Mistä pieni laina heti tilille?

Pieni laina heti tilille

Arjen pyörteissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista joihin ei aina osaa varautua ennakolta. Lemmikin sairastuminen, hammaslääkärikulujen maksaminen, puhelimen hajoaminen sekä auton korjauskulujen kasvaminen ovat muun muassa sellaisia asioita, joihin tarvitsee nopeasti pienen summan rahaa. Usein jo 1000 euron lainalla saa korjattua kasvaneet, yllättävät kulut ja arki voi jatkua entiseen tapaan ilman pidempiaikaisia taloudellisia ongelmia. 

 

Pieni laina nopeasti tilille

Pieni laina voidaan maksaa usein heti tilille, kun taas suuremman lainan tilisiirto voi kestää 1 – 2 pankkipäivän ajan. Toki ei puhuta pitkästä odotteluajasta, mutta jos lainantarve on akuutti, ei lainaa voida odottaa tilille montaa päivää. Jos tarvitse lainaa 1000 euroa tai hieman enemmän, voidaan pieni laina maksaa heti tilille, kunhan tarvittavat lainanhakutiedot ovat kunnossa. Tästä syystä kannattaa aina täyttää lainahakemus huolellisesti, vaikka ajatuksena olisi saada lainaa heti käyttöön. Huolimattomasti ja puutteellisesti täytetty lainahakemus viivästyttää lainan käsittelyä, koska lainantarjoaja joutuu luottokartoitusta varten pyytämään lisätietoja, jotka pitkittävät turhaan lainaprosessia. Pahimmassa tapauksessa lainahakemus hylätään jo käsittelyvaiheessa, koska tiedot ovat puutteelliset.

Täytä maksuton lainahakemus kohta kohdalta, niin varmistat, että saat lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu keskimäärin aikaa noin 10 minuuttia ja ensimmäiset lainatarjoukset saat katsottavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Jos kaikki on kunnossa ja päätät hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista, maksetaan pieni laina heti tilille ilman viivästystä.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Mistä pieni laina heti tilille?

Kaikilla meillä tulee hetkiä, jolloin tuntuu että rahat eivät riitä kaikkiin menoihin. Toisinaan tarkalla kulukuurilla pääsee jatkamaan arkea, mutta toisinaan asia ei ratkea muutoin kuin hakemalla pieni laina akuuttiin rahatarpeeseen. Esimerkiksi, jos pesukone tai auto hajoaa, ei kuukausien säästäminen tule kuuloonkaan tai tarvittavaa rahasummaa ei vaan pysty saamaan kasaan, jos puhutaan suuremmasta summasta, mikä menee korjauskuluin tai uuden laitteen ostamiseen. Syyt pienelle lainalle ovat henkilökohtaiset ja aina ei tarvitse olla kyse sen kummemmasta asiasta kuin puhelimen ostamisesta, joululahjojen hankkimisesta tai esimerkiksi hääpuvun valinnasta.

Mistä rahaa heti tilille voi sitten saada? VarmaLaina on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa hakijan jättämän lainahakemuksen hetkessä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Äkkiä ajateltuna voi kuulostaa, että kilpailuttaminenhan vie hirveästi aikaa, mutta näin ei ole. VarmaLainan kautta laina kilpailutetaan jopa muutamassa minuutissa. Heti kilpailuttamisen jälkeen pääset vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan itsellesi sopivan pienen lainan. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen sähköisesti henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi maksetaan laina heti tilille.

Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia, mikä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti. Haettavat lainasummat ovat pienestä 1000 euron lainasummasta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainasumma määrittää, minkä pituinen laina-aika lainalle kannattaa ottaa. Takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Voit hakemuksen yhteydessä itse määrittää laina-ajan, mutta tarvittaessa pankki tai rahoitusyhtiö voi ehdottaa sinulle hieman toisenlaista laina-aikaa, jos he katsovat, että tulosi riittävät esimerkiksi lyhyempäänkin takaisinmaksuaikaan.

 

Pienen lainan takaisinmaksuaika

Pienen lainan takaisinmaksuaika on noin vuosi. Lainan saa myös halutessaan maksaa nopeammin pois. Lainan ennenaikainen maksaminen onnistuu usein silloin, kun lainanottajan taloudellinen tilanne paranee. Lainaa ei kuitenkaan tarvitse maksaa sen nopeammin kuin mitä lainasopimuksessa on sovittu, jos maksukykysi ei riitä suurempaan lyhennyserään.

Pieni laina noin vuoden maksuajalla sopii usein monen talouden maksuvaraan, koska lainan kuukausierät eivät ole kovin korkeat. Esimerkiksi, jos tarvitsee lainaa 1000 euroa ja valitse lainaan 1 vuoden maksuajan, on lainan kuukausierä noin 90 euroa. Jos taas valitsee 1000 euron lainaan 2 vuoden maksuajan, tippuu lainan kuukausierä noin 50 euroon.

Usein 1000 euron laina voi olla merkittävän suuri apu akuutissa lainatarpeessa ja kun lisäksi saa lainaa pienellä kuukausierällä, pystyy lainan ottamaan siihen tarpeeseen, mihin sen juuri silloin tarvitsee. Kannattaa myös lainalaskurin avulla katsoa, miten suuremman lainan kohdalla laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään. Jos tarvitset pienen lainan sijaan suuremman vakuudettoman kulutusluoton, on hyvä suunnitella lainan takaisinmaksu lainalaskurin avulla.

 

Kuinka nopeasti pieni laina maksetaan tilille?

VarmaLaina- palvelu kilpailuttaa lainat nopeasti. Parhaimmillaan lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina on maksettu lainanhakijan tilille jopa puolen tunnin kuluttua. Kaikki riippuu paljon siitä, kuinka nopeasti ehdit täyttämään lainahakemuksen ja tutustumaan lainatarjouksiin. Sähköisen lainasopimuksen allekirjoittamisen avulla nopeutat myös lainaprosessia ja rahojen siirtymistä tilillesi.

Lainaa kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan päivällä, jolloin pankkien ja rahoitusyhtiöiden asiakaspalvelut ovat avoinna. Toki nykyään lähes kaikki on automatisoitu ja toimii sähköisten järjestelmien kautta, mutta jos lainahaussa tulee ongelmia, varmistat lainahakuprosessin varmemmin, kun haet lainaa päiväaikaan.

Hae lainaa netistä maksuttomalla lainahakemuksella, niin pääset heti vertailemaan lainatarjouksia. Usein edullisin pieni laina löytyy juuri lainan kilpailuttamisen ja tarkemman lainavertailun avulla. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita lainatarjouksen hyväskymiseen, jos tuletkin katumapäälle.

Lainan hakeminen VarmaLainan kautta on helppoa ja nopeaa. Tarvittaessa voit hakea myös suuremman lainan, jos lainatarpeesi muuttuu. Lainaa VarmaLaina-palvelun kautta voit hakea ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

VarmaLaina.fi
Logo