Lea bank - Hae pankkilainaa 50.000 € asti

Kilpailuta Lea bank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Lea bank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lea bank esittelyssä

Lea bank on vuonna 2015 perustettu itsenäinen verkkopankki, jossa työskentelee 40 finanssialan ammattilaista. Monobank ja BRAbank yhdistyivät vuonna 2019 ja uusi nimi on nyt Lea bank. Norjalainen digitaalinen pankki toimii ketterästi sähköisen järjestelmän kautta, joten lainanhaku on alusta loppuun saakka tehokasta ja nopeaa. Lea bank tarjoaa asiakkailleen nykyajan vaatimuksilla selkeitä rahoitusratkaisuja. Lea bank lainatuote on selkeä ja kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto.

Lea bank on nettipankki joka myöntää asiakkaille vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon saakka. Lainaan saa maksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Lainan hakeminen, lainatarjouksien vastaanottaminen ja lainaan liittyvät sopimukset on kätevä hoitaa verkossa itselle parhaiten sopivaan aikaan. Lea bank toimii Norjan finanssivalvonnan alaisena ja se on listattu Oslon pörssiin. Suomessa Lea Bank on toiminut vuodesta 2017 alkaen. 

Voit kilpailuttaa Lea bankin ja yli 30 muuta lainapalvelua maksuttomasti VarmaLaina.fi palvelun kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi maksuton lainahakemus ja se kilpailutetaan puolestasi useiden tunnettujen ja luotettavien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kesken. Lainanhakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei ole koskaan sitova päätös. Hakija saa rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksia vai hylkääkö kaikki. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti ja turvallisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Hae lainaa heti tarvitsemasi määrä täyttämällä ja lähettämällä lainahakemus.

Lainan kilpailuttaminen aloitetaan heti, kun olet lähettänyt hakemuksen huolellisesti täytettynä. Jättämällä oman lainahakemuksesi varmistat, että hakemuksesi kilpailutetaan yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken täysin maksutta.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lea bank pankkilaina:

 • Lainaa voi hakea 1000 – 50.000 euroa
 • Lainatuote on pankkilaina, johon ei vaadita vakuuksia eikä takaajia
 • Ikäraja lainalle alkaen 23 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1 – 15 vuotta
 • Alustava lainapäätös lähes välittömästi
 • Käytä hakemasi laina juuri siten kuin itse haluat
 • Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan antamiin tietoihin.
 • Kilpailuta laina tai yhdistä olemassa olevia lainoja yhdeksi

 

Lea bank kulutusluotto

Lea bank kautta hakija voi saada vakuudetonta kulutusluottoa 1000 – 50000 euroa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit käyttää lainan esimerkiksi uudemman auton ostoon, kodin remontoimiseen, häiden järjestämiseen tai mihin tahansa muuhun.

Lea bank ei vaadi lainalle henkilötakausta, eikä kysele lainan käyttötarkoitusta. Halutessaan hakija saa ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Tästä on se etu, että lainanmyöntäjän luottotappioriski on pienempi, kun hakijalla on lainalle rinnakkaishakija. Yhdessä haettuun lainaan saa usein pidemmän maksuajan ja paremmat lainaehdot. Yhteisvastuullinen hakija on kannattavaa ottaa myös siinä tapauksessa, että tarvitset lainaa suuremman lainasumman. Tämä pystytään monesti myöntämään helpommin, jos hakijoita on yhden sijaan kaksi.

 

Lainojen yhdistäminen Lea Bank lainalla

Lea bank pankin asiakas voi käyttää lainan myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tällä tarkoitetaan, että asiakas maksaa useammat vanhat pikavipit kokonaan pois uudella lainalla. Tämä selkeyttää taloudenhallintaa, tuo säästöä ja vapauttaa rahaa muuhun käyttöön. Lainojen yhdistäminen onnistuu kaikille olemassa oleville lainoille, osamaksuille ja luottokorttimaksuille. Sinun tulee vain laskea yhteen lainat, jotka hän haluaa yhdistää ja hakea yhdistelylainaa kyseiselle lainasummalle. Lainat voi yhdistää jopa 50 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

 

Hakuehdot Lea Bank lainalle

Saadaksesi lainaa Lea bankista, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa
 • Olet 23 – 70 vuotias
 • Olet asunut pysyvästi Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Sinulla on vähintään 1200 euron kuukausitulot
 • Sinulla on riittävä takaisinmaksukyky

Lea bank tekee päätöksen lainan myöntämisestä hakijoiden antamien tietojen perusteella. Mikäli he voivat myöntää lainan, tekevät he hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Jos haluat ennakkoon suunnitella, minkä verran sinun kannattaa omaan maksuavaraan nähden hakea lainaa, voit ottaa avuksesi palvelumme maksuttoman lainalaskurin. Palvelumme monipuolinen lainalaskuri auttaa sinua laskemaan lainan nimelliskoron vaikutuksen lainan todelliseen vuosikorkoon ja euromääräisiin kuluihin.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Haettu laina tulee aina maksaa takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. Eri lainapalveluilla on erilaiset maksusuunnitelmat ja ne näet aina saamistasi lainatarjouksista. Ota aina ensin selvää rauhassa kaikista lainan tiedoista ja ehdoista, ennen lainatarjousten allekirjoittamista. Mikäli lainaa ei maksa takaisin, voi se johtaa lisäkustannuksiin, joilta välttyy kun maksaa lainan erät ajallaan takaisin. Ongelmatilanteissa ota aina yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun. He auttavat sinua mielellään lainan takaisinmaksuun ja muihin siihen liittyvissä asioissa.

Lea Bankin tarjoamaan vakuudettoman kulutusluottoon saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta. Laina maksetaan heti tilille lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisesti. Tutustu VarmaLainan kautta maksuttomiin lainatarjouksiin ja valitse itsellesi sopivin laina. Kun kaikki on kunnossa ja olet päättänyt hyväksyä jonkun lainatarjouksista maksetaan laina nopeasti tilille lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Helpoin tapa allekirjoittaa lainasopimus on käyttää sähköiseen allekirjoittamiseen omia henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Saamasi lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja juuri sinun lainanhakuehtojen mukaan suunnitellut. Lainantarjoajalla voi olla esittää sinulle hieman erisuuruista laina-aikaa tai maksuaikaa. Lainanhakija tekee aina lopullisen päätöksen siitä millaisen lainan hän päättää ottaa ja millä ehdoilla. Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luottosummaan sekä takaisinmaksuaikaan. Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin ennalta sovitussa aikataulussa.

 

Lea bank yhteystiedot

Lea bank

Holbergs gate 21

0166 Oslo, Norway

Sähköposti: valitukset@leabank.fi

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Lea bankista

Kenelle Lea bank myöntää lainaa?

Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla on oltava myös vähintään 1200 euron kuukausitulot ja riittävän hyvä takaisinmaksukyky.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Lea bank myöntää lainaa 1000-50.000 euroa. Mitä parempi on hakijan maksukyky, sitä suurempaa lainaa hän voi saada.

Missä ajassa Lea bankin laina maksetaan takaisin?

Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa 1-15 vuotta. Haettu lainasumma vaikuttaa maksuaikaan siten, että mitä suurempi laina, sitä pidemmän maksuajan sille voi saada.

Millaista lainaa Lea bank myöntää?

Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto, joka maksetaan hakijan tilille kokonaisuudessaan kerralla hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo