Mitkä ovat luotettavan lainapalvelun tunnusmerkit – hae lainaa netistä turvallisesti

Lainaa netistä turvallisesti

Lainamarkkinoilta löytyy useita lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Palveluiden kautta hakijan lainahakemus luvataan kilpailuttaa useiden kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, mutta kuinka luotettavana tällaista palvelua voi pitää? Onko jotain tunnusmerkkejä, mistä tunnistaa, että kyseessä on luotettava ja turvallinen lainavertailu- ja kilpailutuspalvelu? Voiko lainaa netistä edes ylipäätään hakea turvallisesti?

 

VarmaLaina täyttää luotettavan lainavertailu- ja kilpailutuspalvelun tunnusmerkit

Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt on esiteltynä

VarmaLaina.fi on kotimainen lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Hakijan lainahakemus kilpailutetaan hetkessä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kilpailutuksessa ei suinkaan ole mukana kaikkia pankkeja suomesta tai Suomessa toimivia lainantarjoajia, mutta moneen muuhun samantyyppiseen palveluun verraten hyvin laaja joukko yhteistyökumppaneita. Jokainen palvelumme kautta kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö on esiteltynä heti etusivulla. Jo ennen lainan kilpailuttamista hakija saa halutessaan tutustua jokaiseen lainantarjoajaan erikseen siitä kirjoitetun tiiviin esittelyartikkelin muodossa.

Lainan kilpailuttaminen on hakijalle maksutonta ja riskitöntä

Palvelumme ei myönnä lainaa, vaan palvelumme tehtävä on välittää lainanhakijan lainahakemus mahdollisimman monelle lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Palvelumme saa oman palkkionsa aina yhteistyökumppaneiden kautta, ei koskaan hakijan pussista välityspalkkioiden muodossa. Lainanhakijalle palvelun käyttäminen on täysin maksutonta ja riskitöntä.

Hakijalla on luottosopimuksen peruutusoikeus

Palvelumme välittää hakijan jättämän lainahakemuksen kaikille heidän kauttaan kilpailutuksessa mukana olevalle pankille ja rahoitusyhtiölle. Hakija ei sitoudu ottamaan lainaa, vaikka hän täyttää ja lähettää hakemuksen kilpailutettavaksi. Lainanhakija saa rauhassa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja jos joku tarjouksista on mieleinen, hän voi hyväksyä tarjouksen. Ellei mikään lainatarjouksista ole hakijan tarpeisiin sopiva, kuluttajalla on täysi oikeus olla hyväksymättä yhtäkään lainatarjousta.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kuluttajaluottosopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin kuluttaja on saanut luottosopimuksen kirjallisesti tai sähköisesti. Jos sopimus toimitetaan kuluttajalle jälkikäteen, peruutusaika alkaa kuluttajan saatua sopimuksen.

Kuluttaja saa palvelusta tärkeää tietoa taloudenhallintaan liittyviin asioista

Palvelumme ei ole vain lainavertailuun tai kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, vaan kuluttaja saa sivustolta paljon tärkeää tietoa lainaamisesta, lainan takaisinmaksusta ja säästämisestä. Palvelun kautta kuluttaja saa tietoa myös eri lainatyypeistä ja niiden pääasiallisista käyttötarkoituksista.

Tyytyväiset asiakkaat ovat luotettavuuden mittari

Yksikään palvelu ei pysty toiminaan ellei asiakkaat voi olla tyytyväisiä palveluun. VarmaLaina.fi on kilpailuttanut lainahakemuksia jo useiden vuosien ajan ja heillä on tyytyväisiä asiakkaita jo yli 400 000.

 

VarmaLaina.fi toimii vastuullisesti

VarmaLaina.fi seuraa jatkuvasti Suomen viranomaismääräyksiä. Palvelussa ei ole esillä lainantarjoajia, jotka eivät noudata Suomen lakeja tai asetuksia. Lainahakemuksen tietoja ei koskaan saateta ulkopuolisten tietoon ja hakemuksen käsittely tapahtuu suojatussa verkkoympäristössä.

Lainanhakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen lähettämisen jälkeen eikä lainaa myönnetä henkilölle, jolla on luottotiedot menneet. Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on hieman toisistaan poikkeavat lainanhakukriteerit, ja tarkan lainatarjouksen hakija saa lähettämällä lainahakemuksensa VarmaLaina.fi kautta kilpailutettavaksi.

 

Lue lisää aiheesta:

Vastuullinen lainan ottaminen

Miksi vakuudeton laina kannattaa valita?

VarmaLaina.fi
Logo