Joustava laina

Joustava laina

 

Osaatko valita omaan käyttöösi riittävän joustavan lainan? Tiesitkin varmaan, että hyvä lainatuote on sellainen, joka joustaa oman elämän mukana. Joustoluotto on juuri tämän tyyppinen lainatuote, sillä sitä voi käyttää juuri silloin kun sitä tarvitsee ja niin paljon kuin on tarve.

 

Joustava laina auttaa selviytymään arjen haasteista

Joustava laina on helppo hakea vaikka kotisohvalta käsin. Riittää kun täytät maksuttoman lainatarjouspyyntömme, niin tiimimme kilpailuttaa hakemuksesi yli 25 pankin ja muun joustavaa lainaa myöntävän palvelun kesken. Saatuasi lainatarjoukset voit hyväksyä niistä sen, mikä on sinulle edullisin. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi noin 15 minuutissa.

Näin haet joustavaa lainaa

Täytä maksuton lainahakemus. Lisää hakemasi lainasumma ja sille sopiva maksuaika. Anna myös oma sähköpostiosoitteesi, johon haluat meidän toimittavan lainatarjouksesi.

Hyväksy vielä palvelumme käyttöehdot ja klikkaa “Aloita lainahakemus” – painiketta. Nyt eteesi aukeaa loput varsinaisesta lainahakemuksesta. Täytä lainahakemus huolellisesti kohta kohdalta ja lähetä täytetty hakemus palveluumme.

Saatuamme lainahakemuksesi me kilpailutamme sen puolestasi yli 25 pankin ja muun joustavaa lainaa myöntävän palvelun kesken.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä kahden minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Saatuasi lainatarjoukset voit rauhassa vertailla niitä toisiinsa.

 

Miten joustava laina maksetaan takaisin?

Saatuasi lainatarjoukset näet jokaisessa lainatarjouksessa annetut takaisinmaksuehdot. Yleensä joustava laina eli joustoluotto on sellainen, että siinä ei ole mitään kiinteää maksuaikaa, vaan nostetusta pääomasta maksetaan jokin tietty summa kerran kuukaudessa. Joustava lainan voi kuitenkin maksaa koska vain yhtenä kertamaksuna, jos niin haluaa.

 

Joustava laina on paikkaa yllättäviä menoja

Joskus meille kaikille tulee eteen tilanne, kun tarvitaan lainaa heti käyttöön. Yleensä nämä tilanteet ovat niitä, kun lemmikki sairastuu, jokin kodinkone hajoaa tai auto vaatii huoltoa.

Jos näihin yllättäviin menoihin ei ole osannut varautua etukäteen, voi olla että joudut hakemaan lainaa. Joustava laina toimii tässäkin tilanteessa erittäin hyvä vara-rahastona.

 

Joustavaa lainaa voi nostaa ja maksaa takaisin omaan tahtiin

Joustava luotto eroaa perinteisistä kulutusluotoista siinä, että sitä voi nostaa pienissä erissä ja usein. Myös takaisinmaksu tapahtuu suurelta osin samalla periaatteella. Osa pankeista ei vaadi joustoluotolle lainkaan ennalta määrättyä maksuohjelmaa, vaan lainansaaja saa itse päättää koska ja paljonko haluaa lainaa maksaa takaisin.

Joustava laina myönnetään aina ilman takaajia ja vakuuksia, joten itse lainan hakeminen tapahtuu varsin nopeasti. Se että joustavan lainan voi hakea ilman kolmansia osapuolia laskee kynnystä hakea lainaa, sillä silloin lainanhakemisella ei tarvitse vaivat muita. Vakuudettoman lainan etuna on myös se, että sen kanssa ei tarvitse pelätä sitä, että läheinen henkilö joka olisi takaamassa lainaa, voisi joutua maksumieheksi jos sinulle sattuisi jotain.

 

Mihin käyttötarkoitukseen joustava laina kannattaa hakea?

Joustava laina sopii todella moneen lainan tarpeeseen.

Yleisin käyttökohde on kuitenkin nämä yllättävät tilanteet, joissa tarvitaan nopeasti hieman ylimääräistä rahaa. Kun on varautunut etukäteen, ei yllättävässäkään tilanteessa joudu turvautumaan pikavippiin.

Joustoluotto kannattaakin hakea hyvissä ajoin, eli mielellään jo silloin kun sitä ei edes vielä tarvitse. Näin se olisi valmiiksi käytettävissä kun sille tulee tarvetta.

Tyypillisesti joustoluotto haetaan, kun halutaan:

  • matkustella
  • maksaa Balck Friday ostokset
  • hankkia kotiin jotain kalliimpaa
  • kattaa auton korjauksesta aiheutuneet ylimääräiset kulut
  • ostaa kotiin kodinkoneet tai huonekaluja.

Lue myös: joustoluotto voi aiheuttaa odottamattomia kuluja

VarmaLaina.fi
Logo