Luotettava laina

luotettava laina

 

VarmaLaina.fi sivustolta löydät luotettavan lainan

VarmaLaina.fi sivustolla esitellyt lainantarjoajat ja pankit ovat luotettavia. Lainavertailu – ja kilpailutuspalvelun henkilökunta on toiminut lainasektorilla jo 11 vuoden ajan ja auttanut yli 400 000 suomalaista lainanhakijaa löytämään itselleen sopivan lainaratkaisun. Lainaa lainankilpailutuspalvelun kautta voi hakea 60000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takausta. Sivustolla ei esitellä lainapalvelua, joka ei noudata Suomen lakia tai asetuksia. Säädökset koskee kulutusluottoja, pikavippejä, joustoluottoja ja pankkilainoja. Jokainen palvelussa esiteltävän ja kilpailutuksessa mukana olevan lainantarjoajan tulee noudattaa Suomen finanssivalvonnan määräyksiä.

 

Näistä seikoista tunnistat, että kyseessä on luotettava laina:

Yrityksen toimipaikka on Suomessa. Osalle lainanottajista on tärkeää, että lainanmyöntäjän toimipaikka on Suomessa. Näin asiointi on huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. VarmaLaina.fi sivustolla on myös ulkomaisia lainantarjoajia, jotka ovat muun muassa Norjassa tai Ruotsissa toimivia suuria pankkeja. Näiden toiminta on luotettavaa myös Suomessa ja heillä on tarjota asiakkailleen suomenkielistä palvelua. Jokainen lainanhakija haluaa lainaa turvallisesti ja luotettavasti, joten on hyvä tunnistaa luotettavan lainan tunnusmerkit.

Pankin ja rahoituslaitoksen luotettavuus. Kaikkien Suomessa toimivien lainantarjoajien tulee toimia viranomaisvalvonnan alaisuudessa. Luotonmyöntäjiä valvoo Finanssivalvonta ja Suomen aluehallintavirasto. Suomen suurimmat pankit ovat takuulla luotettavia, mutta Suomesta toimii myös useita ulkomaalaisia pankkeja, joiden toimintaan voi luottaa.

Lainasopimus ja sen ehdot on selkeästi ja tarkoin kerrottu. Lainasopimuksesta tulee selvitä myönnettävä lainasumma, takaisinmaksuaika, lyhennyserät, kulut, korko sekä lainan todellinen vuosikorko. Sopimuksesta tulee selvitä myös lainantarjoajan yhteystiedot. Lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen, vaan hän saa aina tutustua rauhassa lainan ehtoihin ja maksusuunnitelmaan. Lainanhakijalla on aina oikeus hyväksyä tai hylätä tullut lainatarjous. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainanottaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksen mukaisesti.

Lainan korko ja kulut. Lainan kulut ja korko tulee aina olla korkokattolain mukaiset. Lainanhakijan tätä ei VarmaLaina.fi palvelun käytössä tarvitse sen enempää murehtia, vaan kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset noudattavat Suomen korkokattoasetuksia. Hakijan kannattaa kuitenkin olla tietoinen mikä tällä hetkellä on lainan korkokatto sekä mitä uudistuksia vuonna 2019 vakuudettomien lainojen korkokattoon tuli?

Laina turvallisesti netistä. Osa suomalaista miettii voiko lainan hakea ja ottaa verkosta? Kyllä, kun hakupaikaksi valitsee luotettavan palvelun. Tällaisia paikkoja ovat muun muassa VarmaLaina.fi sekä VertaaLainaa.fi sivusto. Molemmissa lainavertailupalveluissa hakijan lainahakemus kilpailutetaan yli 30 luotettavan ja turvallisen lainantarjoajan välillä. Mukana on tunnettuja ja vakavaraisia pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä ja kaikki näistä on esitelty selkeästi sivustoilla. 

Lainan takaus ja vakuudet. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta halutessaan hakija voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan. Kun lainan hakee yhdessä toisen hakijan kanssa, on molemmat osapuolet vastuussa lainan takaisinmaksusta. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Tavoitat Varmalainan kautta luotettavat pankit ja rahalaitokset nopeasti.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

VarmaLaina.fi
Logo