Kilpailuta MyLender ja 25+ muuta luotonmyöntäjää

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

25000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1% – 20%. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Täytä maksuton lainahakemus

Täytä maksuton hakemus

Vastaanota lainatarjoukset

Vastaanota lainatarjoukset

Vertaa ja valitse paras laina

Vertaa ja valitse paras laina

 Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi

MyLender esittelyssä

MyLender on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. Vakuudetonta lainaa asiakas voi saada MyLender palvelun kautta 2000 eurosta aina jopa 30 000 euroon saakka. Laina-aika on valittavissa väliltä 1 – 12 vuotta, jonka asiakas saa valita oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Rahoitusyhtiö on palvellut jo kymmeniä tuhansia asiakasta luotettavasti ja turvallisesti. MyLender  kanta-asiakkuus tarjoaa asiakkaan käyttöön monipuolisia palveluja; kännykän kautta voit hallita lainaasi helposti, nostaa rahaa tilillesi tai korottaa lainaasi.

Täytä maksuton lainahakemus, niin Varmalaina.fi välittää hakemuksen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Mukana kilpailutuksessa on myös MyLender, joka antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, jos hakuehdot täyttyvät. Lainan ilmainen ja helppo kilpailuttaminen antaa sinulle hyvät vertailukohteet mistä laina kannattaa ottaa. Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään ja tee maksuton lainavertailu.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

MyLender laina:

 • Hae lainaa heti oman lainatarpeesi mukaan väliltä 2000 – 30 000 euroa
 • Joustava laina-aika jopa 12 vuotta
 • Ikäraja on 26 vuotta
 • MyLender on suomalainen ja luotettava rahoitusyhtiö
 • Saat aina henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen
 • Lainaa varten et tarvitse takausta tai vakuuksia
 • Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii
 • MyLender auttaa sinua myös lainojen yhdistämisessä

 

MyLender lainan kustannukset

 • Aloitusmaksu määräytyy myönnetyn lainasumman mukaan.
 • Maksuton lainan kilpailuttaminen yhdellä selkeällä hakemuksella.
 • Tarkemman erittelyn lainakustannuksista saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä voit ottaa avuksesi palvelumme maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskurin avulla pystyt paremmin hahmottamaan miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan korkoon ja kuukausierään. Lainalaskurin laskelma on aina suuntaa antava arvio. Henkilökohtaisen lainalaskelman saat täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen alla olevasta linkistä.

 

Hakuehdot MyLender lainassa

MyLender voi myöntää lainaa hakijalle, jos hän täyttää seuraavat hakuehdot:

 • Hakijan tulee olla vähintään 26 vuotias
 • Hakijan taloudellinen tilanne tulee olla moitteettomassa kunnossa
 • Hakijalla ei saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää
 • Hakijan tulee olla työsuhteessa
 • Bruttotulot tulee olla vähintään 1000 €/kk

MyLender tekee lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen aina hakijan antamien tietojen perusteella. Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa myös pienempien lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on monelle asiakkaalle tuonut pidemmällä aikavälillä selvää säästöä, kun lainansa yhdistänyt henkilö on päässyt eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisestä korko- ja kulumaksuista.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Tutustu aina saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilainen palveluhinnasto sekä etuudet asiakkaalle. MyLender lainaan on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa 12 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta.

Paras ja varmin tapa saada selville henkilökohtaiset lainatarjoukset, takaisinmaksuaika, kuukausierä, vuosikorko sekä lainaehdot, on täyttää ilmainen hakemus. Laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajalla ja saat parhaassa tapauksessa vertailtavaksesi useita lainatarjouksia. Lainatarjouksiin kannattaa tutustua aina tarkoin ja epäselvissä asioissa kannattaa kysyä lainasta tarkemmin lainantarjoajalta. Vertaa lainoja muun muassa todellisen vuosikoron perusteella, mikä sisältää kaikki lainaan liittyvät lainanhoitokulut, joita ovat avausmaksu, nimelliskorko, tilinhoitopalkkiot sekä laskutuslisä.

 

MyLender lainaa ilman vakuuksia

MyLender lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takauksia. MyLender lainaa voi hakea aina 30 000 euroon saakka ilman henkilötakausta tai muiden vakuuksien hankkimista. Lainankilpailuttamisprosessi on nopea ja saat alustavat lainatarjoukset nopeasti. Pääset heti vertailemaan lainatarjouksia ja päättämään, haluatko hyväksyä jonkun tulleista lainoista. Jos kaikki on kunnossa lainan voi allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilille heti kertaluotoisesti. Myönnetyn lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat ja koska et tarvitse lainaan vakuuksia tai takausta, on laina takaisinmaksu yksin vastuullasi ja samoin se, mihin lainan käytät.

Lainaa voi myös halutessaan ottaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Tällöin molemmat osapuolet ovat yhteisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yhdessä haettuun lainaan on mahdollista saada pienempi korko sekä paremmat lainaehdot, koska kahden henkilön hakemassa lainassa pankin luottotappioriski on alhaisempi.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä MyLenderistä

Kuka voi saada lainan MyLenderistä?

Lainaa saadakseen hakijan tulee olla vähintään 26-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Riittävät tulot ja takaisinmaksukyky vaaditaan myös.

Kuinka suurta lainaa MyLender myöntää?

Lainasummat ovat 500 - 30.000 euroa. Suurempaa lainaa on helpompi saada esimerkiksi yhteishakijan kanssa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa hakiessa voit valita maksuajaksi 1-12 vuotta. Maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, joten sitä muuttamalla saat valittua itsellesi sopivan kuukausierän suuruuden.

Mikä on MyLenderin lainatuote?

Lainatuote on vakuudeton kulutusluotto. Se maksetaan kerralla hakijan tilille sen jälkeen, kun tämä on allekirjoittanut lainasopimuksen. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 


VarmaLaina.fi
Logo