Lainaa velkojen maksuun

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Katso tästä neuvot velkojen maksamiseen

•  Meistä kaikille voi elämässä tulla tilanteita, kun tuntuu että velkoja vain kasaantuu, eikä niistä pääse millään eroon. Usein kuitenkin on niin, että pienellä suunnittelulla ja järjestelyllä niistä voi selvitä yllättävänkin helposti. Meidän kauttamme saat markkinoiden edullisinta lainaa velkojen maksuun.

•  Onko sinulla mahdollisesti jäänyt velkaa aiemmista pienistä lainoista? Maksatko niistä korkeaa korkoa ja tuntuu ettei laina lyhene? Silloin yksi vaihtoehto on kilpailuttaa yksi edullinen laina, jolla maksetaan aikaisemmat korkeakorkoiset pienlainat pois. Tässä voit säästää jo kuukausitasolla sieviä summia, kun korkoa ja kiinteitä kuluja ei kerry monesta eri lainasta erikseen.

•  Yksi syy, joka voi monesti johtaa lainojen maksuongelmiin, on se että sille on valittu liian suuri kuukausierä. Monesti ei osata ottaa huomioon sitä, että joskus saattaa tulla yllättäviä menoja, eikä lainojen maksut saisi siltikään vaikeutua. Kun yksi erä jää maksamatta, voi tämä johtaa maksuongelmiin heti. Siksi on tärkeää valita uudessa yhdistelylainassa tarpeeksi pitkä maksuaika.

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1 – 20 vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita maksuajan, jossa on sopivan pieni kuukausierä.

•  Koska me teemme tiivistä yhteistyötä jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, voimme varmistaa sen että sinulle löytyy aina tämän hetken parhaat lainatarjoukset.

•  Voit hakea kauttamme lainaa yhdessä esim. puolisosi kanssa, jolloin hän on ns. yhteishakija. Tällöin saatte lainan varmemmin ja mahdollisesti jopa paremmalla korolla, kuin silloin kun haet lainaa yksin.

•  Laske ensin huolellisesti summa, joka sinun tulisi hakea, jotta saat kaikki aiemmat velat varmasti maksettua. Täytä sen jälkeen lainahakemus sivuillamme. Me kilpailutamme lainasi useilla eri yhteistyökumppaneillamme, jotka sitten lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle.

•  Voit kaikessa rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja katsoa niistä sinulle parhaimman. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä se aiheuta sinulle mitään kustannuksia.

•  Olemme täysin kotimainen palvelu ja palvelumme käyttö on sinulle aina ilmaista.

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Elämäntilanteet muuttuu, eikä kaikki aina mene toivotulla tavalla.

Pienet lainat kasaantuu, eikä palkka enää riitä lainanlyhennyksiin, korkokulujen ja tilinhoitomaksujen maksamiseen.

Taloudenhallinta on rempallaan ja motivaatio lainojen maksuun on hukassa!

Mietitkö, mistä mahdollisesti löytyisi sopiva yhdistelylaina, jolla voisi kuitata kaikki vanhat velat pois ja ottaa tilalle yksi järkevämmällä hinnoittelulla oleva laina?

Et ole asian kanssa yksin ja lainamarkkinoilta löytyy tähän onneksi monta hyvää ja edullista vaihtoehtoa.

VarmaLaina.fi on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen edullista lainaa lainojen yhdistämiseen.

Jättämällä lainapalveluun oman maksuttoman lainahakemuksen, he kilpailuttavat sen yli 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken.

Jo saman päivän aikana saat useita varteenotettavia lainatarjouksia, jotka auttavat sinua pääsemään askeleen lähemmäs edullisempaa ja lainakorolta alhaisempaa lainaa.

Tutustu lainatarjouksiin ja päätä minkä tarjouksista haluat hyväksyä.

Tarjouksen hyväksyttyäsi saat mahdollisimman nopeasti lopullisen lainapäätöksen ja voit maksaa kaikki olemassa olevat lainasi 100 – 60.000 euron väliltä kokonaan pois.

Katkaise nyt velkakierre hakemalla vanhoille jo olemassa oleville lainoillesi yksi selkeämpi laina.

Palvelumme kautta lainojen yhdistäminen on aina täysin maksutonta.

VarmaLaina - Lainojen Yhdistäminen

Mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon, kun etsii sopivaa lainaa?

Toisinaan voi olla kuitenkin vaikea päättää minkä kautta lainojen yhdistäminen olisi fiksuinta.

Ennen lopullista päätöstä kannattaakin ottaa muutama asia huomioon:

  1. Onko uusi laina tarpeeksi kilpailukykyinen?

Tämän asian pystyy parhaiten selvittämään pyytämällä useita lainatarjouksia eri lainapalveluilta.

Helpoin ja nopein tapa hoitaa tämä on käyttää apunaan maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluita kuten VarmaLainaa.

He kilpailuttavat hakemuksesi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken ilman mitään kustannuksia.

Palvelun kautta saadut lainatarjouksen ovat täysin samat kuin, jos olisit hakenut lainaa itse suoraan kyseisiltä lainantarjoajilta.

Hyödyntämällä VarmaLainan ammattitaitoisen ja nopean palvelun, saat entistä paremmat edut vanhojen lainojesi yhdistämiseen.

Hae lainaa tästä!

  1. Minkä kautta lainan hakeminen on mahdollisimman helppoa?

Olit sitten hakemassa uutta lainaa tai etsimässä edullisempaa lainaa, haluat kaiken tapahtuvan mahdollisimman joutuisasti, eikö vain?

Monimutkaiset ja aikaa vievät lainahakemuksen ovat onneksi kuitenkin mennyttä aikaa.

Lainamarkkinoilta löytyy muutama todella helppokäyttöinen lainahakemus, jonka kautta myös monimutkaiselta tuntuva lainojen yhdistäminenkin sujuu helposti.

VarmaLaina.fi lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina kellon ympäri, joten ei ole väliä koska hakemuksen täytät.

Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei myöskään sido hakijaa vielä mihinkään lainasopimukseen, vaan hakija saa aina rauhassa päättää kuinka haluaa lainatarjouksen kanssa edetä.

Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata noin 5 – 10 minuuttia aikaa.

  1. Haluatko lainalle henkilötakauksen?

Usein hakija haluaisi hakea lainaa, johon ei tarvitse hankkia lainantakausta tai muuta vakuutta, koska vakuudet aina pitkittävät lainaprosessia.

VarmLaina.fi palvelun välittämät lainat ovat aina vakuudettomia, joten lainantarjoajat eivät vaadi lainalle henkilötakausta.

Toki hakijan niin halutessaan hän saa ottaa rinnalleen yhteishakijan.

Yhdessä haetun lainan saa usein myös paremmilla lainaehdoilla ja suuremmankin lainan varmemmin.

  1. Mistä lainaa velkojen maksuun?

Lainamarkkinoilla on satoja lainantarjoajia ja sen vuoksi hakijan voi olla vaikea tietää mistä lainan saa aidosti edullisesti?

Ja onko vanhojen velkojen maksaminen edes mahdollista joka lainapalvelussa?

VarmaLaina.fi kilpailuttaa 100 – 60.000 euron lainasummalla täytetyn lainahakemuksesi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Kaikki VarmaLainan kanssa yhteistyötä tekevät rahoitusyhtiöt ovat toimineet lainamarkkinoilla jo pitkään ja ovat taloudellisesti pohjoismaiden vakavaraisimpia lainantarjoajia.

Saamasi tarjoukset ovat hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyisä, koska pankit on oikeasti laitettu kilpailemaan sinusta.

Läheskään kaikissa lainapalveluissa lainojen yhdistäminen ei onnistu näin vaivattomasti.

Kokeile miten palvelu toimii, niin ymmärrät miksi useat suomalaiset ovat valinneet juuri VarmaLainan, kun vanhojen lainojen maksaminen ja yhdistäminen on tullut ajankohtaiseksi.

 

Kenelle VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelu sopii?

VarmaLaina.fi sopii kaikkien pankkien asiakkaille, jotka haluavat toimia fiksusti katkaisemmalla ikävän velkakierteen.

Yhdistämällä lainat hakija pystyy säästämään huomattavan summan lainakorossa, hoitokuluissa, laskutuslisissä sekä muistutusmaksuissa.

Taloudenhallinta selkiytyy ja laskujen maksaminen helpottuu.

Rahaa jää myös muuhunkin elämiseen ja elämänlaatu paranee, kun tietää raha-asioiden olevan hallinnassa.

Palvelun kautta lainaa voi hakea myös uutta rahoitusta tarvitsevat täysi-ikäiset henkilöt, joilla on luottotiedot moitteettomassa kunnossa.

 

Paljonko voin hakea lainaa?

VarmaLainan kautta hakija voi hakea lainaa 100 – 60.000 euroa.

Hae lainaa tästä!

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalle?

Lainan takaisinmaksuaika on joustava.

Maksuaikaa saat 1 – 20 vuotta.

 

Kuinka hakemus täytetään?

Laske yhteen kaikki lainasi, jotka haluat maksaa pois.

Siirry tämän jälkeen VarmaLainan kotisivuille -> VarmaLaina.fi/ lainahakemus

Täytä hakemus huolellisesti ja lisää vanhojen velkojesi yhteen laskettu summa kohtaan missä kysytään paljonko tarvitse lainaa?

Hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus.

Saat alustavat tarjouksen ”Omille sivuillesi” ja pääset tutustumaan lainatarjouksiin.

Hyväksy joku tarjouksista tai hylkää tarvittaessa kaikki tarjoukset.

Lopullisen myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit maksaa kaikki olemassa olevat lainasi uudella lainalla pois ja pääset näin eroon pienistä korkeakorkoisista lainoista.

Jatkossa sinulla on yksi edullisempi ja selkeämpi laina.

Helppoa vai mitä?VarmaLaina - Lainojen Yhdistäminen

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.