Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Pikalaina

Pikalaina on pieni vakuudeton laina, joka on tarkoitettu vain pienten ja yllättävien menojen väliaikaiseen rahoittamiseen.

Vuonna 2019 Suomessa säädettiin laki, joka määräsi kaikille vakuudettomille lainoille 20 % korkokaton lainan nimelliskorolle.

Tämän seurauksena lähes kaikki pikalainapalvelut lopettivat toimintansa, tai muuttivat lainatuotteensa vakuudettomaksi kulutusluotoksi.

Eli perinteiset pikalainat ovat nykyään historiaa ja niiden tilalle on tullut edullisempia kulutusluottoja ja pankkilainoja.

Jos sinä tarvitset pientä lainaa, voit hakea sitä myös meidän palvelusta alkaen 100 eurosta ylöspäin.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä jos haluat edullista pikalainaa netistä

•  Jos tarvitset pienempää lainaa nopeasti, on pikalaina silloin sinulle sopiva lainatuote. Pikavippi on aina kulutusluottoa pienempi ja maksuajaltaan lyhyempi laina.

 

•  Pikalainan saat parhaassa tapauksessa tilillesi jo 15 minuutissa. Pikalainasta puhutaan yleensä, kun haetaan lainaa 2000 euroa tai vähemmän.

 

•  Ennen pikavippi maksettiin takaisin aina kerralla kokonaisuudessaan. Nykyään kuitenkin monet lainapalvelut myöntävät pikalainalleen pidempiäkin maksuaikoja, jonka aikana laina maksetaan takaisin osissa.

 

•  Vaikka kyseessä olisikin pienempi laina, ei sen kilpailuttamista kannata siltikään unohtaa. Pienissäkin lainoissa voi olla suuria eroja eri lainapalveluiden välillä. Meidän kautta onnistuu niin pienten, kuin suurtenkin lainojen kilpailuttaminen. Ja kaikki vain yhdellä hakemuksella.

 

•  Pikalainaa saa useimmista lainapalveluista. Me toimimme yhteistyössä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten saat varmasti kattavan listan lainatarjouksista.

 

•  Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia, kun haet pikalainan kauttamme. Verrattuna vaikka pankkilainoihin, joudut monesti hankkimaan takaajan myös pienillekkin lainoille ja lainan saaminen voi venyä hyvinkin pitkälle. Netin kautta voit saada lainan tilille alle tunnissa!

 

•  Pikalainaa voit hakea mihin tahansa pieneen lainantarpeeseen. Monet hakevat lainaa esimerkiksi kodinkoneen hankkimista tai korjaamista varten, auton korjaukseen ym. Pikalaina tulee usein tarpeeseen, kun tarvisi pienen rahamäärän, mutta palkkapäivään on vielä muutama viikko. Hyvä nyrkkisääntö olisikin, että laskisi lainan määrän niin, että sen voi ensi tilistä maksaa takaisin.

 

Pikalaina

Pikalaina netistä alle tunnissaHae pikalaina Varmalaina.fi palvelusta

Tiesitkö että voit saada pikalainan tilillesi jopa alle tunnissa?

Pikalainaa myöntäviä lainapalveluita on netissä useita kymmeniä, eli tarjontaa pikalainoista ei pitäisi puuttua.

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että myös eri hintaisia lainoja löytyy lähes yhtä paljon kuin lainapalveluitakin. Siksi onkin tärkeää vertailla lainapalvelut mahdollisimman kattavasti ennen lainan hakemista.

 

Miksi pikalaina on niin suosittu

Pikalainan suosio johtuu varmasti monestakin asiasta. Yksi niistä kuitenkin on sen nopeus.

Kun lainan hakijalla on kiire, voi hän saada pikalainan tilille parhaassa tapauksessa tilille 15 minuutissa.

Yksi syy pikalainan suosioon löytyy varmasti sen matalista kriteereistä. Lainan hakijalta ei välttämättä vaadita niin korkeaa ikää tai suuria tuloja, kuin jos kyseessä olisi suurempi joustoluotto tai kulutusluotto.

Lainan käyttötarkoitusta ei koskaan hakijalta kysytä, vaan hän voi käyttää lainansa juuri niinkuin itse haluaa.

 

Mitä etuja pikalainalle sitten on?

Pikalaina, eli pikavippi on tällä hetkellä nopein ja helpoin laina, mitä netistä voi hakea. Vaikka muidenkaan lainatuotteiden hakeminen ei ole mitenkään vaikeaa, on niissä silti pieniä eroja pikalainaan verrattuna.

Pikalainaa myönnetään helpommin, koska kyseessä on kuitenkin verrattain pieni lainasumma, usein melko lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Pienissä summissa hakijalta ei välttämättä vaadita kovin korkeaa ikää tai korkeita tuloja, joita ehkä suuremmissa summissa vaaditaan.

Et myöskään ole sidoksissa lainaan pitkiä aikoja, koska nimensä mukaisesti se on lyhytkestoinen laina. Yleisin takaisinmaksuaika on noin 1 kuukausi.

 

Mihin tarkoitukseen pikalainaa haetaan

Pikalainaa voit hakea ihan mihin tahansa käyttötarkoitukseen, eikä sitä tarvitse koskaan kertoa lainapalveluille.

Yleisiä käyttötarkoituksia kuitenkin, johon lainaa monesti haetaan ovat:

  • Rästiin jääneet laskut
  • Äkillinen rahantarve, kuten eläinlääkäri, auton korjaus tai hajonnut kodinkone
  • Arjen helpottamiseen, kuten vuokran maksu, ruokaostosten tekeminen
  • Juhlien järjestäminen

Käyttötarkoituksia voi olla niin monia, kuin sen hakijoitakin. Tietenkin tulee aina miettiä, onko lainan tarve välttämätön, vai pärjäätkö esimerkiksi seuraavaan tilipäivään saakka.

Mutta mikäli tarve yllättää, saat tarvittaessa VarmaLaina.fi:n kautta lainaa heti.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea

VarmaLainan kauttahan voi hakea lainaa 60000 euroon saakka.

Mutta jos puhumme pikalainoista, niin usein summat pyörivät 10-1000 euron välillä.

On toki palveluita, jotka myöntävät tuota suurempaa pikalainaa, mutta silloin kannattaa miettiä, onko järkevämpää vaihtaa pikalaina kulutusluottoon.

Toki sinun ei tarvitse murehtia näistä mitään, jos jätät sopivan lainan etsimisen meille.

Me voimme maksutta kilpailuttaa lainasi, jolloin saat parhaat lainatarjoukset juuri haluamallesi summalle.

Kannustamme kuitenkin kaikki palvelumme käyttäjiä hakemaan lainaa vain sen verran, kuin todella on tarve. Pikalainan hakeminen huonossa talodellisessa tilanteessa voi myös johtaa ikävään vippikierteeseen ja velkaongelmiin. Jos tunnistat että sinulla on ongelmia velkojen kanssa, voit saada niihin apua Takuusäätiön kautta.

 

Pienikin laina kannattaa hakea vastuullisesti

Vaikka oletkin hakemassa pienempää lainaa, ei sitä kannata hakea ihan mistä tahansa. Jos hyväksyt ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, voit joutua maksamaan aivan liikaa lainastasi.

Pikalaina saattaa vaihdella hinnoittelultaan todella paljon eri lainapalveluiden välillä. Tästä syystä lainan kilpailuttaminen kannattaa jättää meidän hoidettavaksi.

Me etsimme sinulle luotettavimmat ja edullisimmat lainapalvelut, joista voit itse valita omaan tarpeeseesi sopivimman.

 

Vakuudettomat pikalainat

VarmaLaina.fi:n kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia. Et siis tarvitse vakuuksia, etkä henkilötakausta saadaksesi pikalainaa. Tämä koskee kauttamme haettuja niin pieniä, kuin suuriakin lainoja.

 

Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea meidän kautta pikalainaa, jos olet täyttänyt vähintään 18 vuotta. Sinulla tulee olla myös Suomen kansalaisuus, sekä säännölliset palkka-tai eläketulot.

Uudet lainat

Pikavippi

Pikalainan saa nopeasti netistä

Pieni lainantarve voi yllättää kenet tahansa meistä. Silloin pitäisi saada nopeasti pieni pikalaina, jolla maksaa äkilliset menot.

Pikalainan hakeminen netistä onnistuu nykypäivänä todella helposti ja nopeasti. Voit saada pikalainan tilille alle 15 minuutissa.

Pikalaina on usein suuruudeltaan 10 – 2000 euroa. Nopeaan lainantarpeeseen suosittelemmekin pikalainaa tai joustoluottoa.

Pikavippi on kertaluontoinen laina, jonka saa yleensä todella nopeasti. Lainapalvelut tarjoavat erilaisia maksuaikoja, joten suosittelemme tutustumaan niihin rauhassa ennen pikavipin hakemista.

Joustoluotto taas on jatkuva lainaa, jota voi käyttää aina oman tarpeensa mukaan. Sitä voi nostaa tilille sen verran kuin tarvitsee.

Pikalaina haetaan usein silloin, kun ennen palkkapäivää tuleekin yllättäviä menoja. Tällöin pikalaina voi helpottaa taloudellista tilanne ja se maksetaan takaisin seuraavasta palkasta.

Sivultamme löydät helposti ja nopeasti lainapalvelut, jotka myöntävät erilaisia pikalainoja kaikenlaisiin tarkoituksiin.

 

Kuinka pikalaina haetaan?

Pikalainan hakeminen onnistuu niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin, jos niissä vain on internetyhteys.

Riittää kun pyydät lainatarjoukset meiltä sille summalle, minkä verran pikalainaa tarvitset.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi saat lainapäätöksen heti ja ensimmäiset pikalainatarjoukset saat yleensä alle kahdessa minuutissa.

 

Kuinka suuri laina pikalaina voi olla?

Perinteisesti pikalainasta voidaan puhua kun lainasumma on 50 ja 1000 euron välillä.

Yleisin Suomessa haettu pikalaina on 300 euroa ja takaisinmaksuaika melko lyhyt, noin 2 kuukautta.

Lainaa toki voi saada paljon suurempiakin summia, mutta silloin ei niinkään puhuta enää vipistä.

Suurempia lainoja voi saada, jos hakee joustoluottoa tai kulutusluottoa. Nämä sopivat ennemminkin suurempiin hankintoihin, joihin pienellä pikalainalla ei pärjää.

 

Pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia

Yksikään pikalainaa myöntävä lainapalvelu joita sivuillamme esittelemme, ei vaadi vakuuksia tai takaajia.

Jotkin lainapalvelut voivat vaatia tositteita palkka-tai eläketuloista, mutta nämäkin riippuvat usein lainasumman suuruudesta.

Pieni pikalaina ei välttämättä vaadi tositteiden lähettämistä. Riittää kun hakijalla on tarpeeksi korkea ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot.

Koska pikalainoille ei vaadita vakuuksia, eikä takaajia, on lainan käsittely todella nopeaa. Lainapäätöksen saa usein muutamassa minuutissa.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pikalaina siirtyy hakijan tilille muutamissa minuuteissa, jos hakemus on tehty palvelun aukioloaikana.

 

Kuka voi saada pikalainaa netistä?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja asua vakituisesti Suomessa.

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Näiden lisäksi voi lainanhakijat tarvita henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten.

Matkapuhelinta tarvitaan joissain tapauksissa, koska lainapalvelu voi lähettää salasanan tai pin-koodin kirjautumista varten tekstiviestillä. Usein lainapäätös ilmoitetaan myös tekstiviestillä.

Varsinkin suuremmissa lainoissa hakijalta voidaan pyytää tositteita palkka-tai eläketuloista, jotta voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi