Kilpailuta Nordax Bank ja 25+ muuta pankkia

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

25000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1% – 20%. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Täytä maksuton lainahakemus

Täytä maksuton hakemus

Vastaanota lainatarjoukset

Vastaanota lainatarjoukset

Vertaa ja valitse paras laina

Vertaa ja valitse paras laina

 Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi

Nordax Bank vakuudetonta lainaa 60 000 euroon saakka

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Pankki toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin, kuten kaikki Ruotsin pankit. Nordax on yksi johtavista toimijoista Pohjoismaisilla finanssimarkkinoilla ja pankin tarjoamiin tuotteisiin kuuluu kulutusluotot sekä säästötilit yksityisille henkilöille. Nordax Bank myöntävää vakuudetonta lainaa 1000 – 60.000 euroa. Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1 – 15 vuotta. Lainaa voi hakea Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa. Lainan myöntämiseen ei vaadita aikaisempaa pankin asiakkuutta.

Pankista voit hakea uutta vakuudetonta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevat lainat yhdeksi kokonaisuudeksi. Päätettyäsi haettavan lainasumman, voit kilpailuttaa Nordax Bankin sekä yli 25 muuta pankkia ja rahoitusyhtiötä VarmaLaina-palvelun kautta.  Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen VarmaLaina.fi välittää hakijan hakemuksen noin 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

Nopean prosessin jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua. Tämä kilpailutusprosessi tarjoaa sinulle kilpailukykyiset lainatarjoukset, joista voit valita tarpeisiisi sopivan, edullisen lainan. Mikään ei kuitenkaan sido sinua ottamasta yhtäkään lainaa, jos tuletkin katumapäälle tai lainatarjouksista mikään ei ole mieleinen.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Nordax Bank pankkilaina:

 • Ikäraja on 23 vuotta
 • Hae lainaa heti 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii useassa maassa
 • Nordax Bank ei vaadi selityksiä siitä, mihin lainasi käytät
 • Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti

Me kilpailutamme Nordax Bank pankin ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi

 

Kuka voi hakea lainaa Nordax Bank pankista?

Voit saada lainaa Nordax Bankista, jos:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on vähintään 16.000 euron vuositulot
 • Sinulla on riittävä maksukyky

Nordax Bank tekee aina riskianalyysin hakijan tietojen mukaan. Tämän avulla he päättävät, voivatko myöntää lainaa vai eivät. Pankki voi hyväksyä tai hylätä hakemuksen, mikäli hakija ei täytä tarvittavia vaatimuksia tai he katsovat ettei hakijalla ole riittävää maksukykyä.

Täyttämällä VarmaLainassa maksuttoman lainahakemuksen kilpailutamme lainan yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, joten tavoitat hakemuksen avulla useita lainantarjoajia. Lainan kilpailuttamisen avulla parannat mahdollisuuksiasi saada monta lainatarjousta vertailtavaksesi.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Myönnetty laina tulee aina maksaa takaisin. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausierissä, joka pysyy samana koko laina-ajan. Tämä kuitenkin voi vaihdella joidenkin lainapalveluiden osalta. Tästä syystä tarkista takaisinmaksusuunnitelma saamistasi lainatarjouksista. Nordax Bankin tarjoamassa lainassa takaisinmaksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan. Lainalaskurin avulla voit ennen lainan hakemista laskea suuntaa antavan arvion, miten tarvitsemasi lainasumma vaikuttaa lainasi kuukausierään, kun lisäät lainalaskuriin laina-ajan. Laskurin antama lukema on arviolaskelma, joten tarkan arvion lainasi kuukausierästä saat, kun täytät maksuttoman lainahakemuksen ja saat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 

Lisätietoja Nordax Bankista

Nordax Bankin on vuodesta 2018 omistanut Nordic Capital Fund VIII  ja Sampo Oyj. Nordic Capital on pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy pääasiassa Pohjois-Euroopan sijoituksiin.Sampo omistaa muun muassa vakuutusyhtiö If:n ja suurimman omistusosuuden Nordeasta. Nordax Bankin taustalla toimii vakavaraiset sijoittajat.

 

Nordax Bank kulutusluotto

Nordax Bankin tarjoaman 1000 – 60 000 euron kulutusluotto soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lainalla voi tehdä suurempia hankintoja, kuten ostaa paremman auton, veneen tai moottoripyörän. Useat suomalaiset ovat hankkineet kulutusluoton myös silloin, kun on tullut ajankohtaiseksi asunnon tai kesämökin remontointi. Lainan voi myös pilkkoa pienempiin osiin ja ostaa lainalla aina tarpeen tullen mitä tarvitsee.

Lainan takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta, eikä lainaa varten tarvitse etsiä lähipiiristä takaajia tai vakuuksia. Halutessaan voit ottaa rinnallesi yhteisvastuullisen hakijan, jolloin molemmat ovat tasavertaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämä antaa tarvittavaa turvaa, jos laina-aikana toinen lainanottajista sairastuu tai joutuu esimerkiksi työttömäksi.

 

Lainojen yhdistäminen

Laskuja tai lainoja ei kannata jättää maksamatta, koska tällöin niille kertyy vain turhia lisäkuluja. Mikäli laskujen maksamisessa tulee ongelmia, on ensimmäisenä järkevää ottaa yhteyttä kyseisen lainapalvelun asiakaspalveluun ja neuvotella heidän kanssa lainan takaisinmaksusta. Toinen tapa on pyrkiä yhdistämään useat korkeakorkoiset lainat yhteen edullisempaan yhdistelylainaan.

Lainojen yhdistäminen tasapainottaa talouttasi ja säästät kuukausikustannuksissa. Laske yhteen lainat, jotka haluat yhdistää pikavipit, joustoluotot ,osamaksut tai esim. kulutusluotot ja hae kyseiselle lainasummalle uutta lainaa.

Lainahakemuksesi välitetään heti yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Kilpailu lainamarkkinoilla on vuosi vuodelta kiristynyt, joten jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään parhaan mahdollisen lainatarjouksen lainanhakijalle. Lainatarjousten määrä riippuu monesta tekijästä, kuten haetusta lainasummasta, hakijan tiedoista ja maksuvalmiudesta. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he joko tarjoavat lainaa tai eivät. Nordax Bank kuten jokainen muukin lainanmyöntäjä tarkistaa aina ennen luotonmyöntämistä hakijan maksukyvyn. Jos kaikki on kunnossa, voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja voit vaihtaa vanhat lainasi yhteen yhdistelylainaan.

Lainojen yhdistämisen etuna on, että:

 • Maksat jatkossa vähemmän lainanhoitokuluja
 • Saat todennäköisesti uuteen lainaan alhaisemman lainan koron
 • Yhtä lainaa on paremmat mahdollisuudet taloudellisesti hoitaa kuin monta lainaa

 

Näin kilpailutat lainan:

 • Täytä maksuton lainahakemus
 • Lainahakemuksen huolellisen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen aloittamme heti lainan kilpailuttamisen
 • Saat ensimmäiset lainatarjoukset vain muutaman minuutin kuluessa
 • Vertailtuasi lainatarjouksia, voit valita edullisimman ja lainaehdoiltaan parhaimman lainan

Huom. Vaikka et täyttäisi kaikkia Nordax Bankin asettamia lainanhakuehtoja, voit silti kilpailuttaa lainan. Tämä on mahdollista, koska lainahakemuksesi välitetään yli 25 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi ja jokaisella lainantarjoajalla on erilaiset hakukriteerit.

 

Mistä näen lainan maksuehdot?

Nordax Bank lainan takaisinmaksuehdot löydät lainatarjouksesta, sekä lainapäätöksestä.

Lainaa maksetaan takaisin aina sovitun suunnitelman mukaisesti. Muutoksista tulee aina neuvotella lainanmyöntäjän kanssa.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saamasi lainatarjoukset eivät ole esimerkkilaskelmia, vaan yksilöllisesti sinulle suunnattuja lainatarjouksia. Sinulla on oikeus valita itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen ja hylätä muut. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Lainatarjouksissa tulee kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään muun muassa lainan avausmaksun, palvelumaksut, laskutuslisän ja lainan muut hoitokulut. Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lainan muihin etuuksiin, kuten onko lainaan mahdollista saada myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata.

Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 – 150 euroa vuodessa. Korko on vaihtuva ja sisältää asiakaskohtaisen marginaalin sekä viitekoron.

 

Nordax Bank yhteystiedot

Nordax Bank AB (publ)

Box 23124

104 35 Stockholm

Sähköposti: info@nordax.fi

Konsernin kotisivut: www.nordaxgroup.com

 

Vastauslähetysosoite laina-asiakkaille:

Nordax Bank AB (publ)

Tunnus 5016643

00003 Vastauslähetys

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Nordax Bankista

Kenelle Nordax Bank voi myöntää lainaa?

Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen. Hakijalla on oltava puhtaat luottotiedot, vähintään 16.000 euron vuositulot ja muutoin riittävä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Nordax Bank tarjoaa?

Heidän myöntämät lainasummat ovat 1000-60.000 euroa. Hakijan maksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suuri laina hänelle voidaan myöntää.

Mitkä ovat Nordax Bankin maksuajat?

Maksuaikaa on mahdollista saada 1-15 vuotta. Mitä suurempaa lainaa haetaan, sitä pidempi maksuaika sille on mahdollista saada. Näin kuukausierä ei kasva liian suureksi.

Millaista lainaa Nordax Bank myöntää?

Heidän lainatuote on kulutusluotto, jota voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Luotto maksetaan kerralla hakijan tilille sen jälkeen, kun hän on allekirjoittanut lainasopimuksen.Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 


VarmaLaina.fi
Logo