Maksatko liikaa lainastasi? – ota avuksesi helppo lainalaskuri

Lainalaskuri

 

Lainalaskuri on oiva työkalu, kun haluat selvittää maksatko liikaa lainastasi? Lainalaskuriin syötetään nykyinen lainasumma, maksuaika sekä lainan kulut ja korko. Tämän jälkeen voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen ja pyytää ilmaiset lainatarjoukset. Pääset näin vertailemaan nykyistä lainaasi uusiin tarjouksiin ja saat selville voisitko saada lainaa jostain muualta edullisemmin?

Lainalaskurin käyttö on todella hyvä ja suosittu tapa selvittää uuden lainan kuukausierä, mutta myös miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainalaskurin antama laskelma on aina suuntaa antava, ja lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa pankin tai rahalaitoksen lainaehdot. Parhaaseen lopputulokseen pääsetkin, kun ensin suunnittelet lainan lainalaskurilla ja sen jälkeen pyydät maksuttomat lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta vertailtavaksi.

 

VarmaLaina.fi auttaa selvittämään, mistä voisit saada lainaa edullisemmin?

Varmalaina.fi auttaa tarkistamaan, onko lainasi kulut ja korko kohdillaan.

Homma toimii siten, että täytät Varmalainan etusivulla hakemuksen, johon lisäät nykyisen lainasi summan ja maksuajan. Lainahakemuksen huolellisen täyttämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan antamillasi tiedoilla jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Nykyisen lainan kilpailuttaminen ei maksa palvelun kautta mitään ja ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua. Pystyt saman päivän aikana varmistamaan maksatko liikaa lainastasi ja olisiko aika vaihtaa laina edullisempaan?

Lainan kilpailuttaminen onnistuu nettihakemuksella aina 60 000 euroon saakka, eikä lainaa varten tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainojen korot ovat pankista tai rahalaitoksesta riippuen alkaen 4,19 prosenttia. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahalaitos tekee hakijalle itsenäisen lainatarjouksen, joka on laskettu lainanhakijan antamien tietojen perusteella.

 

Nykyisen lainan vaihtaminen halvempaan lainaan

Lainasopimuksessa ei aina tarkoin mainita asiaa, mutta lainanottajalla on oikeus maksaa laina tai pikavippi pois ennenaikaisesti. Toisinaan lainanottajalla käy niin onnekkaasti, että hän saa varallisuutta sen verran käyttöönsä, että voi maksaa kaikki lainat pois ilman uuden lainan ottamista. Nykyisen lainan voi kuitata myös pois, vaihtamalla vanhan lainan uuteen edullisempaan. Tällöin velan määrä ei muutu miksikään, mutta lainan saa nykyistä pienemmällä lainan korolla ja paremmilla lainaehdoilla. Tämä on hyvä tapa säästää lainan kuluissa ja pienentää kuukausimaksuja.

 

Lainalaskuri apuna uuden lainan suunnittelussa

Lainalaskuri auttaa hahmottamaan kuinka paljon lainaa kannattaa ottaa, jotta lainan kuukausierä pysyy kohtuullisena. Laskuri myös laskee koron ja kulujen vaikutuksen lainan kokonaiskustannuksiin ja näyttää lainan takaisinmaksusuunnitelman.

Lainalaskurin laskelmien perusteella on sitten selkeämpi hakea lainaa varsinaisella lainahakemuksella. Hakemuksen lähettämisen jälkeen jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he joko tarjoavat hakijalle lainaa tai eivät.

 

Kenen kannattaa käyttää lainalaskuria?

  • Lainalaskuri sopii henkilölle, joka ei tarkalleen tiedä paljonko lainaa kannattaisi ottaa?
  • Lainanhakijalle, joka haluaa vielä tarkistaa miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään.
  • Henkilölle, joka haluaa tarkistaa maksaako nykyisestä lainastaan liikaa kuluja ja korkomaksuja.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

VarmaLaina.fi