VertaaPankkeja.fi

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  VertaaPankkeja.fi

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VertaaPankkeja.fi

Hae lainaa tästä

VertaaPankkeja.fi – esittely

VertaaPankkeja.fi on uusi kotimainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta kuluttajien on helppo kilpailuttaa laina jopa 25 eri pankilla ja lainantarjoajalla.

Palvelun kautta voi hakea lainaa 1000 – 60.000 euroa mihin tahansa tarkoitukseen. Maksuaika on valittavissa joustavasti 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka.

VertaaPankkeja.fi toimii yhteistyössä tämän hetken suosituimpien pankkien ja lainantarjoajien kanssa, jolloin kuluttaja saa parhaat mahdollisuudet edullisimman lainan löytämiseksi.

Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen VertaaPankkeja.fi hoitaa lainan kilpailuttamisen.

Sinun tehtäväksi jää ainoastaan vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivin.

lainan tai kulutusluoton.

 

VertaaPankkeja.fi – Lainaa aina 60.000 € asti

Suunnitteletko lainan hakemista?

Muista, että laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, jotta et vahingossa hyväksy liian kallista lainaa ja näin ollen maksa aivan turhia korkoja ja kuluja.

VertaaPankkeja.fi on uusi palvelu, jonka avulla kilpailutat lainasi hetkessä jopa 25 pankilla ja muulla luotonantajalla. Palvelu on täysin ilmainen ja riskitön, sillä tarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa.

Voit siis koska tahansa katsoa, millaiset lainatarjoukset saisit. Vasta tarjoukset saatuasi voit päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki.

Palvelu on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Palvelun käyttö vaatii puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

 

Näin kilpailutat lainan VertaaPankkeja.fi palvelussa

Lainan kilpailutus on erittäin yksinkertainen prosessi. Voit hakea helposti uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai hakea vaikkapa yhdistelylainaa.

Se onnistuu näin:

  • Siirry VertaaPankkeja.fi palveluun.
  • Aloita hakemuksen tekeminen valitsemalla haluamasi lainasumma ja laina-aika. Täytä myös muut tarvittavat tiedot.
  • Seuraavassa vaiheessa sinulta kysytään tarkempia tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Tällä kartoitetaan hakijoiden maksukykyä.
  • Tarkista antamasi tiedot, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.
  • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat lainatarjouksia eri lainantarjoajilta, joita pääset helposti näkemään OmaTili-sivun kautta.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin. Lainatarjouksia kannattaa odottaa malttaa hetken aikaa, jotta varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettää oman tarjouksensa sinulle.

Hae lainaa tästä

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksusuunnitelma voi vaihdella hieman eri lainantarjoajien välillä.

Kun saat lainatarjouksia, tutustu aina niiden ehtoihin tarkasti ennen minkään tarjouksen hyväksymistä.

Saamistasi lainatarjouksista näet aina tarkasti kaikki lainan tiedot, kuten sen, miten laina maksetaan takaisin.

Kuluttajalla on aina oikeus maksaa lainaa normaalia nopeammin takaisin tai vaikka koko loppulaina kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia.

Mikäli haluat maksaa koko lainan kerralla takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun ja pyytämään heitä ilmoittamaan jäljellä oleva lainasumma.

Myös mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ottaa yhteyttä ensimmäisenä asiakaspalveluun. Heidän kanssa voit parhaiten sopia jatkosta ja vältyt turhilta kuluilta ja koroilta, joita kertyy jos laskut jättää maksamatta.

 

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

VertaaPankkeja.fi palvelun kautta haetut lainat ovat aina täysin vakuudettomia. Niihin ei myöskään vaadita takaajia.

Tämä takaa lainahakemuksille aina nopean käsittelyn ja helpottaa koko lainanhakuprosessia.

Hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti ja mikäli päätös on hyväksytty, saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti nähtäville.

Huomioitavaa kuitenkin, että yöaikaan (klo 23-7) tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna heti, kun lainapalvelut taas aukeavat.

Hae lainaa tästä

VertaaPankkeja.fi lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkki lainan koroista:

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1 – 15 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68 – 20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 – 150 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

 

Yhteystiedot:

VertaaPankkeja.fi – Suomi

PL 13

63301 Alavus

Suomi – Finland

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä VertaaPankkeja.fi palvelusta

Miksi pankkilaina kannattaa kilpailuttaa VertaaPankkeja.fi sivuston kautta?

Kun kilpailutat pankkilainasi VertaaPankkeja.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella monta eri pankkia, joten saat myös useita lainatarjouksia.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen pankkilainalle?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi.

Kuinka paljon voin hakea lainaa VertaaPankkeja.fi palvelusta?

Voit hakea pankkilainaa 500 - 60 000 euroa. Maksuaika on 1 - 18 vuotta.

Paljonko pankkilainan kilpailuttaminen maksaa?

VertaaPankkeja.fi kilpailuttaa pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi.

VarmaLaina.fi