Hae lainaa ilman vakuuksia jopa 60.000 € asti

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Hae lainaa

Hae lainaa mihin tahansa tarpeeseen 100 – 60.000 euroa.

Lainan hakeminen kannattaa aloittaa kilpailuttamalla mahdollisimman monta pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä.

Meidän palvelumme avulla teet lainan kilpailuttamisesta todella vaivatonta, sillä me voimme hoitaa sen puolestasi.

Vertaa toimittamiamme lainatarjouksia toisiinsa ja valitse niistä sinulle sopiva ja edullinen laina.

 

Lue miksi kannattaa käyttää palveluamme ja hae lainaa jopa 60.000 euroa

•  Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa.

•  Palveluamme voi käyttää kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot.

•  Palvelumme käyttö on täysin riskitöntä. Hae lainaa, vertaile lainatarjouksia ja päätä vasta sitten, hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista.

•  Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarpeeseen, emme koskaan vaadi selityksiä lainan käyttökohteelle.

•  Palvelumme kautta voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

•  Palvelumme käyttö säästää aikaa ja vaivaa, sekä parantaa mahdollisuuksiasi löytää halvin laina.

•  Voit helposti hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen tai yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi helpommin hoidettavaksi kulutusluotoksi.

•  Tarvitset sitten pientä lainaa nopeasti tai suurempaa kulutusluottoa harkittuihin menoihin, löytyy siihen sopivat lainasummat meidän maksuttoman palvelun kautta.

Joustoluotto

Vertaa lainatarjoukset

Onko sinulle tullut tarve hakea lainaa?

Haluatko hoitaa lainojen vertailun mahdollisimman helposti ja nopeasti?

Haluatko saada mahdollisimman kattavasti lainatarjouksia mahdollisimman vähällä työllä?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

   

Hae lainaa – Kilpailutamme sen puolestasi

Kun olet hakemassa lainaa, on järkevää hoitaa lainavertailu kattavasti, eikä hakea lainaa vain yhdestä paikasta.

Netissä toimivien lainapalveluiden hintaerot voivat olla huomattavan suuria, eikä niitä ole mahdollisuutta selvittää muuten, kuin kilpailuttamalla mahdollisimman monta lainapalvelua.

Palvelumme avulla kilpailutat yli 30 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella. Se on täysin ilmaista sekä riskitöntä. Lainatarjousten vastaanottaminen ei pakota sinua ottamaan lainaa.

Jos haluat kilpailuttaa jokaisen lainapalvelun erikseen, täytyy siihen käyttää paljon aikaa ja vaivaa.

Voimmekin laskea, että jos yhden hakemuksen täyttämiseen kuluu 5 minuuttia, menee 30 lainantarjoajan kilpailuttamiseen yli 2 tuntia. Tämän lisäksi aikaa kuluu vielä näiden lainapalveluiden etsimiseen.

Tästä syystä kannattaa jättää kilpailuttaminen meille. Toimimme yhteistyössä tämän hetken suosituimpien lainantarjoajien kanssa, joten saat varmasti laadukkaat tarjoukset mille tahansa lainasummalle.

Hae lainaa täyttämällä tällä sivulla oleva hakemus. Se ei vie kuin muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat välittömästi.

Lainaa

Mitä ottaa huomioon, kun haet lainaa

Ensimmäisenä tulisi aina miettiä tarkkaan, kuinka suurta lainaa tarvitset. Lainaa ei kannata hakea turhaan kuin sen verran, mitä todella tarvitsee. Vaikka monelle tuleekin varmasti kiusaus ottaa hieman ylimääräistä käyttörahaa samalla, kun hakee lainaa muuhun tarkoitukseen.

Toisena on hyvä miettiä, miten lainojen vertailun ja kilpailuttamisen hoitaa. Mutta kun olet jo meidän palvelun sivuilla, on tämä ongelma ratkaistu. Hae lainaa meidän kautta, niin hoidamme kilpailuttamisen puolestasi ja pääset helposti vertaamaan monien lainantarjoajien lainatarjouksia.

Hakemusta täyttäessä kannattaa olla huolellinen. Älä hätäile täyttäessä hakemusta, sillä väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa huonoihin tai hylättyihin lainatarjouksiin. Tarkista siis aina, että tiedot ovat oikein, ennen kuin lähetät hakemuksen.

   

Hae lainaa vastuullisesti

Lainaa kannattaa aina hakea harkiten, eikä sen kanssa ole järkevää kiirehtiä.

Mikäli haet lainaa vain yhdestä paikasta ja hyväksyt ensimmäisen lainan jota sinulle tarjotaan, voi se johtaa myöhemmin ongelmiin lainan takaisinmaksun kanssa.

Laske aina tarkkaan oma maksukykysi ennen lainan hakemista. Hae lainaa vasta, kun olet varma että sinulle on siihen varaa.

Älä hae lainaa sellaisiin menoihin, joihin et todella sitä tarvitse. Viikonlopun juhlat ei välttämättä ole pakollinen tarve, johon kannattaa hakea lainaa netistä.

Mikäli sinulla on ennestään ongelmia laskujen maksamisessa ajallaan, ei sitä tilannetta välttämättä lainarahalla korjata. Siinä tilanteessa suosittelemme miettimään muita säästökeinoja tai juttelemaan esimerkiksi oman kaupungin velkaneuvojien kanssa.

   

Hae yhdistelylainaa ja säästä

Aiemmin puhuimme, että lainaa ei kannata hakea mikäli edellisten kanssa on vaikeuksia. Tämä on osaltaan totta.

Kuitenkin lainojen yhdistäminen on yksi asia, jolla voi saada huomattavaa säästöä, jos sinulle on kertynyt useita ja kalliita pikkulainoja, joita nyt lyhennät kuukausittain.

Näiden yhdistämisellä voi saada huomattaviakin säästöjä, kun etsii mahdollisimman halvan lainan, jolla maksaa aiemmat pienet lainat pois.

Laske kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Voit lisätä tähän tarvittaessa myös luottokortin kuukausierät, sekä mahdolliset osamaksut joita lyhennät kuukausittain.

Kun tiedät näiden kokonaismäärän, hae lainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta. Kilpailutamme yhdistelylainan puolestasi. Saat useampia lainatarjouksia nopeasti nähtäville.

Vertaile saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa ja valitse niistä itsellesi edullisin vaihtoehto.

Uuden lainan hyväksyttyäsi maksa heti kaikki aikaisemmat lainat pois. Näin ollen sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi ja pääset eroon monista päällekkäisistä koroista ja kuluista.

Muista kuitenkin, että hae lainaa lainojen yhdistämiseen jos olet varma että se tuo sinulle tarvittavaa säästöä ja se helpottaa talouden hallintaasi.

   

Hae lainaa mihin tahansa tarpeeseen

Hakiessasi lainaa maksuttoman palvelumme kautta, ei sinun koskaan tarvitse selitellä mihin olet sitä hakemassa.

Kun saat hakemasi lainan tilillesi, on täysin sinun päätettävissä, mihin haluat sen käyttää.

Hae lainaa kuitenkin vain tarpeellisiin menoihin. Lainaa ei kannata hakea turhiin menoihin, sillä se voi estää uuden lainan saamisen tilanteessa, kun sitä todella tarvitsisi.

Yleisimpiä käyttökohteita kauttamme haetuille lainoille ovat:

  • Auton hankinta/korjaus
  • Kodin remontit
  • Lomamatkat
  • Erilaisten juhlien järjestäminen
  • Veneen, moottoripyörän tai muun kulkuneuvon hankinta
  • Yllättävät ja äkilliset laskut

Kenelle tahansa saattaa tulla eteen tilanteita, joihin ei ole osannut taloudellisesti varautua. On lähes mahdotonta varautua kaikkeen mahdolliseen, joten näihin tilanteisiin voi joutua hakemaan lainaa netistä.

Hae lainaa siis mihin tahansa haluat, mutta muista lainata aina järkevästi ja vastuullisesti.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi