankkitili
 • Omistaa puhtaat luottotiedot
 • Saada säännöllisiä tuloja

Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky lainan saamiseksi. Bondora tekee hakijalle kokonaisvaltaisen luottoarvion, jonka perusteella he antavat lainapäätöksen. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa Bondora palvelusta.

 

Bondora lainaa nopeasti ja luotettavasti

Pankeilla on yleensä tiukat lainaehdot ja lainaa varten tarvitaan lähes aina takaus. Lainanhakuprosessi kestää usein useamman viikon ja hakeaksesi lainaa sinun tulee ennen lainansaantia käydä jopa muutaman kerran pankissa keskustelemassa lainan ottamisesta. Netissä toimivat lainanmyöntäjät toimivat myös vastuullisesti ja luotettavasti, eikä yksikään nettipankki toimisi kauaa, jos heidän toiminnassaan olisi jotain epäilyttävää. Kuten pankit, myös Bondora varmistaa, että hakijalla on riittävä maksukyky, mutta tarkkaan suunnitellun teknologian ansioista he pystyvät lainaamaan hakijalle lainaa nopeasti.

Bondoran hallinnointikulut ovat myös perinteistä kivijalkapankkia maltillisemmat, joten kulutusluotto pystytään tarjoamaan edullisessa korolla ja hyvillä lainaehdoilla. Laina pystytään maksamaan tilille nopeasti, vaikka kyseessä ei ole pikavippi. Hakijalta edellytetään 21 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, puhtaita luottotietoja sekä suomalaista pankkitiliä.

 

Kuinka paljon Bondora voi myöntää lainaa?

Bondora myöntää lainaa summille 500 – 10.000 euroa. Lainasumman voit valita oman tarpeesi mukaan.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Maksuaika Bondoran lainoissa on 3 – 60 kuukautta. Haettu lainasumma voi vaikuttaa sille tarjotun maksuajan pituuteen.

 

Entä jos lainan takaisinmaksaminen aiheuttaa ongelmia?

Tarkista aina lainan takaisinmaksusuunnitelma saamastasi lainatarjouksesta. Siitä näet tarkat ohjeet siihen, miten lainaa lyhennetään. Mikäli sinulle tulee ongelmia lainan takaisinmaksussa, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun ja neuvottelemaan heidän kanssaan. Lainapalvelu voi tarjota maksuvapaita kuukausia tai muita keinoja, joilla asiakas saa helpotusta lainan maksuun. Laskuja ei koskaan kannata jättää maksatta, sillä siitä kertyy vain turhia korkoja ja kuluja.

 

Tarvitsenko lainaa varten vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Kun kilpailutat Bondoran kilpailutuspalvelumme kautta, saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

 

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset?

Kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi, saat ensimmäiset lainatarjoukset alle kahdessa minuutissa. Kaikkiaan voit saada jopa yli 30 lainatarjousta, joita voit vertailla ja katsoa mikä on halvin.

 

Bondora lainaa netistä maksuttomalla lainahakemuksella

Bondora lainahakemuksen voit täyttää mihin kellonaikaan tahansa, vaikka kello kolme yöllä. Bondora hakemus palvelee asiakkaitaan vuorokauden jokaisena tuntina, joka helpottaa myös vuorotyössä olevien hakijoita lainan ottamisessa. On myös selvää, ettei vahinko tapahdu ns. kello kaulassa, vaan rahatarve voi tulla vastaan mihin aikaan tahansa. Hakeaksesi lainaa sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä toimistoon tai pankkikonttorille, vaan voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen, vaikka kotisohvallasi haluamanasi kellonaikana juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavan lainatarjouksen heti ja lopullisen lainapäätöksen, kun olet hyväksynyt tarjouksen. Sinulla on tarjouksen saatuasi 72 tuntia aikaa tutustua tarjouksiin ja jos mikään tarjouksista ei miellytä, tarjoukset umpeutuvat eikä sinun tarvitse niitä enää miettiä. Käytännössä siis hakemuksen lähettäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen eikä sinun tarvitse perua tarjousta erikseen. Lainaa voit hakea millä tahansa laitteella missä vain toimii netti, esimerkiksi omalla kännykälläsi.

 

Näin haet lainaa

Siirry sivulle “Hae lainaa” ja täytä maksuton lainahakemus.

Saat jo minuutin kuluttua lainatarjouksia joihin pääset tutustumaan tarkemmin.

Jos lainatarjousten joukosta löytyy mieluinen, hyväksy laina. Tunnistaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi ja allekirjoita sähköinen sopimus.

Lainaa varten ei pyydetä hankkimaan takausta tai muita vakuuksia eikä Bondora kysele mihin aiot lainasi käyttää.

Hakemuksen lähettäminen ja henkilökohtaisten tarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään lainasopimukseen.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

Kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Tiesitkö, että Bondoran avulla voit myös maksaa kalliit pikavipit pois. Jos sinulla on esimerkiksi kaksi tai useampi pikavippi, joiden korko on mielestäsi liian korkea, hae uusi edullisempi laina Bondoran kautta ja maksa vanhat lainat pois. Lainojen yhdistäminen on monesta syystä järkevää; taloudenhallintasi selkiytyy, jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana ja lisäksi säästät joka kuukausi selvää rahaa.

Syksyllä 2019 astuneen korkokattouudistuksen myötä vakuudettomien lainojen korkokatto ei saa nousta yli 20 prosentin. Jos sinulla on ennen lakiuudistusta otettua lainaa, kilpailuta laina uudelleen maksutta.

 

Kokemuksia Bondorasta

Bondora on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2009 asti. Asiakkaita Bondoralla on satojatuhansia ja heillä on Suomen lisäksi toimintaa muun muassa Espanjassa ja Virossa. Bondora AS, Suomen sivuliike kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin. Bondora palvelun tarkoituksena on tarjota kuluttajille nopeaa, mutta turvallista lainaa.

Ajatuksena on, ettei lainan hakemisen tarvitse olla monimutkaista ja aikaa vievää. Nykyään teknologia on niin kehittynyttä, että tarvittavan lainan pystyy samaan jopa muutamassa minuutissa.

“Tietojemme mukaan 1 218 929 asiakastamme ovat kiitollisia Bondoralle. He kertovat säästäneensä yli 13 tonnia pankkien lähettämää paperisilppua! Ajallisesti tämä tarkoittaa jopa 5 100 vuotta, puhumattakaan taloudellisesta säästöstä! Ja säästöt kasvavat jatkuvasti…”

 

Bondora yhteystiedot:

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen katu 4 – 6 E,

00100 Helsinki

Suomi – Finland

Y-tunnus: 2694508-8

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bondorasta

Kenelle Bondora myöntää lainaa?

Palvelun ikäraja on 21 vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävän hyvä maksukyky. Bondora tekee aina jokaisen hakijan kohdalla lopullisen lainapäätöksen tämän antamien tietojen perusteella.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Bondoran tarjoamat lainasummat ovat 500-10.000 euroa. Mitä parempi maksukyky hakijalla on, sitä suurempaa lainaa hän voi saada.

Missä ajassa laina tulee maksaa takaisin?

Bondora tarjoaa lainoilleen maksuaikaa 3-60 kuukautta. Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Hakija voi kuitenkin koska tahansa maksaa lainan nopeammin takaisin ilman lisäkustannuksia.

Millaista lainaa Bondora tarjoaa?

Kyseessä on kulutusluotto, johon ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Laina maksetaan aina kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen hän saa itse päättä miten sen käyttää.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo