Avida - Hae lainaa netistä ilman vakuuksia

Kilpailuta Avida ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Avida ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Avida Finans AB esittelyssä

Avida Finans AB on luottomarkkinayhtiö, joka toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuudessa. Yhtiö on tarjonnut jo vuodesta 1983 alkaen rahoitusratkaisuja yrityksille sekä yksityisasiakkaille. Toimintaa yhtiöllä on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Avida Finans yrityksellä on luottolaitostoimilupa talletusten hankkimiseen sekä luotonantoon. Yritys tarjoaa kuluttajille vakuudettomia kulutusluottoja, joita voi hakea 2000 eurosta, aina 50.000 euroon saakka. Maksuaikaa on mahdollista saada 1 – 15 vuotta. Lainojen korot vaihtelevat aina hakijan luottokelpoisuuden ja maksukyvyn mukaan. Avida Finans AB noudattaa Suomen vakuudettomia lainoja koskevaa korkokattolakia sen edellyttämällä tavalla. Avida Finans palvelusta voidaan myöntää lainaa kaikille 24 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainapalvelun avulla voi myös yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Pienet jo olemassa olevat lainat voivat olla muun muassa pikavippejä, luottokorttivelkaa, osamaksuja, pienempiä kulutusluottoja tai vaikka joustoluottoja. Kaikkia lainoja on mahdollista yhdistää selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen. AvidaLaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää 50 000 euroon saakka.

Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä talouteen ja auttaa säästämään lainanhoitokuluissa. Jokaisesta erikseen solmitusta lainasopimuksesta aiheutuu maksettavaksi lainan korko- ja kulumaksuja. Kun yhdistät lainasi Avida lainalla pääset eroon lainojen päällekkäisistä maksuista. Yhdistelylainaan on mahdollista saada myös pienempi lainan kuukausierä, jolloin rahaa jää enemmän muihin käyttökohteisiin. Varsinkin korkeakorkoisten pikavippien yhdistäminen voi tuoda talouteesi tarvittavaa tasapainoa ja säästöä.

Aloita uuden lainan hakeminen tai nykyisten lainojesi yhdistäminen jo tänään. Me kilpailutamme Avida Finans palvelun ja 30+ muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vertaileminen ei maksa tai sido sinua mihinkään. Kilpailuta ja vertaa lainat ilman riskiä VarmaLaina-palvelun avulla.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Avida laina:

 • Voit hakea lainaa 2000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika on 1 -1 5 vuotta
 • Palvelun ikäraja 24 vuotta
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia
 • Yhtiö toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa
 • Hae täysin uutta lainaa tai kilpailuta vanha laina uudelleen
 • Voit myös yhdistää aiempia lainoja yhdeksi
 • Pyydä itsellesi henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous

 

Kuka voi saada lainaa Avida Finans palvelusta:

Avida voi myöntää lainaa hakijalle, jos hän täyttää seuraavat ehdot:

 • Hakijan on oltava vähintään 24 – vuotias
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan on oltava Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö
 • Hakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Hakijan tulojen on oltava vähintään 16.000 euroa vuodessa

Täytä aina tietosi hakemukseen huolellisesti ja varmista että ne pitävät paikkansa. Avida tekee lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen aina hakijan antamien tietojen perusteella. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti, jolloin maksuhäiriömerkintä johtaa aina hylättyyn hakemukseen.

 

Miksi Avida Finans kannattaa kilpailuttaa palvelunne kautta?

Kun päätät hakea lainaa Avida Finans pankista, se kannattaa ehdottomasti tehdä palvelumme kautta. Kun annat palvelumme kilpailuttaa Avida Finans pankin puolestasi, kilpailutamme siinä samalla noin 30 muuta pankkia ja rahoitusyhtiötä. Eli jos jostain syystä Avida Finans ei voi myöntää sinulle hakemaasi lainaa, voi joku muista lainapalveluista antaa oman lainatarjouksensa. Teet myös lainavertailusta todella helppoa ja vaivatonta, kun saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Viimeisen parin vuoden aikana lainamarkkinoilla on tapahtunut muutoksia ja lainan korko on saattanut vaihdella. Oletko sinä perillä lainasi korkotasosta? Ellet ole täysin varma, suosittelemme kilpailuttamaan lainan uudelleen. Kilpailuta laina maksutta VarmaLaina-palvelussa.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee aina maksaa takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. Avidan maksusuunnitelman näet aina tarkasti heidän lähettämästä lainatarjouksesta. Tutustu saamaasi lainatarjoukseen aina huolellisesti ja varmista, että sinulla on varaa maksaa hakemasi laina ajoissa takaisin. Voit myös ennen lainahakemuksen lähettämistä ottaa käyttöösi VarmaLainan lainalaskurin, jonka avulla sinun on helppo suunnitella, minkä verran haet lainaa ja millainen laina-aika olisi lainallesi hyvä. Lainalaskurin antaman laskelma on suuntaa antava ja henkilökohtaiset lainatarjouslaskelmat saat täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen.

 

Avida Finans kulutusluotto

Avida Finans lainaa voit hakea esimerkiksi remonttia, matkaa, juhlia, ajoneuvoa tai mitä tahansa muuta hankintaa varten. 2000 – 50000 euron lainalla tekee helposti suurempiakin hankintoja tai laajemman remontin kotona tai mökillä. Avida Finans laina soveltuu hyvin myös vanhan olemassa olevan lainan uudelleen kilpailuttamiseen tai lainojen yhdistämiseen. Useat suomalaiset maksavat mieluummin yhtä edullisempaa lainaa, kuin montaa pientä lainaa korkeammalla lainakorolla. Takaisinmaksuaikaa Avida Finans lainaan saa jopa 15 vuotta.

Lainojen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti Avidan kautta, jos hakijalla on esimerkiksi pikavippivelkaa, aikaisemmin otettuja kulutusluottoja, luottokorttivelkaa tai jotain osamaksuja. Pikavippien yhdistäminen yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen tuli suosituksi korkokattouudistuksen myötä.

 

Kuka voi kilpailuttaa Avida lainan VarmaLaina.fi palvelun kautta?

Avida Finans lainaehdot ovat seuraavat:

Hakijan tulee olla vähintään 24 vuotias Suomen kansalainen tai vähintään kolme vuotta Suomessa asunut henkilö. Hakijan työstä tai eläkkeestä tulevat säännölliset tulot tulee olla vähintään 16 000 euron vuodessa. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintä. Lainaa ei voi saada ilman luottotietoja.

Lainakorko vaihtelee aina hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Sen vuoksi on tärkeää pyytää maksuttomat lainatarjoukset omilla tiedoillaan ja hakuehdoillaan. Ainoastaan näin hakija saa selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Lainojen yhdistäminen

Avida Finans lainapalvelun kautta hakija voi yhdistää lainoja väliltä 2000 – 50 000 euroa. Hakijan tulee ensin laskea yhdistettävien lainojen yhteen laskettu summa. Tämän jälkeen hänen tulee täyttää lainahakemus, johon hän täyttää mm. lainasumman sopivalla takaisinmaksuajalla.

Lainahakemus välitetään kaikille yhteistyöpankeille kilpailutettavaksi, jossa myös Avida Finans on mukana. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee oman arvionsa siitä pystyvätkö tarjoamaan hakijalle yhdistelylainaa hänen antamillaan tiedoilla. Parhaassa tapauksessa lainatarjouksia tulee useita ja hakija pääsee vertailemaan minkä lainan hän haluaa hyväksyä. Hakijalla on myös täysi oikeus perua kaikki lainatarjoukset ilman mitään kuluja. Lainan/lainojen kilpailuttaminen on aina täysin riskitöntä.

 

Avida Finans yhteystiedot

Avida Finans AB (publ) sivuliike Suomessa

Suomi – Finland

Itämerenkatu 3

00180 Helsinki

Sähköposti: luotto@avidafinans.fi

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Avidasta

Kenelle Avida myöntää lainaa?

Avida myöntää lainaa yli 24-vuotiaille Suomen kansalaisille. Hakijalla tulee olla myös puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot. Avida tekee henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijan antamien tietojen perusteella.

Kuinka paljon Avida myöntää lainaa?

Avida myöntää lainaa 2000 - 50.000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika Avidan lainassa on?

Maksuaikaa lainalle voi valita 1-15 vuotta. Maksuajalla voi vaikuttaa helposti lainan tulevaan kuukausierään. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Mikä on Avidan myöntämä lainatuote?

Avida myöntää perinteistä vakuudetonta kulutusluottoa. Kulutusluotto sopii niin pieniin, kuin suurempiinkin lainatarpeisiin ja sillä voi rahoittaa monia hankintoja.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo