Kaarna - Hae tarpeeseesi soveltuva laina

Kilpailuta Kaarna ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Kaarna ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Kaarna laina esittelyssä

Kaarna on osa globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Se myöntää vakuudetonta lainaa, jota voi hakea 2000 eurosta 40.000 euroon. Laina-ajaksi asiakkaat voivat valita 2 – 15 vuotta. Lainaan ei vaadita henkilötakaajia eikä vakuuksia. Kaarna lainaa vaivattomasti ja luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä.

Kaarna laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajan välillä VarmaLaina.fi palvelun kautta. Lainan kilpailuttaminen on hakijalle täysin maksutonta. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle lainatarjouksen, jos hakijan hakuehdot täyttävät heidän hakukriteerit. Kilpailuttamalla lainan useamman lainantarjoajan välillä, parantaa tämä mahdollisuuksiasi edullisen lainan löytämiseen. Vertaa lainoja ja valitse omaan lainatarpeeseesi sopivin laina.

Vakuudettoman kulutusluoton hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Useat suomalaiset ovat ottaneet kulutusluoton mm. kesämökin remonttiin, matkusteluun tai esimerkiksi elektroniikka ostoksiin.

Kaarna laina on vakuudeton laina, joten sinun ei tarvitse hankkia lainaan vakuuksia tai henkilötakausta. Vakuudettomat lainat siirtyvät yleisesti hakijan tilille nopeasti, koska yhteishakijan tietoja ei tarvita. Mikään ei kuitenkaan estä sinua ottamasta rinnallesi toista yhteisvastuullista hakijaa lähipiiristään. Yleisesti ottaen yhdessä toisen hakijan kanssa haettua lainaa saa suuremman summan pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta Kaarna laina sekä 30 muuta lainantarjoajaa. Lainatarjouksiin tutustuminen on maksutonta ja riskitöntä.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Kaarna laina:

 • Voit hakea lainaa heti 2000 – 40.000 euroa
 • Lainan maksuaika on 2 – 15 vuotta
 • Lainan ikäraja on 24 vuotta
 • Joustava takaisinmaksu
 • Ei vaadita vakuuksia, eikä henkilötakauksia
 • Kaarna antaa mahdollisuuden pitää maksuvapaata
 • Saat itse päättää miten lainasi käytät

 

Kaarna lainan kustannukset

 • Lainapäätökset ovat aina hakijakohtaisia ja perustuvat hakijan antamiin tietoihin ja haettuun lainasummaan
 • Todellinen vuosikorko määräytyy luotonantajan tekemän kokonaisvaltaisen luottoanalyysin perusteella

 

Hakuehdot Kaarna lainalle

Kaarna lainaa saadaksesi sinun tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Olet täyttänyt 24 vuotta
 • Sinun kuukausibruttotulot ovat vähintään 1500€/kk
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kun teet lainahakemuksen, tarkista että antamasi tiedot ovat oikein. Lainapalvelu tekee kokonaisvaltaisen riskianalyysin, sekä mahdollisen lainatarjouksen antamiesi tietojen perusteella. Lainatarjousten määrään vaikuttaa muun muassa hakijan ikä, haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Kilpailutuksessa on mukana kuitenkin yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiöltä, joilla jokaisella on hieman toisistaan poikkeavat lainahakukriteerit. Tämän tiedon valossa henkilöllä, joka kilpailuttaa lainan monen eri lainantarjoajan välillä on hyvät mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia vertailtavakseen.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Lainan takaisinmaksu voi olla erilainen eri lainapalveluiden välillä. Tästä syystä on tärkeää että luet saamasi lainatarjouksen huolellisesti läpi. Siitä selviää kaikki lainaan liittyvät asiat ja ehdot. Kun olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan ilman ongelmia, voit allekirjoittaa saamasi tarjouksen.

Mikäli lainan hakee huolimattomasti, voi takaisinmaksun kanssa tulla ongelmia. Tässä vaiheessa on syytä ottaa heti yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun ja sopia jatkosta heidän kanssaan. Jos lainan lyhennykset jättää maksamatta, kertyy siitä vain turhia korkoja ja kuluja.

 

Kaarna laina lisätiedot

Lainan korko määräytyy jokaiselle hakijalle aina henkilökohtaisesti. Lainatarjouksen saamiseen ja lainan myöntämiseen vaikuttaa muun muassa lainanhakijan ikä, maksukyky ja haettava lainasumma. Kaarna laina suunnittelee jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 

Kaarna kulutusluotto

Kaarna lainaa voidaan myöntää 2000 – 40 000 euroa ja maksuajaksi on valittavana 2 – 15 vuotta. Lainanhakija saa itse määrittää lainan määrän sekä maksuajan, mutta tarvittaessa lainanmyöntäjä voi ehdottaa hakijalle toisenlaista lainasummaa tai maksusuunnitelmaa. Lainantarjoaja tekee lainanhakijalle riskianalyysin, jossa arvioidaan hakijan maksukyky. Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu esimerkiksi kotoa käsin ja kun sopiva lainatarjous löytyy, voi lainanhakija halutessaan hyväksyä tarjouksen. Lainanhakijalla on kuitenkin täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjoukset, jos mikään niistä ei ole mieleinen. Myönteisen lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen hakija saa käyttää kulutusluoton juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa. Lainan voi käyttää kerralla suurempaan hankintaan tai pilkkoa pienempiin osiin.

Vinkki: Kaarna lainan avulla voi myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen. Jos sinulla on esimerkiksi pikavippi ja joustoluotto ennestään, laske ne yhteen ja hae kyseiselle summalle lainaa Varmalaina.fi lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Palvelumme kilpailuttaa lainat uudelleen ja parhaassa tapauksessa saat monta vanhaa lainaa edullisempaa lainatarjousta.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää lainojen maksua ja yhdistämällä lainat yhteen edullisempaa pääset eroon monen lainan lainanhoitokuluista. Vanhoista lainoista varsinkin pikavipit ovat sellaisia lainoja joista kannattaa hankkiutua eroon. Pikavippien yhdistäminen tuo aina taloudellista säästöä.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Kaarna lainatarjouksen saaminen edellyttää sitä, että lainanhakijalla on ikää vähintään 24 vuotta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä ja hakijan kuukausittaiset bruttotulot tulee olla vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Huom. Lainojen kilpailutuspalvelu kilpailuttaa hakijan lainatarjouksen yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Vaikka et täyttäisi kaikkia Kaarna lainan ehtoja, voit silti aloittaa lainahakemuksen täyttämisen ja lainan kilpailuttamisen. Kilpailuttamalla lainan voit todennäköisesti saada lainatarjouksen toiselta lainanmyöntäjältä. Hakija itse kuitenkin lopulta päättää millaisen lainan on valmis hyväksymään ja millä lainaehdoilla.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen saat aina henkilökohtaiset lainatarjoukset. Pelkät lainaesimerkit eivät anna lopullista kuvaa siitä, kuinka paljon voit saada lainaa ja millaisella korolla. Hakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei ole vielä sitova lainapäätös. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija on velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaa. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

 

Kaarna laina yhteystiedot

Kaarna Laina

00570 Helsinki

Suomi – Finland

Kaarna laina on Santander Consumer Finance Oy:n tuote.

Santanderin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään arkisin klo 8.30–16.30 välillä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kaarna palvelusta

Kenelle Kaarna voi myöntää lainaa?

Lainaa voi saada hakija, joka on vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen. Lainan saamiseksi vaaditaan myös säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

Kuinka suurta lainaa Kaarna myöntää?

Kaarnan tarjoamat lainasummat ovat 2000 eurosta jopa 40.000 euroon saakka. Joten on lainantarpeesi sitten pieni tai suuri, löytyy siihen varmasti sopiva lainasumma Kaarna-palvelusta.

Missä ajassa Kaarnan laina tulee maksaa takaisin?

Maksuaikaa saa 2 vuodesta 15 vuoteen. Mitä suuremman summan lainaat, sitä pidemmän maksuajan voit saada. Tällä taataan se, ettei kuukausierä kasva liian suureksi.

Minkä tyyppistä lainaa Kaarna tarjoaa?

Lainatuote on kertaluontoinen vakuudeton kulutusluotto. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo