Kaarna - Hae tarpeeseesi soveltuva laina

Kilpailuta Kaarna ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta Kaarna ja 30+ muuta lainapalvelua

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  Kaarna

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Kaarna laina

Kaarna laina – esittely

Kaarna on osa globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Se myöntää vakuudetonta lainaa, jota voi hakea 2000 eurosta 40.000 euroon.

Laina-ajaksi asiakkaat voivat valita 2 – 15 vuotta. Lainaan ei vaadita henkilötakaajia eikä vakuuksia.

Kaarna laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajan välillä VarmaLaina.fi palvelun kautta. Lainan kilpailuttaminen on hakijalle täysin maksutonta.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle lainatarjouksen, jos hakijan hakuehdot täyttävät heidän hakukriteerit.

Kilpailuttamalla lainan useamman lainantarjoajan välillä, parantaa hakija mahdollisuuksiaan edullisten lainatarjousten saamiseen.

Vertaa lainoja rauhassa kotona, yleensä lainoihin tutustumiseen annetaan aikaa noin viikko.

Vakuudettoman kulutusluoton hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa.

Useat suomalaiset ovat ottaneet kulutusluoton mm. kesämökin remonttiin, matkusteluun tai esimerkiksi elektroniikka ostoksiin.

Kaarna laina on vakuudeton laina, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia lainalleen vakuuksia tai henkilötakausta. Vakuudettomat lainat siirtyvät yleisesti hakijan tilille nopeasti, koska yhteishakijan tietoja ei tarvita.

Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta rinnalleen toista yhteisvastuullista hakijaa lähipiiristään. Yleisesti ottaen yhdessä toisen hakijan kanssa haettua lainaa saa suuremman summan pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta Kaarna laina sekä 30 muuta alla olevasta linkistä. Lainatarjouksiin tutustuminen on maksutonta ja riskitöntä.

 

Kaarna laina:

 • Lainaa voi hakea 2000 – 40.000 euroa.
 • Lainan maksuaika on 2 – 15 vuotta.
 • Lainan ikäraja on 24 vuotta.
 • Joustava takaisinmaksu.
 • Ei vaadita vakuuksia, eikä henkilötakauksia.
 • Kaarna antaa mahdollisuuden pitää maksuvapaata.
 • Saat itse päättää miten lainasi käytät.

 

Kaarna lainan kustannukset

 • Lainahakemus 0 €
 • Tarjouksen vastaanottaminen 0 €
 • Aloitusmaksu 0 – 150 €
 • Nimelliskorko 0 – 20 %
 • Lainapäätökset ovat aina hakijakohtaisia ja perustuvat hakijan antamiin tietoihin ja haettuun lainasummaan
 • Todellinen vuosikorko määräytyy luotonantajan tekemän kokonaisvaltaisen luottoanalyysin perusteella

 

Hakuehdot Kaarna lainalle

Kaarna lainaa saadaksesi sinun tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Olet täyttänyt 24 vuotta.
 • Sinun kuukausibruttotulot ovat vähintään 1500€/kk.
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kun teet lainahakemuksen, tarkista että antamasi tiedot ovat oikein. Lainapalvelu tekee kokonaisvaltaisen riskianalyysin, sekä mahdollisen lainatarjouksen antamiesi tietojen perusteella. Lainatarjousten määrään vaikuttaa muun muassa hakijan ikä, haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Kilpailutuksessa on mukana kuitenkin yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiöltä, joilla jokaisella on hieman toisistaan poikkeavat lainahakukriteerit. Tämän tiedon valossa henkilöllä, joka kilpailuttaa lainan monen eri lainantarjoajan välillä on hyvät mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia vertailtavakseen.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Lainan takaisinmaksu voi olla erilainen eri lainapalveluiden välillä. Tästä syystä on tärkeää että luet saamasi lainatarjouksen huolellisesti läpi. Siitä selviää kaikki lainaan liittyvät asiat ja ehdot.

Kun olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan ilman ongelmia, voit allekirjoittaa saamasi tarjouksen.

Mikäli lainan hakee huolimattomasti, voi takaisinmaksun kanssa tulla ongelmia. Tässä vaiheessa on syytä ottaa heti yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun ja sopia jatkosta heidän kanssaan.

Jos lainan lyhennykset jättää maksamatta, kertyy siitä vain turhia korkoja ja kuluja.

 

Kaarna laina lisätiedot

Lainan korko määräytyy jokaiselle hakijalle aina henkilökohtaisesti. Lainatarjouksen saamiseen ja lainan myöntämiseen vaikuttaa muun muassa lainanhakijan ikä, maksukyky ja haettava lainasumma. Kaarna laina suunnittelee jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 

Kaarna kulutusluotto

Kaarna lainaa voidaan myöntää 2000 – 40 000 euroa ja maksuajaksi on valittavana 2 – 15 vuotta.

Lainanhakija saa itse määrittää lainan määrän sekä maksuajan, mutta tarvittaessa lainanmyöntäjä voi ehdottaa hakijalle toisenlaista lainasummaa tai maksusuunnitelmaa.

Lainantarjoaja tekee lainanhakijalle riskianalyysin, jossa arvioidaan hakijan maksukyky.

Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu esimerkiksi kotoa käsin ja kun sopiva lainatarjous löytyy, voi lainanhakija halutessaan hyväksyä tarjouksen.

Lainanhakijalla on kuitenkin täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjoukset, jos mikään niistä ei ole mieleinen.

Myönteisen lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen hakija saa käyttää kulutusluoton juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa.

Lainan voi käyttää kerralla suurempaan hankintaan tai pilkkoa pienempiin osiin.

Vinkki: Kaarna lainan avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen. Jos sinulla on esimerkiksi pikavippi ja joustoluotto ennestään, laske ne yhteen ja hae kyseiselle summalle lainaa Varmalaina.fi lainojen kilpailutuspalvelun kautta.

Palvelumme kilpailuttaa lainat uudelleen ja parhaassa tapauksessa saat monta vanhaa lainaa edullisempaa lainatarjousta.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää lainojen maksua ja yhdistämällä lainat yhteen edullisempaa pääset eroon monen lainan lainanhoitokuluista. Vanhoista lainoista varsinkin pikavipit ovat sellaisia lainoja joista kannattaa hankkiutua eroon. Pikavippien yhdistäminen tuo aina taloudellista säästöä.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Kaarna lainatarjouksen saaminen edellyttää sitä, että lainanhakijalla on ikää vähintään 24 vuotta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä ja hakijan kuukausittaiset bruttotulot tulee olla vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Huom. Lainojen kilpailutuspalvelu kilpailuttaa hakijan lainatarjouksen yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Vaikka et täyttäisi kaikkia Kaarna lainan ehtoja, voit silti aloittaa lainahakemuksen täyttämisen ja lainan kilpailuttamisen. Kilpailuttamalla lainan voit todennäköisesti saada lainatarjouksen toiselta lainanmyöntäjältä. Hakija itse kuitenkin lopulta päättää millaisen lainan on valmis hyväksymään ja millä lainaehdoilla.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen saat aina henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Pelkät lainaesimerkit eivät anna lopullista kuvaa siitä, kuinka paljon voit saada lainaa ja millaisella korolla.

Hakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei ole vielä sitova lainapäätös.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija on velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti.

 

Lainalaskurin lainaesimerkki Kaarna lainasta:

Lainaa 10 000 €, kuukausierä 180,26 €/kk, laina-aika 6 vuotta, korko 9,11 % (3 kk Euribor (365) -0,35 % (1.7.2019) + 9,46 prosenttiyksikön marginaali), KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 9,52 %, lainakustannukset yht. 2978,72 €, maksettava kokonaismäärä 12 0978,72 €.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Kaarna laina yhteystiedot

Kaarna Laina

Risto Rytin tie 33

00570 Helsinki

Suomi – Finland

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kaarna palvelusta

Kenelle Kaarna voi myöntää lainaa?

Lainaa voi saada hakija, joka on vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen. Lainan saamiseksi vaaditaan myös säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

Kuinka suurta lainaa Kaarna myöntää?

Kaarnan tarjoamat lainasummat ovat 2000 eurosta jopa 40.000 euroon saakka. Joten on lainantarpeesi sitten pieni tai suuri, löytyy siihen varmasti sopiva lainasumma Kaarna-palvelusta.

Missä ajassa Kaarnan laina tulee maksaa takaisin?

Maksuaikaa saa 2 vuodesta 15 vuoteen. Mitä suuremman summan lainaat, sitä pidemmän maksuajan voit saada. Tällä taataan se, ettei kuukausierä kasva liian suureksi.

Minkä tyyppistä lainaa Kaarna tarjoaa?

Lainatuote on kertaluontoinen vakuudeton kulutusluotto. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille.

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


VarmaLaina.fi