Joustava laina

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Osaatko valita omaan käyttöösi riittävän joustavan lainan?

Hyvä lainatuote on sellainen, joka joustaa oman elämän mukana.

Joustoluotto on juuri tämän tyyppinen lainatuote, sillä sitä voi käyttää juuri silloin kun sitä tarvitsee ja niin paljon kuin on tarve.

Joustava laina

 

Joustava laina auttaa selviytymään arjen haasteista

Joustava laina on nykyään helppo hakea vaikka kotisohvalta käsin.

Riittää kun täytät maksuttoman lainatarjouspyyntömme, niin tiimimme kilpailuttaa hakemuksesi yli 30 pankin ja muun joustavaa lainaa myöntävän palvelun kesken.

Saatuasi lainatarjoukset voit hyväksyä niistä sen, mikä on sinulle edullisin. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi noin 15 minuutissa.

 

Näin haet joustavaa lainaa

Täytä etusivulla oleva lainatarjouspyyntö. Anna hakemasi lainasumma ja sille sopiva maksuaika. Anna myös oma sähköpostiosoitteesi, johon haluat meidän toimittavan lainatarjouksesi.

Hyväksy vielä palvelumme käyttöehdot ja klikkaa “Aloita lainahakemus” – painiketta. Nyt eteesi aukeaa loput varsinaisesta lainahakemuksesta. Täytä lainahakemus huolellisesti kohta kohdalta ja lähetä täytetty hakemus palveluumme.

Saatuamme lainahakemuksesi me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun joustavaa lainaa myöntävän palvelun kesken.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä kahden minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Saatuasi lainatarjoukset voit rauhassa vertailla niitä toisiinsa.

 

Miten joustava laina maksetaan takaisin?

Saatuasi lainatarjoukset näet jokaisessa lainatarjouksessa annetut takaisinmaksuehdot. Yleensä joustava laina (joustoluotto) on sellainen, että siinä ei ole mitään kiinteää maksuaikaa, vaan nostetusta pääomasta maksetaan jokin tietty summa kerran kuukaudessa. Joustava lainan voi kuitenkin maksaa koska vain yhtenä kertamaksuna, jos niin haluaa.

 

Joustava laina on paikkaa yllättäviä menoja

Joskus meille kaikille tulee eteen tilanne, kun tarvitaan lainaa heti käyttöön. Yleensä nämä tilanteet ovat niitä, kun lemmikki sairastuu, jokin kodinkone hajoaa tai auto vaatii huoltoa.

Jos näihin yllättäviin menoihin ei ole osannut varautua etukäteen, voi olla että joudut hakemaan lainaa. Joustava laina toimii tässäkin tilanteessa erittäin hyvä vara-rahastona.

 

Joustavaa lainaa voi nostaa ja maksaa takaisin omaan tahtiin

Joustava luotto eroaa perinteisistä kulutusluotoista siinä, että sitä voi nostaa pienissä erissä ja usein. Myös takaisinmaksu tapahtuu suurelta osin samalla periaatteella.

Osa pankeista ei vaadi joustoluotolle lainkaan ennalta määrättyä maksuohjelmaa, vaan kuluttaja saa itse päättää koska ja paljonko haluaa lainaa maksaa takaisin.

Joustava laina myönnetään aina ilman takaajia ja vakuuksia, joten itse lainan hakeminen tapahtuu varsin nopeasti.

Se että joustavan lainan voi hakea ilman kolmansia osapuolia laskee kynnystä hakea lainaa, sillä silloin lainanhakemisella ei tarvitse vaivat muita.

Vakuudettoman lainan etuna on myös se, että sen kanssa ei tarvitse pelätä sitä, että läheinen henkilö joka olisi takaamassa lainaa, voisi joutua maksumieheksi jos sinulle sattuisi jotain.

 

Mihin käyttötarkoitukseen joustava laina kannattaa hakea?

Joustava laina sopii todella moneen lainan tarpeeseen.

Yleisin käyttökohde on kuitenkin nämä yllättävät tilanteet, joissa tarvitaan nopeasti hieman ylimääräistä rahaa.

Joustoluotto kannattaakin hakea hyvissä ajoin, eli mielellään jo silloin kun sitä ei edes vielä tarvitse. Näin se olisi valmiiksi käytettävissä kun sille tulee tarvetta.

 

Lue myös: joustoluotto voi aiheuttaa odottamattomia kuluja

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi