Täytä lainahakemus netissä

Lainaa netistä

Pankkikonttorit olivat pitkään monelle suomalaiselle ainoa tapa hakea lainaa. Tilanne on kuitenkin monelta osin muuttunut vuosien saatossa. Verkon kautta hoidetaan nykyään monet asiat, myös lainan hakeminen. Digitaalista kehitystä on vauhdittanut ihmisten ostokäyttäytyminen, teknologian kehittyminen sekä koronapandemian tuomat haasteet. Yhä useampi suomalainen käyttää nettiä palvelujen varaamiseen, ruokaostosten tekemiseen, laskujen maksuun, asioiden hoitamiseen sekä lainan hakemiseen. 

 

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa sujuvasti

Netin lainapalvelut ovat nykyään hyvin suosittuja monestakin eri syystä. Ensinnäkin lainanhakuprosessi on perinteistä pankkilainaa sujuvampi ja nopeampi. Lainahakemuksen täyttää jopa muutamassa minuutissa ja alustavan lainapäätöksen hakija saa välittömästi. Hakija tietää jo heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen onko hänen mahdollista saada lainaa netistä käyttöönsä vai täytyykö hänen jatkaa etsintää muualta.

Toinen tärkeä asia nettihakemusten suosioon on joustavuus. Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen mihin kellon aikaan tahansa päivään katsomatta. Maailman meno on vuosien saatossa muuttunut ja yhä useampi työskentelee vuorotyössä. Pankkikonttorin kanssa ajan sovittaminen omaan vapaa-aikaan voi olla vaikeaa eikä sopivaa aikaa molemmille osapuolille tahdo löytyä kuin vasta päivien päähän. Koronapandemian myötä useat pankit ovat supistaneet aukioloaikojaan ja asiakkaiden toivotaan hoitavan suurimmaksi osaksi asiointi verkossa. Netissä toimivien lainapalveluiden lainahakemukset ovat avoinna aina 24 tuntia vuorokaudessa, joka helpottaa lainan hakemista huomattavasti.

Suomalaiset ovat tottuneita netin käyttäjiä. Nykyään lomamatka, hotellihuoneen varaus, parturiaika sekä kauppaostokset tehdään jo sujuvasti verkossa, miksipä ei myös lainaa haettaisi suoraan netistä. Lainahakemuksen täyttäminen netissä onnistuu muutamien minuuttien työllä ja alustavat lainatarjouksen on nähtävillä jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.

Nettihakemuksen etuna on myös, että kun täytät hakemuksen palvelussamme, me välitämme hakemuksen käsiteltäväksi jopa yli 25 eri pankille ja rahalaitokselle. Näin saat vertailtavaksesi hetkessä useiden lainantarjoajien lainatarjoukset eikä sinun tarvitse täyttää lainahakemuksia eri pankkien verkkosivuilla useaan otteeseen.

 

Lainaa netistä ilman henkilötakausta tai vakuuksia

Vakuudeton laina on aina nopeampi hakea, koska lainaa varten sinun ei tarvitse etsiä lähipiiristä yhteisvastuullista lainanhakijaa. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja saat lainaa heti omaan vapaaseen käyttöösi.

Palvelumme välittää lainahakemuksesi pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa. Tarjottava lainatuote on tällöin tyypillisesti joustoluotto tai kulutusluotto. Lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia, mikä helpottaa monelta osin lainan hakemista.

Halutessaan hakija saa toki ottaa rinnalleen toisen rinnakkaishakijan, mikä antaa turvaa lainan takaisinmaksuun. Lainantarjoajat pitävät myös hyvänä merkkinä toista yhteisvastuullista lainanhakijaa, mikä parantaa suuremmankin lainan saamista.

 

Lainan maksaminen takaisin pienemmissä erissä

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen lainantarjoajat lähettävät hakijalle omat lainatarjouksensa.

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan takaisinmaksueriin.

Kuukausierän tulisi olla sellainen, ettei se muuta muita rahajärjestelyjä arjessasi. Lainan lyhennyksen jälkeen rahaa tulisi jäädä laskujen maksamiseen sekä muihin menoihin kohtuullisesti.

Lainan kuukausierä on mahdollista sovittaa omaan talouteen nähden sopivaksi pidentämällä laina-aikaa. Jos lainasumman ja takaisinmaksuajan sovittaminen tuntuu hankalalta, ota käyttöösi maksuton lainalaskuri. Lainalaskurin avulla pystyt hyvin hahmottamaan, miten valittu lainan määrä vaikuttaa korkoon, kuluihin ja kuukausierään laina-aikana.

 

Laina tilille jopa alle 15 minuutissa

Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, eikä rahantarve katso kellonaikaa.

Toisinaan taloudellinen tilanne voi olla niin haastava, että lainaa tarvitsee nopeasti käyttöön.

Tällaiset elämän yllättävät tilanteet eivät katso aikaa eikä paikkaa eikä niihin ole pystynyt varautumaan ennakolta.

Keskimäärin palvelumme kautta haettu laina on maksettu lainanhakijan tilille 1 – 2 arkipäivän aikana, mutta jo kyseessä on pienempi lainasumma ja hakija on toiminut lainanhaun kanssa ripeästi, on laina voitu maksaa tilille jopa 15 minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä.

Alla olevien kolmen vinkin avulla pystyt nopeuttamaan lainan hakua, jos tarvitse lainaa heti:

 • Tarkista lainatarjoajan aukioloajat– Jos haet lainaa esimerkiksi myöhään illalla voi lainapalvelu olla kiinni ja lainan tilille siirto siirtyy seuraavaan päivään.
 • Tarkista lainatarjoajan yhteistyöpankit– Useat palvelut ilmoittavat mihin pankkeihin he maksavat lainoja heti saman päivän aikana. Yleisesti ottaen ne ovat kaikki yleisimmät pankit Suomessa.
 • Täytä hakemus huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Tähän kannattaa käyttää muutama minuutti aikaa, koska jos hakemus on väärin tai huolimattomasti täytetty se pitkittää lainapäätöksen saamista ja voi johtaa jopa hakemuksen hylkäämiseen.

 

Vinkki:

Joustoluotto on ollut monen suomalaisen valinta, kun lainaa tietää tarvitsevansa aina silloin tällöin. Joustoluotto toimii myös erinomaisena vararahastona, koska luoton kulut sekä korko määräytyy nostojen mukaan. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen tilin avanneen käyttäjän on mahdollista nostaa lainaa heti käyttöönsä mihin vuorokauden aikaan tahansa oman luottorajansa puitteissa.

 

Miten täytän lainahakemuksen?

 1. Täytä lainahakemus kohta kohdalta. 
 2. Vertaile lainatarjoukset huolellisesti.
 3. Valitse sopiva lainatarjous hyväksymällä laina.
 4. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Tutustu rauhassa alustaviin lainatarjouksiin, niin teet oikeita ratkaisuja. Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti.

 

Mitä tietoja lainahakemuksessa kysytään?

Lainahakemuksessa kysytään tietenkin, paljonko haet lainaa ja minkä pituisen laina-ajan toivot lainallesi.

Muut hakemukseen tarvittavat tiedot ovat:

 • henkilö-ja yhteystietosi
 • kansalaisuus
 • koulutus
 • siviilisääty
 • lasten lukumäärä
 • työsuhteesi
 • asumismuoto
 • nykyiset velat
 • haetko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa.

Lainahakemuksessa kysytään myös tulosi ja menosi. Usein vakituista työsuhdetta tärkeämpää on tulojen ja menojen tasapaino eli maksuvara. Lainanhakijan maksuvara lasketaan katsomalla, minkä verran hänellä on muun muassa nykyisiä lainoja maksamatta ja minkä on niiden lyhennyserä. Tämän lisäksi maksuvaraan vaikuttaa myös asumiskulut ja huollettavien lasten lukumäärä.

Aloita lainahakemuksen täyttäminen, kun sinulle sopii. Hakemuksen täyttäminen onnistuu, miltä tahansa laitteelta, jossa on nettiyhteys. Maksuttoman hakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavat lainatarjouksen nopeasti. Tutustu lainatarjouksiin ja tee päätös oman lainatarpeen mukaan.

Jokainen lainatarjous on räätälöity juuri sinun tietosi pohjalta. Haluat varmasti tietää, millaisilla lainaehdoilla ja lainakorolla voisit saada lainaa?

VarmaLaina.fi