Kulutusluottovertailu auttaa löytämään halvimman lainan

Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Kulutusluottovertailu

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu on erittäin tärkeää, sillä sen avulla löytää nopeasti itselleen sopivan lainan.

Aloita kulutusluottovertailu pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset meidän palvelustamme.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60.000 € asti.

 

Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään sopivan lainan

• Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman ja halvimman joustoluoton tai kulutusluoton. Yksinkertaisen vertailun avulla voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja luoton koroissa ja kuluissa.

•  Palvelumme avulla kulutusluottojen vertailu on nopeaa, helppoa sekä täysin ilmaista. Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahalaitosta, joten pääset kätevästi vertailemaan kaikki tämän hetken suosituimmat lainantarjoajat.

•  Varsinkin suuremmissa kulutusluotoissa pienikin korotus todelliseen vuosikorkoon voi tuoda satojen eurojen vuosittaiset lisäkustannukset. Tästä syystä on tärkeää, että lainaa hakeva osaa vertailla kulutusluotot oikein. Apuna tässä vertailussa voit käyttää palvelumme maksutonta lainalaskuria.

•  Kun haet lainan palvelumme kautta, hoidamme lainan kilpailuttamisen ilmaiseksi puolestasi. Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joiden korkoja, kuluja sekä muita ehtoja pääset kaikessa rauhassa vertailemaan. Tämä ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan sinulla on täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset. Kulutusluottovertailu on siis erittäin helppoa ja nopeaa.

•  Kaikki kulutusluottovertailussa mukana olevat lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Tästä syystä saat lainatarjoukset nopeasti ja kulutusluoton voi saada tilille jo saman päivän aikana.

•  Mikäli sinulle on kertynyt aiempia lainoja, voit saada suurta hyötyä ja säästöä, kun yhdistät lainasi. Useista lainoista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja, ja niiden kuukausierät voivat kasvaa yllättävänkin suureksi. Tee kulutusluottovertailu ja maksa aikaisemmat lainasi pois. Pääset eroon korkeista koroista ja kuluista, jonka jälkeen sinulle jää vain yksi edullinen laina hoidettavaksi.

Varmalainan kulutusluottovertailu auttaa löytämään sopivan lainan

Kulutusluottovertailu 60.000 € asti – Vertaile korot ja kulut

Kulutusluottovertailu on nykyisin yllättävänkin helppoa ja nopeaa, silti monet jättävät sen tekemättä.

Vaikka vuonna 2019 voimaan tullut korkokatto onkin tuonut lainantarjoajien korkoja kuluja entistä lähemmäs toisiaan, on niissä silti eroja. Tämän huomaa varsinkin suuremmissa lainasummissa, joissa pienikin muutos vuosikorkoon muuttaa kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Palvelumme avulla pankkilainavertailu ja kulutusluottovertailu onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella. Hoidamme lainasi kilpailuttamisen yli 30:llä pankilla ja muulla luotonantajalla. Saat nopeasti useita eri lainatarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan keskenään. Tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vasta vertailemisen jälkeen päättää, otatko lainaa vai et.

Monet lainantarjoajat antavat esimerkkejä lainojen koroista ja kuluista, sekä kuukausierien suuruuksista heidän nettisivuillaan, mutta näihin ei kannata aina luottaa. Varman tiedon lainasi korosta ja kuluista saat ainoastaan pyytämällä lainatarjouksen.

 

Miten kulutusluotto vertaillaan?

Ensimmäinen asia on tietenkin miettiä, kuinka suurta lainaa tarvitsee. Lainaa kannattaa hakea vain sen verran kuin todella tarvitsee, vaikka montaa varmasti houkuttaisi ottaa hieman ylimääräistä. Tällöin lainalle kuitenkin aiheutuu vain turhia korkoja ja kuluja.

Kun tiedät tarvitsemasi lainasumman, on aika aloittaa kulutusluottovertailu. Tämä onnistuu siten, että täytät lainahakemuksen VarmaLaina.fi palvelussa. Tämän jälkeen me kilpailutamme lainasi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalla.

Saat heiltä nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja vasta tämän jälkeen päättää, hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista.

Lainatarjouksissa on muutamat pääkohdat, joita kannattaa vertailla tarkasti.

Tärkein näistä on todellinen vuosikorko, johon sisältyy lainan nimelliskorko, sekä kaikki muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksu, nostopalkkio, tilinhoitomaksu ja muut mahdolliset maksut.

Todellinen vuosikorko kertoo selkeimmin sen, missä lainassa on pienimmät korot ja kulut. Muista kuitenkin tarkistaa aina, että kuukausierän suuruus on sellainen, että sen voit maksaa ongelmitta takaisin. Kuukausierässä saattaa olla eroja eri lainantarjoajien välillä, sillä he voivat tarjota haetulle lainasummille eri pituisia maksuaikoja. Maksuaika vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään.

Näiden ohjeiden mukaan kulutusluottovertailu onnistuu ja saat parhaan mahdollisuuden edullisen lainan löytämiseksi.

Lue myös artikkeli luoton hinnan määrittelystä Kilpailu- ja kuluttajaviraston palvelussa.

 

Vertailussa vakuudettomat kulutusluotot

Kulutusluottovertailu palvelumme avulla auttaa vertailemaan vain sellaiset lainantarjoajat, jotka eivät vaadi hakijalta henkilötakaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.

Vakuudettomissa lainoissa on huomattavasti lyhyemmät ja helpommat hakuprosessit, kuin perinteisissä vakuudellisissa lainoissa.

Tästä syystä lainojen vertailu ja lainan saaminen tilille on nopeaa. Joten vaikka tarvitsisit lainaa nopeasti, ei sinun tarvitse jättää vertailua tekemättä.

Vakuudettomien lainojen etuna on myös se, että niiden hakeminen onnistuu täysin netin kautta. Voit tehdä hakemuksen koska tahansa ja hakemuksesi käsitellään nopeasti. Enää sinun ei tarvitse varailla aikoja konttoreihin ja neuvotella erilaisten vakuuksien tai takaajien sopivuudesta.

Mistä lainaa velkojen maksuun

Tee aina huolellinen kulutusluottovertailu ennen lainan hakemista

Kulutusluotto on tämän hetken suosituin lainamuoto jota haetaan niin perinteisistä pankeista, kuin lainapalveluista jotka tarjoavat lainaa netissä.

Suosion johdosta lainantarjoajien määrä on jatkuvasti kasvanut, mistä on kuluttajille hyötyä, mutta myös haittaakin.

Lainantarjoajien määrän kasvaessa kulutusluottojen hinnoittelu on mennyt alaspäin kilpailun myötä, mutta tavallisen kuluttajan voi olla hankala löytää kymmenien joukosta ne edullisimmat palvelut.

Tästä syystä palvelumme auttaa kaikkia suomalaisia lainanhakijoita vertailemaan kulutusluotot ja löytämään edullisimman lainan kaikenlaiseen rahoitustarpeeseen. Kulutusluottovertailu ei ole vaikeaa, mutta monet lainan hakijat jättävät sen edelleen tekemättä.

Annamme tällä sivulla vinkit siihen, miten hoitaa kulutusluottovertailu helposti ja nopeasti. Voit nopealla vertailulla säästää lainasummasta riippuen jopa tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Mistä saan apua kulutusluottovertailuun?

Kulutusluottovertailun apuna voit käyttää meidän maksutonta palveluamme.

Palvelumme on täysin kotimainen ja olemme auttaneet jo tuhansia suomalaisia löytämään edullisimman kulutusluoton. Me kilpailutamme hakemuksesi noin 30:llä luotonantajalla ilmaiseksi.

Meidän palvelumme kautta saat useita lainatarjouksia joita voit vertailla ja päättää vasta sitten otatko lainaa vai et.

Palvelumme kautta voi hakea kulutusluottoa 100 – 60.000 euroa, joten kaiken kokoisten lainojen vertailu onnistuu helposti.

Palvelua voi käyttää jos on vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot.

Mikäli haluat mahdollisesti vielä edullisempia tarjouksia, kannattaa laina hakea yhteishakijan kanssa. Kahden hakijan parantunut maksukyky mahdollistaa sen, että luotonantajan uskaltavat tarjota lainoja edullisemmin.

 

Vertaa lainoja ja niiden kuluja huolellisesti

Lainavertailun käyttäminen auttaa lainojen vertailussa, olet sitten hakemassa lainaa mihin tahansa tarkoitukseen.

Sivuiltamme löydät kattavaa tietoa eri lainatuotteista ja neuvoja millaista lainaa sinun kannattaa hakea eri tarpeisiin.

Voit hoitaa lainan kilpailuttamisen suoraan meidän kautta täysin ilmaiseksi. Meidän palvelumme on täysin kotimainen ja auttanut jo tuhansia suomalaisia kulutusluottovertailussa.

Palveluamme voivat käyttää kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainalaskuri sivulta löydät kaiken tarvittavan lainatarpeen suunnitteluun ja lainan hakemiseen.

Sivullamme olevalla lainalaskurilla lasket arvion sopivasta lainasummasta ja maksuajasta helposti ja nopeasti.

Kun olet laskenut oman lainatarpeesi, voit helposti siirtyä kilpailuttamaan lainasi. Voit hakea lainaa laskurimme kautta aina 60.000 euroon saakka.

Kulutusluottovertailu on kannattavaa, sillä suurissa kulutusluotoissa kustannusten erot voivat olla tuhansia euroja.

Tämän näet itsekin nopeasti lainalaskuri sivulla olevalla laskurilla, joka näyttää arviot lainan kokonaiskustannuksista eri lainasummille ja maksuajoille.

Kun pyydät lainatarjoukset meidän kautta, näet nopeasti millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.

Tarjousten pyytäminen on riskitöntä, sillä se ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

 

Vakuudettomat kulutusluotot vertailussa

Kaikki kilpailutuspalvelussamme mukana olevat palvelut kilpailuttavat vain vakuudettomia lainoja.

Tämä on siis kaikille sopiva ratkaisu, sillä monilla lainan hakeminen päättyy siihen, ettei heille ole kertynyt vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Vuonna 2019 voimaan tullut korkokatto laski vakuudettomien lainojen kustannuksia entisestään alemmaksi.

Nyt on siis oikea aika vaikka kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen, sillä voit saada huomattavasti paremman tarjouksen aiemman lainasi tilalle.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat todella lyhyitä ja laina on mahdollista saada tilille jo samana päivänä.

Emme kuitenkaan suosittele koskaan hätiköimään lainan ottamisessa, vaan tee kattava kulutusluottovertailu ja tutustu saamiisi tarjouksiin kaikessa rauhassa.

Mitä tarkemmin vertailet lainoja, sitä enemmän tulet säästämään tulevan lainan kokonaiskustannuksissa.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi