Mökkilaina – lainaa mökin ostoon tai remontoimiseen

mökkilaina

Oma mökki on monen suomalaisen haave. Mökki nähdään paikkana missä on aikaa rentoutua, uida ja kalastaa. Mökkimaisemaan kuuluu vahvasti järvi ja sauna. Aikaisemmin mökit olivat varustetasoltaan hyvin vaatimattomia, mutta nykyisin ihmiset pitävät vapaa-ajan asuntoaan usein jopa kakkoskotina, jossa vietetään aikaa ympärivuoden. Mökin vaatimukset ovatkin tänä päivänä lähes omakotitaloa vastaavat. 

 

Mökkilaina vapaa-ajan asunnon ostoon tai vanhan mökin remontoimiseen

Mökkilainan voi hakea kokonaan tai osittain rahoittamaan mökin oston. Mökkilainaa voi myös ottaa vain sen verran kuin tarvitsee käsirahaa ja rahoittaa lopun osuuden omilla säästöillään tai muulla lainalla. Pankit käsittelevät mökkilainan samoilla lainaehdoilla kuin asuntolainan.

VarmaLaina.fi palvelun kautta voi hakea mökkilainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta 60.000 euroon saakka. Myönnetyn lainan hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla joko kokonaan mökin ostoon tai jättämällä lainaa jonkin verran myös mökin remontoimiseen. Ostettu mökki, kun harvoin on täysin kunnossa tai ns. omaan makuun sopiva. Mökin oston yhteydessä on myös hyvä huomioida, että mökille täytyy hankkia kaikki huonekalut ellei mökkiä ole ostettu niin, että siihen kuuluu irtaimisto. Ellei näin ole mökille on hankittava muun muassa ruohonleikkuri, huonekalut, puutarhakalusteet, vene, grilli ja paljon muuta. Tätä ei aina tule tarkasti ajateltua ennen mökkikauppoja, joten asuntolainan lisäksi on hyvä varautua ottamaan kulutusluotto, jolla voi hankkia tarvittavat varusteet mökille. Vakuudeton laina soveltuu hyvin esimerkiksi remonttiin, huonekalujen hankintaan sekä veneen ostoon.

 

Mökkilaina ilman vakuuksia

VarmaLaina.fi kautta haettavaa mökkilainaa varten hakija ei tarvitse pantata vakuudeksi omaa asuntoaan tai hankkia lainaa varten henkilötakaajaa. Vakuudetonta lainaa voi hakea selkeällä verkkohakemuksella 60.000 euroon saakka, 1 – 20 vuoden maksuajalla. Lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kilpailuttaa lainan hetkessä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, jotka tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa alkaen 4,19 % korolla. Hakijan täyttämä yksi lainahakemus tavoittaa monet suomalaiset pankit sekä vakavaraiset rahoitusyhtiöt ilman monimutkaista lainaprosessia.

Mökkilaina netistä:

  • Lainaa ilman vakuuksia 60.000 euroon saakka
  • Lainan takaisinmaksuaika 1 – 20 vuotta
  • Alkaen 4,19 % korolla
  • Lainan käyttötarkoituksen saa lainansaaja itse päättää.

 

Mökkilainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen

Mökkilainahakemus löytyy palvelumme etusivulta. Samainen lainahakemus on tarkoitettu kaikille lainoille. Ei ole siis väliä millaista lainaa haet tai mihin tarkoitukseen – samalla lainahakemuksella haetaan mm. pikavippi, kulutusluotto, mökkilaina, remonttilaina, joustoluotto tai lainojen yhdistämistä varten haettava yhdistelylaina.

Täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Tämä nopeuttaa lainaprosessia, koska jos jotkin tiedot ovat puutteellisia tai jääneet täyttämättä, täytyy lainantarjoajan kysellä tietoja jälkeenpäin ja tämä vie turhaa aikaa molemmilta osapuolilta.

Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen lainahakemus välitetään useille pankeille ja rahoitusyhtiöille kilpailutettavaksi. Kaikki yhteistyökumppanit näet listattuna palvelumme sivuilta.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle itsenäisen luottokartoituksen, missä tarkastellaan muun muassa hakijan maksukykyä sekä haettavaa lainasummaan hakijan tuloihin nähden. Jos hakijan tiedoissa on maksuhäiriömerkintä, lainahakemus hylätään automaattisesti.

Kaikki lainantarjoajat, jotka arvioivat pystyvänsä myöntämään hakijalle lainaa jättävät oman lainatarjouksensa. Tässä kohtaa lainaa hakevan henkilön tulee tarkastella ja vertailla lainat oman lainatarpeensa mukaan. Ota lainatarjouksissa huomioon lainan todellinen vuosikorko, laina-aika, lyhennyserän suuruus kuukautta kohden sekä lainan muut ehdot. Yleensä näitä tietoja tarkastelemalla löytyy sopiva laina.

Ellei mikään lainatarjouksista ole hyvä, hakijalla on täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjoukset. Muussa tapauksessa, valitse laina mikä on paras. Allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla ja saat lainan käyttöösi jo saman päivän aikana.

VarmaLaina.fi
Logo