Credigo - Hae vakuudetonta lainaa netistä

Kilpailuta Credigo ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Credigo ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Credigo esittelyssä

Credigo on suomalaisen Northmill Oy:n omistama lainapalvelu. Northmill Bank AB kehittää ratkaisuja henkilökohtaiseen taloudenhallintaan modernin teknologian ja uusien innovaatioiden kautta. Northmill Bankin toimintaa Ruotsissa seuraa paikallinen finanssivalvonta eli Finansinspektionen.

Credigo on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. He ovat auttaneet satojatuhansia asiakkaita rahoitusratkaisun löytämisessä. Kotimaisen Credigon lainatuote on vakuudeton kulutusluotto selkeällä hinnoittelulla. Hae lainaa 500 – 10 000 euroa, 2 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse henkilötakausta tai muita vakuuksia.

VarmaLaina.fi auttaa sinua lainan kilpailuttamisessa. Jätä maksuton hakemus niin me kilpailutamme lainasi Credigolla sekä 30+ lainantarjoajalla. Lainatarjoukset saatuasi, sinulla on useampi päivä aikaa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin. Jos lainatarjouksen joukossa on lainatarpeeseesi sopiva laina, voit hyväksyä tarjouksen, muussa tapauksessa voit hylätä kaikki ilman minkäänlaista sitoutumista mihinkään.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Credigo laina:

 • Ikäraja on 20 vuotta
 • Lainaa voi hakea 500 – 10 00 euroa
 • Hakija ei tarvitse lainalle takausta tai muita vakuuksia
 • Credigo lainalla voit myös yhdistää lainojasi
 • Lainatuote on kertaluontoinen kulutusluotto
 • Todellinen vuosikorko määräytyy hakijan tietojen ja maksukyvyn perusteella
 • Lainaa haetaan maksuttomalla hakemuksella verkossa

 

Hakuehdot Credigo lainassa

 • Hakijalta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää
 • Hakijan luottotiedot tulee olla kunnossa eikä hakijalla saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot palkasta
 • Lainapalvelu myöntää myös lainaa eläkeläiselle, jos eläketulot ovat riittävät
 • Lainaa ilman luottotietoja ei voida myöntää, vaikka hakija saisi lainalleen takauksen

Yhä useammat suomalaiset hakevat lainaa netistä, koska silloin lainan hakemiseen ei tarvitse varata pankki aikaa. Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja kilpailuta laina 30+ lainantarjoajalla. Lopullinen lainapäätös perustuu Credigon tekemään riskianalyysiin, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Tarkan maksusuunnitelman näet aina saamastasi lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet kaikki lainaa kohdistuvat kulut mm. lainan takaisinmaksuaika – ja ohjelma, lainan kulut ja korko, mahdollinen laskutuslisä, tilinhoitomaksu, avausmaksu jne. Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kulut yhteensä, se sisältää koron lisäksi kaikki lainan hoitokulut.

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi on hyvä verrata myös muita etuuksia, kuten onko lainassa mahdollista pitää myöhemmin maksuvapaata ja millainen tulee olemaan lainan kuukausierä. Kuukausierä on hyvä olla sellainen, ettet missään vaiheessa joudu lainan takaisinmaksun kanssa vaikeuksiin. On selvää, että laina tulee maksaa takaisin suunnitelman mukaisesti ja jos siinä ilmenee vaikeuksia, ota viipymättä yhteyttä Credigon asiakaspalveluun.

Credigo toimii vastuullisesti luotonannossa ja tarkistaa lainanhaun yhteydessä hakijan luottotiedot. Jos hakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää. Credigo haluaa lainanhakijoiden olevan tietoinen ylivelkaantumisen riskeistä ja kehottaakin hakemaan lainaa vain sen verran, mitä oma talous kestää.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista ja vertaa lainaehtoja toisiinsa. Näin näet tarkasti mistä laina kannattaa ottaa. VarmaLaina.fi suosittelee tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä, niin allekirjoita lainatarjous. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Credigo lainaa ilman vakuuksia

Credigo laina on hyvä ratkaisu, kun tarvitset lainaa heti, vaikka kyseessä ei ole varsinainen pikavippi.  Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, mikä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti. Hae lainaa helpolla lainahakemuksella, vaikka heti ja saat lainatarjoukset nähtäville jo muutaman minuutin kuluttua. Lainahakemuksen täyttäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään sopimukseen, vaan hän saa rauhassa tehdä päätöksen haluaako hyväksyä jonkun lainatarjouksia vai ei.

Credigon vakuudetonta kulutusluottoa voit hyödyntää myös lainojen yhdistämiseen. Credigon kautta voit saada lainaa 10 000 euroa, jolla pystyy hyvin yhdistämään useamman pienemmän lainan yhteen. Nykyiset lainasi voivat olla muun muassa pikalainoja, kulutusluottoja, osamaksuja tai luottokorttivelkaa, kaikki lainat on mahdollista yhdistää Credigolla 10 000 euroon saakka.

 

Credigo kokemuksia

VarmaLaina on tutustunut Credigon ja Northmill Oyn:n toimintaan huolellisesti. Lainankilpailutuspalvelu on kilpailuttanut Credigo lainaa jo vuosien ajan ja asiakaskokemuksen mukaan lainan myöntämisessä tai lainatuotteessa ei ole koettu olevan puutteita tai ongelmia.

Saatujen palautteiden perusteella lainahinnoittelu on ollut selkeä, laina on maksettu nopeasti ilmoitetulle pankkitilille ja asiakaspalvelu on toiminut moitteettomasti.

 

Credigo asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Unioninkatu 20–22

00130 Helsinki

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@credigo.fi

Puh: 09 4272 0663 (ppm/mpm)

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Credigosta

Kenelle Credigo myöntää lainaa?

Credigon palvelun ikäraja on 20 vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hänellä tulee olla tarpeeksi hyvä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Credigo myöntää?

Lainasummat ovat 500-10.000 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi, kun kilpailutat lainan palvelussamme.

Kuinka pitkän maksuajan lainalle saa?

Lainan takaisinmaksuajat ovat 2-15 vuotta. Maksuaikaa muuttamalla saat valittua itsellesi sopivan kokoisen kuukausierän.

Millaista lainaa Credigo tarjoaa?

He tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen se maksetaan kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen hakija saa itse käyttää lainansa juuri kuten haluaa.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo