Kilpailuta laina maksutta – nopea lainan kilpailutus netissä

Kilpailuta laina maksutta - Varmalaina.fi

Kilpailuta laina maksutta – VarmaLainan avulla lainan kilpailutus vie vain pari minuuttia

Lainan kilpailutus on viisas valinta. Kilpailuttamalla lainat saatat saada jopa tuhansien euron säästön vain muutaman minuutin työllä.

Suomen lainamarkkinat elävät ja pankkien välinen kilpailu asiakkaista on saanut yleisen korkotason varsin maltilliselle tasolle.

Nyt jos koskaan kannattaakin kilpailuttaa myös olemassa olevat lainat uudelleen.

 

Näin lainan kilpailutus toimii

Lainan kilpailuttaminen palvelussamme on varsin helppoa.

Kilpailuta laina alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  1. Täytä lainatarjouspyyntö palvelussamme, se vie vain pari minuuttia.
  2. Etsimme sinulle lainatarjouksia. Saat useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.
  3. Vertaa ja valitse sinulle sopivin lainatarjous. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit myös hylätä lainatarjoukset.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa VarmaLaina.fi palvelussa?

Varmalainan kautta kilpailutat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, niin saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Lainatarjousten pyytäminen ei velvoita sinua hyväksymään mitään saamistasi lainatarjouksista. Varmalainan tarjoaman lainavertailun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista.

 

Kuka voi kilpailuttaa lainan Varmalainan kautta?

Perusvaatimukset lainanhakijalle ovat säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias.

Kaikkien pankkien asiakkaat ovat tervetulleita käyttämään ilmaista vertailupalveluamme.

 

Kuinka usein voin kilpailuttaa lainan?

Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Me olemme suositelleet että asiakkaamme kilpailuttaisivat lainansa uudelleen 1 – 2 kertaa vuodessa.

 

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa niin usein?

Lainamarkkinoilla eletään murrosvaihetta, jossa pienet pikavipit ja muut rahoitusyhtiöt ovat jäämässä joko kokonaan pois, tai ainakin niiden markkinaosuus pienentyy merkittävästi vuosi vuodelta.

Syy tähän on valtion asettamissa tiukoissa vakuudettomia lainoja koskevissa korkokatoissa ja siinä, että suuret ja vakavaraiset pankit ovat laajentaneet toimintaansa myös nettiin.

Kun kilpailutat lainan säännöllisin väliajoin, voit olla aina varma siitä että sinulla on varmasti kilpailukyinen ja edullinen laina.

 

Kuinka paljon lainan kilpailutus maksaa?

Lainojen kilpailutus on täysin maksutonta. Kilpailuta laina maksutta Varmalaina palvelussa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Usein kysyttyä lainan kilpailuttamisesta

Kuka voi kilpailuttaa lainan?

Lainan kilpailuttaminen palvelussamme on mahdollista kaikille täysi-ikäisille suomen kansalaisille. Lainatarjousten pyytäjällä on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot, sekä puhtaat luottotiedot.

Kuinka kauan lainan kilpailutus kestää?

Lainan kilpailutus vie vain muutaman minuutin. Lähetettyäsi lainahakemuksen, saapuvat ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutamassa sekunnissa. Lainatarjousten vastaanottamiseen on kuitenkin hyvä varata noin 5 - 10 minuuttia, jotta kaikki pankit ehtivät varmasti antamaan oman tarjouksensa.

Minne lainatarjoukset toimitetaan?

Kun olet täyttänyt lainatarjouspyynnön palvelussamme, saat sähköpostiisi tunnukset palvelumme Omille-sivuille. Näiltä sivuilta löydät myös kaikki sinulle saapuneet lainatarjoukset.

Miltä tahoilta lainatarjoukset tulevat?

Me teemme yhteistyötä yli 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken, joten tulet saamaan lainatarjouksia monelta tunnetulta pankilta ja lainantarjoajalta. Me teemme yhteistyötä vain luotettavien tahojen kanssa ja olemme esitelleet kaikki yhteistyökumppanit sivuillamme.

VarmaLaina.fi