Lainaa velkojen maksuun

Lainaa velkojen maksuun

Työttömyys, sairastuminen, avioero ja monet muut asiat voivat ajaa ihmisen siihen tilanteeseen, ettei lainoja pysty maksamaan suunnitellusti. Ratkaisu ei kuitenkaan ole siinä, että antaa asioiden vain olla, koska tämä johtaa helposti velkakierteeseen. Myöskään lainojen vanhentumista ei kannata jäädä odottamaan, koska laskujen, lainan sekä muiden taloudellisten asioiden hoitamattomuus johtaa pidemmällä aikavälillä helposti merkintään luottotiedoissa. Lainaa ilman luottotietoja on myöhemmin vaikea tai lähes mahdoton saada ja arjen asioiden hoitaminen mutkistuu, kun vakuutusta tai asuntoa ei oikopäätä myönnetä luottotiedottomalle.

 

Maksuvaran tulee olla kunnossa, jotta pankit voivat myöntää lainaa velkojen maksuun

Pankit sekä rahalaitokset voivat mahdollisesti myöntää lainaa velkojen maksuun, mutta tämä edellyttää että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot, riittävän hyvä taloudellinen maksuvara, eikä liikaa velkaa. Nämä ehdot, jos täyttyvät on hakijalla mahdollisuudet saada laina, jolla maksaa erääntymässä olevat velat pois. Kyseinen ratkaisu ei kuitenkaan vähennä tai poista velkamäärää, vaan selkeyttää taloutta sekä antaa aikaa hoitaa talous parempaan kuntoon. Jos henkilöllä on monta lainaa maksettavana pääsee hän uudella velkajärjestelyllä eroon päällekkäisistä lainanhoitokustannuksista sekä voi mahdollisesti saada uuden lainan pidemmällä maksuajalla, joka pienentää lainan kuukausilyhennyksen määrää. Tämä antaa talouden hoitoon liikkumavaraa.

Pienellä suunnittelulla ja järjestelyillä pääset näin hyvään alkuun velkojen maksamisessa ja saat taloudellisen tilanteesi kuntoon. Tässäkään tapauksessa ei ole oikotietä onneen, vaan velkojen maksaminen vaatii omaa panostustasi ja päättäväisyyttä. Aina lainaa ei voida myöntää ylivelkaantuneelle henkilölle, jolla on heikko maksuvara. Tällöin on syytä ottaa viipymättä yhteyttä Takuusäätiöön tai oman paikkakunnan velkaneuvontaan.

Yksikään pankki tai rahalaitos ei myönnä lainaa henkilölle, jolla on vaara joutua syvempään ongelmaan lainan kanssa. Lainahaun yhteydessä lainantarjoajat tekevät hakijalle tarkan riskikartoituksen, jossa otetaan huomioon haettu lainasumma, nykyiset velat, tulot sekä maksuvara. Ellei nämä ole kunnossa ei henkilölle voida myöntää lainaa velkojen maksuun tai muuhun tarkoitukseen.

 

Näin aloitat lainojen uudelleenjärjestelyn:

Onko sinulle kertynyt vuosien mittaan useampi laina?

Nyt olet tullut tilanteeseen, ettet enää kunnolla hallitse omaa talouttasi ja mietit mistä saisit lainaa velkojen maksuun?

Tämä taloudellinen ahdinko johtuu usein siitä, että mitä useampi laina sinulla on maksettavana, sitä useammasta lainasta maksat erikseen kulut ja korot. Vaikka päällekkäiset lainanhoitokulut eivät kuukaudessa tuntuisikaan kovin suurilta, tekee nämä vuositasolla ison loven palkkapussiin. Monen lainan kustannuksissa puhutaan jopa satojen eurojen päällekkäisistä kulueristä. Ajattele, kuinka paljon yhdistämällä lainat voisit säästää? Lainaa velkojen maksuun voit saada yhdistämällä lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen, joka ei tietenkään poista velan määrää, vaan selkeyttää taloutta ja poistaa turhat lainakulut.

  • Aloita lainojen yhdistäminen laskemalla ensin paljonko sinulla on velkaa maksamatta
  • Täytä tämän jälkeen Varmalainan palvelun lainahakemus
  • Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemuksesi välitetään useille yhteistyöpankeille, jotka oman arvionsa mukaan tekee tarjouksen
  • Saat rauhassa tutustua tulleisiin tarjouksiin ja kun sopiva lainanmyöntäjä löytyy, voit hyväksyä heidän lähettämän tarjouksen
  • Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit maksaa heti kaikki vanhat lainan kokonaisuudessaan pois ja jatkossa maksaa vain yhtä lainaa

Lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa voit hakea palvelumme kautta 100 – 60.000 euroa, 1 – 20 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen kilpailutus tehdään pankkien ja rahalaitosten välillä, jotka eivät automaattisesti lainalle vakuuksia tai henkilötakausta. Jos maksuvarasi ei ole tarpeeksi hyvä, voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan, mikä parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi.

 

Miten lainojen yhdistäminen ja vanhojen velkojen maksaminen helpottaa taloutta?

Kilpailuta laina, saat edullisemman lainan koron

Hakijan laina kilpailutetaan aina noin 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Jokainen lainanmyöntäjä tietää tämän ja sen vuoksi he pyrkivät tekemään parhaan mahdollisen tarjouksen. Tietenkin he haluavat juuri sinut heidän asiakkaakseen. Tämä kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet saada uusi, yhdistelylaina mahdollisimman pienellä korolla. Monet hakijat kilpailuttavat vanhan lainansa noin vuoden välein ihan siitä syystä, että tietävät lainamarkkinoiden kovan kilpailun asiakkaista.

Taloudenpito selkeytyy

Kun sinulla on vain yksi laina maksettavana on sanomattakin selvää, että oman taloudenhallinta on selkeämpää. Yhden lainan eräpäivän muistaminen on helppoa eikä sinun tarvitse enää murehtia viivästysmaksuista. Luottojen yhdistely auttaa hallitsemaan omaa talouttasi paremmin jatkossa. Yhdistettävät lainat voivat olla myös muita velkoja kuten esimerkiksi pikavippejä, joustoluottoja, osamaksuja tai luottokorttivelkaa.

Pääset eroon monen lainan kuluista ja korkomaksuista

Jokaisessa lainassa on aina omat lainaehtonsa, palvelumaksunsa, tilinhoitomaksunsa sekä laskutuslisät. Maksamalla vain yhtä lainaa, maksat vain yhden lainan kulut ja lainakoron. Ei ole laisinkaan epätavallista, että lainat yhdistämällä hakija on saanut vuositasolla säästöä jopa satoja euroja.

VarmaLaina.fi
Logo