VertaaPankkeja.fi

VertaaPankkeja.fi

VertaaPankkeja.fi esittelyssä

VertaaPankkeja.fi on uusi kotimainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta kuluttajien on helppo kilpailuttaa pankkilaina jopa 25 eri pankilla ja lainantarjoajalla. Palvelun kautta voit hakea lainaa 1000 – 60.000 euroa mihin tahansa tarkoitukseen. Maksuaika on valittavissa joustavasti 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka.

VertaaPankkeja.fi toimii yhteistyössä suosituimpien pankkien ja lainantarjoajien kanssa, jolloin kuluttaja saa parhaat mahdollisuudet saada lainaa heti tilille. Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka jälkeen VertaaPankkeja.fi hoitaa lainan kilpailuttamisen. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivin kulutusluotto.

VertaaPankkeja.fi on suosittu lainanvälityspalvelu, jonka kautta kilpailutat useita pankkeja yhdellä hakemuksella. Aloita maksuton lainan kilpailuttaminen. Saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa. 

 

VertaaPankkeja.fi – Lainaa aina 60.000 € asti

Suunnitteletko lainan hakemista? Muista, että laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, jotta et vahingossa hyväksy liian kallista lainaa ja näin ollen maksa aivan liikaa turhia korkoja ja kuluja.

VertaaPankkeja.fi on lainankilpailutuspalvelu, jonka avulla kilpailutat lainasi hetkessä jopa 25 pankilla ja muulla luotonantajalla. Palvelu on täysin ilmainen ja riskitön, sillä tarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido ottamaan lainaa.

Voit siis koska tahansa katsoa, millaiset lainatarjoukset saisit. Vasta tarjoukset saatuasi voit päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki. Jos päädyt hyväksymään jonkun lainatarjouksista, solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu lähes poikkeuksetta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Palvelu on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Palvelun käyttö vaatii puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

 

Näin kilpailutat lainan VertaaPankkeja.fi palvelussa

Lainan kilpailutus on erittäin yksinkertainen prosessi. Voit hakea helposti uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai hakea vaikkapa yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen on varsin järkevää, jos sinulle on kertynyt useita korkeakorkoisia joustoluottoja tai pikavippejä.

Se onnistuu näin:

  • Siirry VertaaPankkeja.fi palveluun.
  • Aloita hakemuksen tekeminen valitsemalla haluamasi lainasumma ja laina-aika. Täytä myös muut tarvittavat tiedot.
  • Seuraavassa vaiheessa sinulta kysytään tarkempia tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Tällä kartoitetaan hakijoiden maksukykyä.
  • Tarkista antamasi tiedot, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.
  • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat lainatarjouksia eri lainantarjoajilta, joita pääset helposti näkemään OmaTili-sivun kautta.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niistä itsellesi sopivin. Lainatarjouksia kannattaa odottaa malttaa hetken aikaa, jotta varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettää oman tarjouksensa sinulle.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksusuunnitelma voi vaihdella hieman eri lainantarjoajien välillä. Kun saat lainatarjouksia, tutustu lainantarjoajien ehtoihin tarkasti ennen tarjouksen hyväksymistä. Saamistasi lainatarjouksista näet tarkasti kaikki lainan tiedot, kuten sen, miten laina maksetaan takaisin. Lainatarjouksista näet myös lainan todellisen vuosikoron sekä myönnettävän lainan määrän ja kuukausierän suuruuden.

Kuluttajalla on oikeus maksaa lainaa normaalia nopeammin takaisin tai vaikka koko loppulaina kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia. Mikäli haluat maksaa koko lainan kerralla takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun ja pyytämään heitä ilmoittamaan jäljellä oleva lainasumma.

Myös mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ottaa yhteyttä ensimmäisenä asiakaspalveluun. Heidän kanssa voit parhaiten sopia jatkosta ja vältyt turhilta kuluilta ja koroilta, joita kertyy jos laskut jättää maksamatta.

Myönnettyyn lainaan ja maksuaikaan vaikuttaa hakijan tulot, nykyiset velat sekä maksuvara. Hae lainaa tarvittava määrä ja kilpailuta laina VertaaPankkeja -palvelun avulla. Saamasi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat antamiisi tietoihin ja maksukykyysi.

 

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

VertaaPankkeja.fi palvelun kautta haetut lainat ovat vakuudettomia. Niihin ei myöskään vaadita takaajia.

Tämä takaa lainahakemuksille aina nopean käsittelyn ja helpottaa koko lainanhakuprosessia. Hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti ja mikäli päätös on hyväksytty, saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti nähtäville. Huomioitavaa kuitenkin, että yöaikaan (klo 23-7) tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna heti, kun lainapalvelut taas aukeavat.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä VertaaPankkeja.fi palvelusta

Miksi pankkilaina kannattaa kilpailuttaa VertaaPankkeja.fi sivuston kautta?

Kun kilpailutat pankkilainasi VertaaPankkeja.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella monta eri pankkia, joten saat myös useita lainatarjouksia.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen pankkilainalle?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi.

Kuinka paljon voin hakea lainaa VertaaPankkeja.fi palvelusta?

Voit hakea pankkilainaa 1000 - 60 000 euroa. Maksuaika on 1 - 15 vuotta.

Paljonko pankkilainan kilpailuttaminen maksaa?

VertaaPankkeja.fi kilpailuttaa pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi.

VarmaLaina.fi
Logo