VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä jos haluat edullista pikalainaa netistä

•  Jos tarvitset pienempää lainaa nopeasti, on pikalaina silloin sinulle sopiva lainatuote. Pikavippi on aina kulutusluottoa pienempi ja maksuajaltaan lyhyempi laina.

 

•  Pikalainan saat parhaassa tapauksessa tilillesi jo 15 minuutissa. Pikalainasta puhutaan yleensä, kun haetaan lainaa 2000 euroa tai vähemmän.

 

•  Ennen pikavippi maksettiin takaisin aina kerralla kokonaisuudessaan. Nykyään kuitenkin monet lainapalvelut myöntävät pikalainalleen pidempiäkin maksuaikoja, jonka aikana laina maksetaan takaisin osissa.

 

•  Vaikka kyseessä olisikin pienempi laina, ei sen kilpailuttamista kannata siltikään unohtaa. Pienissäkin lainoissa voi olla suuria eroja eri lainapalveluiden välillä. Meidän kautta onnistuu niin pienten, kuin suurtenkin lainojen kilpailuttaminen. Ja kaikki vain yhdellä hakemuksella.

 

•  Pikalainaa saa useimmista lainapalveluista. Me toimimme yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten saat varmasti kattavan listan lainatarjouksista.

 

•  Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia, kun haet pikalainan kauttamme. Verrattuna vaikka pankkilainoihin, joudut monesti hankkimaan takaajan myös pienillekkin lainoille ja lainan saaminen voi venyä hyvinkin pitkälle. Netin kautta voit saada lainan tilille alle tunnissa!

 

•  Pikalainaa voit hakea mihin tahansa pieneen lainantarpeeseen. Monet hakevat lainaa esimerkiksi kodinkoneen hankkimista tai korjaamista varten, auton korjaukseen ym. Pikalaina tulee usein tarpeeseen, kun tarvisi pienen rahamäärän, mutta palkkapäivään on vielä muutama viikko. Hyvä nyrkkisääntö olisikin, että laskisi lainan määrän niin, että sen voi ensi tilistä maksaa takaisin.

Pikalaina netistä alle tunnissa

Tiesitkö että voit saada pikalainan tilillesi jopa alle tunnissa?

Pikalainaa myöntäviä lainapalveluita on netissä useita kymmeniä, eli tarjontaa pikalainoista ei pitäisi puuttua.

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että myös eri hintaisia lainoja löytyy lähes yhtä paljon kuin lainapalveluitakin. Siksi onkin tärkeää vertailla lainapalvelut mahdollisimman kattavasti ennen lainan hakemista.

Miksi pikalaina on niin suosittu

Pikalainan suosio johtuu varmasti monestakin asiasta. Yksi niistä kuitenkin on sen nopeus.

Kun lainan hakijalla on kiire, voi hän saada pikalainan tilille parhaassa tapauksessa tilille 15 minuutissa.

Yksi syy pikalainan suosioon löytyy varmasti sen matalista kriteereistä. Lainan hakijalta ei välttämättä vaadita niin korkeaa ikää tai suuria tuloja, kuin suurempaa lainaa hakiessa.

Lainan käyttötarkoitusta ei koskaan hakijalta kysytä, vaan hän voi käyttää lainansa juuri niinkuin itse haluaa.

Hae lainaa tästä!

Mitä etuja pikalainalle sitten on?

Pikalaina, eli pikavippi on tällä hetkellä nopein ja helpoin laina, mitä netistä voi hakea. Vaikka muidenkaan lainatuotteiden hakeminen ei ole mitenkään vaikeaa, on niissä silti pieniä eroja pikalainaan verrattuna.

Pikalainaa myönnetään helpommin, koska kyseessä on kuitenkin verrattain pieni lainasumma, usein melko lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Pienissä summissa hakijalta ei välttämättä vaadita kovin korkeaa ikää tai korkeita tuloja, joita ehkä suuremmissa summissa vaaditaan.

Et myöskään ole sidoksissa lainaan pitkiä aikoja, koska nimensä mukaisesti se on lyhytkestoinen laina. Yleisin takaisinmaksuaika on noin 1 kuukausi.

 

Mihin tarkoitukseen pikalainaa haetaan

Pikalainaa voit hakea ihan mihin tahansa käyttötarkoitukseen, eikä sitä tarvitse koskaan kertoa lainapalveluille.

Yleisiä käyttötarkoituksia kuitenkin, johon lainaa monesti haetaan ovat:

  • Rästiin jääneet laskut
  • Äkillinen rahantarve, kuten eläinlääkäri, auton korjaus tai hajonnut kodinkone
  • Arjen helpottamiseen, kuten vuokran maksu, ruokaostosten tekeminen
  • Juhlien järjestäminen

Käyttötarkoituksia voi olla niin monia, kuin sen hakijoitakin. Tietenkin tulee aina miettiä, onko lainan tarve välttämätön, vai pärjäätkö esimerkiksi seuraavaan tilipäivään saakka.

Mutta mikäli tarve yllättää, saat tarvittaessa VarmaLaina.fi:n kautta lainaa heti.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea

VarmaLainan kauttahan voi hakea lainaa 60000 euroon saakka.

Mutta jos puhumme pikalainoista, niin usein summat pyörivät 10-1000 euron välillä.

On toki palveluita, jotka myöntävät tuota suurempaa pikalainaa, mutta silloin kannattaa miettiä, onko järkevämpää vaihtaa pikalaina kulutusluottoon.

Toki sinun ei tarvitse murehtia näistä mitään, jos jätät sopivan lainan etsimisen meille.

Me voimme maksutta kilpailuttaa lainasi, jolloin saat parhaat lainatarjoukset juuri haluamallesi summalle.

 

Pienikin laina kannattaa hakea vastuullisesti

Vaikka oletkin hakemassa pienempää lainaa, ei sitä kannata hakea ihan mistä tahansa. Jos hyväksyt ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, voit joutua maksamaan aivan liikaa lainastasi.

Pikalaina saattaa vaihdella hinnoittelultaan todella paljon eri lainapalveluiden välillä. Tästä syystä lainan kilpailuttaminen kannattaa jättää meidän hoidettavaksi.

Me etsimme sinulle luotettavimmat ja edullisimmat lainapalvelut, joista voit itse valita omaan tarpeeseesi sopivimman.

 

Vakuudettomat pikalainat

VarmaLaina.fi:n kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia. Et siis tarvitse vakuuksia, etkä henkilötakausta saadaksesi pikalainaa. Tämä koskee kauttamme haettuja niin pieniä, kuin suuriakin lainoja.

 

Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea meidän kautta pikalainaa, jos olet täyttänyt vähintään 18 vuotta. Sinulla tulee olla myös Suomen kansalaisuus, sekä säännölliset palkka-tai eläketulot.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi