Mistä lainaa velkojen maksuun - Kauttamme tavoitat yli 25 luotonantajaa

Pyydä lainatarjoukset ja valitse sinulle sopivin laina

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainaa velkojen maksuun – yhdistä laina ja säästä

Jos sinulle on kertynyt useita lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja maksettavaksesi voisi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi yhdistelylainaksi.

Me voimme auttaa sinua löytämään pankin, josta voisit saada lainaa vanhojen velkojen maksuun. Täytä maksuton lainahakemus palvelussamme, niin kilpailutamme sen yli 25 pankin ja muun rahalaitoksen kesken. 

Parhaassa tapauksessa saat useita lainatarjouksia vain muutaman minuutin kuluttua vertailtavaksesi. Lainan kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja ja luotettavia lainantarjoajia, joiden lainatarjouksiin on helppo tutustua. Kun sopiva yhdistelylaina löytyy, sinun tarvitsee vain hyväksyä lainatarjous ja allekirjoittaa uusi lainasopimus sähköisesti valitsemasi pankin kanssa. 

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään, niin tiedät, mistä sinun kannattaa ottaa lainaa velkojen maksuun. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Elämäntilanteet muuttuu, eikä kaikki aina mene toivotulla tavalla. Pienet pikavipit kasaantuu, eikä palkka enää riitä lainanlyhennyksiin, korkokulujen ja tilinhoitomaksujen maksamiseen. Taloudenhallinta on rempallaan ja motivaatio lainojen maksuun on hukassa. Mietitkö, mistä mahdollisesti löytyisi sopiva yhdistelylaina, jolla voisi kuitata kaikki vanhat velat pois ja ottaa tilalle yksi järkevämmällä hinnoittelulla oleva laina? Et ole asian kanssa yksin ja lainamarkkinoilta löytyy tähän onneksi monta hyvää ja edullista vaihtoehtoa.

Lainaa velkojen maksuun on helpointa hakea netistä. VarmaLaina.fi on yksi Suomen suosituimmista lainavertailupalveluista, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen edullista lainaa lainojen yhdistämiseen. Jättämällä lainapalveluun oman maksuttoman lainahakemuksen, me kilpailutamme sen yli 30 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Jo saman päivän aikana saat useita lainatarjouksia, jotka auttavat sinua pääsemään askeleen lähemmäs edullisempaa ja lainan korolta alhaisempaa lainaa.

Tutustu lainatarjouksiin ja päätä minkä tarjouksista haluat hyväksyä. Tarjouksen hyväksyttyäsi saat mahdollisimman nopeasti lopullisen lainapäätöksen ja voit maksaa kaikki olemassa olevat lainasi 1000 – 60.000 euron väliltä kokonaan pois.

Katkaise velkakierre nyt hakemalla vanhoille jo olemassa oleville lainoillesi yksi selkeämpi laina.  Palvelumme kautta lainojen yhdistäminen on aina täysin maksutonta.

Toimi näin:

  1. Laske nykyiset lainasi yhteen
  2. Hae yhteenlasketulle lainasummalle yhdistelylainaa
  3. Valitse lainalle takaisinmaksuaika
  4. Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun saakka
  5. Valitse sopiva yhdistelylaina ja allekirjoita lainasopimus
  6. Maksa nykyiset laina pois yhdistelylainalla

Jos laina-ajan valitseminen uudelle lainalle tuntuu vaikealta, ota avuksesi lainalaskuri.

Lisää laskuriin lainasumma, mille olet hakemassa yhdistelylainaa ja sen jälkeen valitse laina-aika. Näet heti miten valittu laina-aika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierän suuruuteen. Jos lyhennyserä tuntuu liian korkealta tai alhaiselta, muuta laina-aikaa. Näen löydät omaan maksukykyysi nähden sopivan takaisinmaksuajan.

Lainalaskurin antama arvio on aina suuntaa- antava. Henkilökohtaiset lainatarjouksen saat täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen.

 

Katso tästä neuvot velkojen maksamiseen

•  Kenellä tahansa voi tulla elämässä vastaan tilanteita, kun tuntuu että pienet pikavipit vain kasaantuu, eikä niistä pääse millään eroon. Usein kuitenkin on niin, että pienellä suunnittelulla ja järjestelyllä niistä voi selvitä.

•  Onko sinulla mahdollisesti jäänyt velkaa aiemmista pienistä lainoista? Maksatko niistä korkeaa korkoa ja tuntuu ettei laina lyhene? Silloin yksi vaihtoehto on ottaa yksi edullinen laina, jolla maksetaan aikaisemmat korkeakorkoiset pienlainat pois. Tällä tavoin voit säästää jo kuukausitasolla, kun korkoa ja kiinteitä kuluja ei kerry monesta eri lainasta erikseen.

•  Yksi syy, joka voi monesti johtaa lainojen maksuongelmiin, on se että lainalle on valittu liian suuri kuukausierä. Useinkaan ei osata ottaa huomioon sitä, että joskus saattaa tulla yllättäviä menoja, eikä lainojen maksut saisi siltikään vaikeutua. Kun yksi erä jää maksamatta, voi tämä johtaa maksuongelmiin heti. Siksi on tärkeää valita uudessa yhdistelylainassa tarpeeksi pitkä maksuaika.

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa heti kun tarvitset. Lainasummat ovat 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1 – 20 vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita maksuajan, jossa on sopivan pieni kuukausierä.

•  Koska teemme tiivistä yhteistyötä jopa 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, voimme varmistaa sen, että sinulle löytyy aina tämän hetken parhaat lainatarjoukset.

•  Voit hakea kauttamme edullisen pankkilainan yhdessä esim. puolisosi kanssa, jolloin hän on ns. yhteishakija. Tällöin saatte lainan varmemmin ja mahdollisesti jopa paremmalla korolla, kuin silloin kun haet lainaa yksin. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuulista lainanhakijaa, voi pankki tai rahalaitos tarjota lainaa pienemmällä korolla

•  Laske ensin huolellisesti summa, joka sinun tulisi hakea, jotta saat kaikki aiemmat velat varmasti maksettua. Täytä sen jälkeen lainahakemus sivuillamme. Me kilpailutamme lainasi useilla eri yhteistyökumppaneillamme, jotka sitten lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle.

•  Saatuasi lainatarjoukset, vertaa ensin lainan todellista vuosikorkoa ja sitten lainan muita ehtoja. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä vaikka kaikki tarjoukset, eikä se aiheuta sinulle mitään kustannuksia.

•  Olemme täysin kotimainen palvelu ja palvelumme käyttö on sinulle aina ilmaista.

Mistä lainaa velkojen maksuun

 

VarmaLaina - Lainojen Yhdistäminen

Mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon, kun etsii sopivaa lainaa?

Toisinaan voi olla kuitenkin vaikea päättää minkä kautta lainojen yhdistäminen olisi fiksuinta.

Ennen lopullista päätöstä kannattaakin ottaa muutama asia huomioon:

  1. Onko uusi laina tarpeeksi kilpailukykyinen?

Tämän asian pystyy parhaiten selvittämään pyytämällä useita lainatarjouksia eri lainapalveluilta.

Helpoin ja nopein tapa hoitaa tämä on käyttää apunaan maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluita kuten VarmaLaina.fi.

Me kilpailutamme hakemuksesi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken ilman mitään kustannuksia.

Palvelun kautta saadut lainatarjouksen ovat täysin samat kuin, jos olisit hakenut lainaa itse suoraan kyseisiltä lainantarjoajilta.

Hyödyntämällä meidän ammattitaitoisen ja nopean palvelun, saat entistä paremmat edut vanhojen lainojesi yhdistämiseen.

 

  1. Minkä kautta lainan hakeminen on mahdollisimman helppoa?

Olit sitten hakemassa uutta lainaa tai etsimässä edullisempaa lainaa, haluat kaiken tapahtuvan mahdollisimman joutuisasti, eikö vain?

Monimutkaiset ja aikaa vievät lainahakemuksen ovat onneksi kuitenkin mennyttä aikaa.

Lainamarkkinoilta löytyy muutama todella helppokäyttöinen lainahakemus, jonka kautta myös monimutkaiselta tuntuva lainojen yhdistäminenkin sujuu helposti.

VarmaLaina.fi lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina kellon ympäri, joten ei ole väliä koska hakemuksen täytät.

Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei myöskään sido hakijaa vielä mihinkään lainasopimukseen, vaan hakija saa aina rauhassa päättää kuinka haluaa lainatarjouksen kanssa edetä.

Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata noin 5 – 10 minuuttia aikaa.

 

  1. Haluatko lainalle henkilötakauksen?

Usein hakija haluaisi hakea lainaa, johon ei tarvitse hankkia lainantakausta tai muuta vakuutta, koska vakuudet aina pitkittävät lainaprosessia.

VarmLaina.fi palvelun välittämät lainat ovat aina vakuudettomia, joten lainantarjoajat eivät vaadi lainalle henkilötakausta.

Toki hakijan niin halutessaan hän saa ottaa rinnalleen yhteishakijan.

Yhdessä haetun lainan saa usein myös paremmilla lainaehdoilla ja suuremmankin lainan varmemmin.

 

  1. Mistä lainaa velkojen maksuun?

Lainamarkkinoilla on satoja lainantarjoajia ja sen vuoksi hakijan voi olla vaikea tietää mistä lainan saa aidosti edullisesti?

Ja onko vanhojen velkojen maksaminen edes mahdollista joka lainapalvelussa?

VarmaLaina.fi kilpailuttaa 1000 – 60.000 euron lainasummalla täytetyn lainahakemuksesi noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Kaikki palvelumme kanssa yhteistyötä tekevät rahoitusyhtiöt ovat toimineet lainamarkkinoilla jo pitkään ja ovat taloudellisesti pohjoismaiden vakavaraisimpia lainantarjoajia.

Saamasi tarjoukset ovat hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyisä, koska pankit on oikeasti laitettu kilpailemaan sinusta.

Läheskään kaikissa lainapalveluissa lainojen yhdistäminen ei onnistu näin vaivattomasti.

Kokeile miten palvelu toimii, niin ymmärrät miksi useat suomalaiset ovat valinneet juuri VarmaLainan, kun vanhojen lainojen maksaminen ja yhdistäminen on tullut ajankohtaiseksi.

 

Kenelle VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelu sopii?

VarmaLaina.fi sopii kaikkien pankkien asiakkaille, jotka haluavat toimia fiksusti katkaisemmalla ikävän velkakierteen.

Yhdistämällä lainat hakija pystyy säästämään huomattavan summan lainakorossa, hoitokuluissa, laskutuslisissä sekä muistutusmaksuissa.

Taloudenhallinta selkiytyy ja laskujen maksaminen helpottuu.

Rahaa jää myös muuhunkin elämiseen ja elämänlaatu paranee, kun tietää raha-asioiden olevan hallinnassa.

Palvelun kautta lainaa voi hakea myös uutta rahoitusta tarvitsevat täysi-ikäiset henkilöt, joilla on luottotiedot moitteettomassa kunnossa.

 

Kuinka hakemus täytetään?

Laske yhteen kaikki lainasi, jotka haluat maksaa pois.

Täytä lainahakemus huolellisesti ja lisää vanhojen velkojesi yhteen laskettu summa kohtaan missä kysytään paljonko tarvitse lainaa?

Hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus.

Saat alustavat tarjouksen ”Omille sivuillesi” ja pääset tutustumaan lainatarjouksiin.

Hyväksy joku tarjouksista tai hylkää tarvittaessa kaikki tarjoukset.

Lopullisen myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit maksaa kaikki olemassa olevat lainasi uudella lainalla pois ja pääset näin eroon pienistä korkeakorkoisista lainoista.

Jatkossa sinulla on yksi edullisempi ja selkeämpi laina.

 

Kannattaako lainaa hakea velkojen maksuun?

Sanotaan, että lainaa ei koskaan kannata maksaa lainalla ja tuo on varmasti totta monessa tapauksessa.

Mutta on olemassa myös tapauksia, joissa vanhojen lainojen tai muiden velkojen maksaminen lainalla on kannattavaa.

Tämä tietenkin tarkoittaa, että uusi laina tulee olla koroltaan ja kuluiltaan edullisempi kuin vanhojen lainojen korkomaksut.

Esimerkkinä voidaan käyttää sitä, että jos on hakenut useita korkeakorkoisia pikalainoja tai joustoluottoja, olisi ehkä viisasta maksaa ne pois edullisemmalla pankkilainalla. Aiheesta on kirjoitettu hyvä artikkeli, pikavippien yhdistäminen.

Kun maksaa monta lainaa samanaikaisesti, maksaa silloin myös lainojen kiinteät kulut moninkertaisina.

Lainojen yhdistäminen on siis järkevää ja taloudellisesti kannattavaa, mutta mistä ihmeestä tuota yhdistelylainaa sitten voi hakea?

Netissä toimii monia erilaisia pankkeja ja muita luotonantajia, eikä niiden vertailu ole aina kovin helppoa.

Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään netin maksuttomia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita, kuten VarmaLaina.fi.

Näiden palveluiden avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella.

 

Lainojen yhdistäminen ei poista ongelmaa

Kun päätät hakea lainaa velkojen maksuun, tulee sinun olla varma että et ajaudu syvemmälle ongelmiin lainojen kanssa.

Vaikka lainojen yhdistäminen voikin tuoda taloudellista ja henkistä helpotusta arjen pyörittämiseen, ei se kuitenkaan poista alkuperäistä ongelmaa.

Moni joka on yhdistänyt useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, on jatkanut rahan vastuutonta käyttämistä ja ajautunut uudelleen samoihin ongelmiin.

On selvää, että silloin mikään lainojen yhdistäminen ei enää pelasta taloutta, jos rahan käyttötapoihin ei saada muutosta.

Jos siis olet ensimmäistä kertaa yhdistämässä lainojasi, muista sitoutua tuon uuden yhdistelylainan hoitamiseen vastuullisesti, äläkä missään tapauksessa hae uutta lainaa sinä aikana kun maksat tuota yhdistelylainaasi takaisin. Lue myös: Mitä tehdä, jos yhdistelylainaa ei myönnetä?

 

Näin teet lainojen yhdistämisestä helppoa

Jos olet tullut siihen lopputulokseen että velkojen yhdistäminen voisi auttaa sinua, suosittelemme että kilpailutat yhdistelylainasi usealla eri pankilla.

Me teemme yhteistyötä yli 25 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, joten lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on todella vaivatonta.

Muista, että lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä lainatarjouksista ole pakko hyväksyä mitään, ellei mikään niistä ole vanhaa lainaa edullisempi.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä velan maksusta:

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Lainaa velkojen maksuun voi hakea netistä. Lainavertailupalvelu VarmaLaina kilpailuttaa nykyiset lainasi uudelleen jopa 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Yhdistelylainan avulla voit maksaa vanhat korkeakorkoiset lainat pois.

Kuinka paljon lainaa velkojen maksuun voi saada?

Netistä voi hakea vakuudetonta lainaa velkojen maksuun jopa 60 000 euroon saakka.

Voiko lainaa saada, jos luottotiedoissa on merkintä?

Ei voi. Pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä. Muita keinoja velkojen järjestelyyn on Takuusäätiö, ulosotto tai yksityishenkilöltä saatu velkajärjestely.

Miten velat kannattaa järjestellä?

Velkajärjestelyssä on tärkeintä, että pyrkii yhdistämään kaikki lainat edullisempaan lainakokonaisuuteen. Kilpailuta laina mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen kesken, niin näet, mistä voisit saada yhdistelylainan maltillisella korolla.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo