Lainaa Virosta

Hae lainaa Virosta ilman vakuuksia jopa 60 000 € asti.

25000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1% – 20%. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Täytä maksuton lainahakemus

Täytä maksuton hakemus

Vastaanota lainatarjoukset

Vastaanota lainatarjoukset

Vertaa ja valitse paras laina

Vertaa ja valitse paras laina

 Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi

Lainaa Virosta

Tiesitkö, että vertailupalvelumme VarmaLaina.fi:n kautta voit hakea lainaa Virosta?

Kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken ja osa lainantarjoajista on Virosta.

Lainaa Virosta kannattaa, koska useat virolaiset pankit tarjoavat lainaa edullisemmalla korolla kuin pankit Suomessa. Lisäksi voit saada lainaa 1000 – 60 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia heti tilille.

Aloita lainan maksuton kilpailuttaminen täyttämällä yksi selkeä lainahakemus, niin laina kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Virosta, Suomesta, Ruotsista sekä Norjasta.

Näin haet lainaa Virosta: 

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

 

Lainaa Virosta ilman takaajia tai vakuuksia

Viron lainamarkkinoilla on tarjolla lainavaihtoehtoja, jotka mahdollistavat lainan ottamisen ilman takaajia tai vakuuksia. Lainan ottaminen virolaisesta pankista voi olla varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi remonttiin, matkaan tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Lainaa Virosta voidaan myöntää voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia, mutta pankit tarkistavat lainan haun yhteydessä luottokelpoisuutesi, joka voi vaikuttaa lainapäätökseen. Lainantarjoajat tarkastelevat hakijoiden maksuhistoriaa ja luottotietoja, joten varmista, että luottotietosi ovat kunnossa.

Virolaisesta pankista voidaan myöntää lainaa Suomen kansalaiselle tai pysyvästi Suomessa asuvalle henkilölle 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

 

Kuka voi hakea lainaa Virosta?

Voit yhdistää lainat maksutta palvelussamme, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 18 – vuotias
  • Olet Suomen kansalainen
  • Asut pysyvästi Suomessa
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Sinulla on säännöllisiä tuloja

 

Pankit Virossa ovat luotettavia ja turvallisia

Viron pankit ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Viron pankkisektori on kehittynyt merkittävästi viime vuosikymmeninä ja noussut arvostetuksi osaksi Euroopan rahoitusjärjestelmää.

Viron pankkitoimintaa säätelevät tiukat lainsäädännölliset puitteet ja valvonta. Viron finanssivalvonta vastaa pankkien toiminnan valvonnasta ja varmistaa, että ne noudattavat kansainvälisiä standardeja ja sääntöjä. Tämä auttaa suojaamaan asiakkaiden etuja ja lisää pankkien luotettavuutta.

Viro on Euroopan unionin jäsenvaltio, mikä merkitsee, että sen pankkisektori noudattaa EU:n pankkisääntelyä ja -standardeja. Tämä sisältää muun muassa pääomapuskurit, riskinhallinnan vaatimukset ja talletussuojan.

Viro on kehittynyt talous, ja sen pankkijärjestelmä on vakaa. Pankkisektorin vahva taloudellinen asema takaa sen kyvyn selviytyä haasteista ja tarjota asiakkaille luotettavia palveluja. Taloudellinen vakaus myös heijastaa pankkien luotettavuutta ja turvallisuutta.

Viron pankit ovat osa Euroopan talletussuojarahastoa (European Deposit Insurance Scheme), mikä tarkoittaa, että talletukset on suojattu tietylle määrälle euroja. Talletussuoja tarjoaa asiakkaille turvaa ja varmuutta sijoitettujen varojen suhteen.

Viron pankit ovat edelläkävijöitä digitaalisten ratkaisujen ja sähköisen asioinnin alueella. Pankit tarjoavat laajalti sähköisiä palveluja, kuten verkkopankkeja ja mobiilisovelluksia, jotka ovat turvallisia ja käteviä käyttää. Viron pankkisektori on edistynyt kyberturvallisuudessa ja pyrkii suojaamaan asiakkaiden tietoja ja varoja.

 

Lainaa virolaisesta pankista suomalaiselle

Suomen kansalaisen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilön on hyvin vaikea saada lainaa Virosta perinteisesti marssimalla Virossa olevaan pankkikonttoriin.

Lainaa Virosta pystyy kuitenkin Suomen kansalainen saamaan lainanvälityspalvelun kautta, joka on yhteistyössä useiden lainapalveluiden kanssa, jotka toimivat Suomen lisäksi myös esimerkiksi Virossa. VarmaLaina kilpailuttaa lainanhakijan lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joilla on toimintaa useassa eri maassa. Näin lainanhakija voi valita lainan, joka myönnetään virolaisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä. Suomessa toimii useita virolaisia lainantarjoajia, joista suomalaisille parhaiten tunnettuja ovat Bondora sekä BigBank.

Bondora on yksi Viron johtavista lainapalveluista, joka tarjoaa vertaislainoja yksityishenkilöille. Se on toiminut vuodesta 2009 lähtien ja on kerännyt suosiota kansainvälisesti. Bondoran tarjoamat lainapalvelut eroavat perinteisistä pankkilainoista, sillä ne perustuvat vertaislainaamisen periaatteeseen, jossa yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisille yksityishenkilöille. Vertaislainaaminen on ollut jo kauan hyvä tapa sijoittaa varojaan ja samalla sijoittaja pystyy tarjoamaan lainaa henkilölle, joka sitä tarvitsee. Bondora lainaa voi saada 500 – 10 000 euroa, 3 kuukauden – 5 vuoden maksuajalla. Lainalle et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

BigBank on kansainvälinen pankki, joka tarjoaa erilaisia lainapalveluita yksityisasiakkaille. Se on toiminut jo yli 25 vuoden ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan ja asiakaspalvelustaan. BigBankin toiminta on laajentunut vuosien saatossa ja tällä hetkellä pankki tarjoaa palvelujaan jopa yhdeksässä eri maassa; Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Bulgariassa, Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa.  BigBankin lainapalvelut kattavat erilaiset rahoitustarpeet, kuten kulutusluotot ja autolainat. Lainaa voidaan myöntää ilman takausta tai vakuutta jopa 50 000 euroa, 2 – 10 vuoden laina-ajalla.

 

Miksi valita virolainen pankki?

On useita syitä, miksi voit harkita lainan ottamista virolaisesta pankista.

Tässä muutamia syitä, jotka voivat innostaa sinua valitsemaan lainan virolaisesta pankista:

Kilpailukykyiset korot. Virolaiset pankit tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja lainatuotteissaan. Kilpailu lainamarkkinoilla voi johtaa edullisempiin lainaehtoihin verrattuna muihin pankkeihin tai lainantarjoajiin. Vertailemalla eri pankkien tarjouksia voit löytää parhaan mahdollisen koron lainallesi.

Joustavat lainaehtojen. Virolaiset pankit tarjoavat usein joustavia lainaehtoja, kuten laina-ajan ja takaisinmaksusuunnitelman mukauttamista yksilöllisiin tarpeisiin.

Helppo hakuprosessi.  Virolaiset pankit tarjoavat yleensä helpon ja kätevän lainahakuprosessin. Voit hakea lainaa verkossa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Hakemusten käsittelyajat voivat olla lyhyitä, joten saat nopean lainapäätöksen.

Luotettavuus ja vakaus. Viron pankkisektori on tunnettu luotettavuudestaan ja vakauden tasostaan. Virolaiset pankit noudattavat tiukkoja sääntelyvaatimuksia ja ovat osa Euroopan unionin pankkisääntelyä.

Digitaaliset ratkaisut. Virolaiset pankit ovat edistyksellisiä digitaalisten ratkaisujen alalla. Ne tarjoavat laajalti sähköisiä palveluita, kuten verkkopankkeja ja mobiilisovelluksia, jotka tekevät lainanhakuprosessista ja lainan hallinnasta kätevää ja helppoa.

 

Miten haen lainaa virolaisesta pankista?

Täytä VarmaLainan maksuton lainahakemus, niin laina kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Norjasta. Jos täytät lainantarjoajan lainanhakuvaatimuksen, saat heiltä lainatarjouksen.

Vertaa lainatarjouksia keskenään ja valitse laina, missä on pienin korko ja parhaat lainaehdot.

Täytä yksi lainahakemus niin saat henkilökohtaiset lainatarjouksen heti vertailtavaksesi. 

Usein kysytyt kysymykset aiheesta: Lainaa Virosta

Miten voin hakea lainaa Virosta?

Täytä VarmaLainan maksuton lainahakemus, niin lainasi kilpailutetaan puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Norjasta.

Tarvitaanko lainaan vakuuksia tai takaajia Virossa?

Ei aina. Virosta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, erityisesti pienempien lainasummien kohdalla. Kuitenkin suurempien lainasummien yhteydessä pankit voivat pyytää vakuuksia tai takaajia lisäturvaksi.

Voinko hakea lainaa Virossa, vaikka en ole Viron kansalainen?

Kyllä, useimmat virolaiset pankit tarjoavat lainoja myös ei-virolaisille kansalaisille. Kuitenkin, sinun täytyy täyttää pankin asettamat vaatimukset. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa virolaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa.

Toimiiko Suomessa virolaisia pankkeja?

Kyllä toimii. Lainaa voi saada esimerkiksi BigBankista, Bondorasta, AS LHV Group:sta sekä Luminor Bank As:sta.

Mikä on yleinen korkotaso Virossa?

Korkotaso Virossa vaihtelee pankkien ja lainatuotteiden välillä. Yleensä korkotaso riippuu lainanhakijan luottokelpoisuudesta, lainasummasta, laina-ajasta ja muista tekijöistä. On suositeltavaa vertailla eri pankkien tarjouksia. Täytä VarmaLainan maksuton lainahakemus, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 Lue lisää blogista:

VarmaLaina.fi
Logo